Hem tips Du är här

Belarus Cup – Semifinaler andra rundan

Vilken onsdag vi får när vitryska cupens semifinaler ska avgöras. I första matchen möts SoligorskBrest och kvällsmatchen står BATE Slavia Mozyr för. I denna artikel har vi letat upp fina odds hos Unibet som även erbjuder live stream på matcherna.

Vitryska Cup – Unibet live stream direkt

Hos Unibet kan du bland annat live streama Vitryska cupens semifinal match mellan Soligorsk vs Brest . Tryck på knappen nedan. Vill du veta mer om hur man live streamar Vitryska cupen hos Unibet,scrolla längst ner på sidan.

UnibetLivestreaming

Vilken onsdag vi har framför oss!

Soligorsk ska försöka vända underläge med 0-2 mot Brest och får hoppas att fansen hemma på Stroitel Stadion kan lyfta de fram till en minnesvärd vändning. Samtidigt ska mesta mästaren BATE Borisov också försöka vända ett underläge mot Slavia Mozyr efter att ha förlorat med 1-0 på bortaplan i första omgången. Vilka två blir det som tar sig till finalen? För dig som vill titta på matcherna kan du streama de helt gratis hos Unibet, spelbolaget där alla odds i denna artikel är hämtade från.

Soligorsk vs Brest

Lagen möttes så sent som i helgen och då blev det seger för Soligorsk med 2-0 på bortaplan. Just 2-0 är det Soligorsk behöver för att få fram en förlängning i denna andra semifinal. Brest hade en bra inledning på säsongen men har nu tre förluster på de fyra senaste ligamatcherna och ligger endast en placering ovanför nedflyttning. Soligorsk har inte heller imponerat men lyckades alltså vinna helgens match när lagen möttes.

Brest har inte lyckats göra mål på två raka matcher och verkar ha tappat formen fullständigt. Det gör att vi håller Soligorsk som favoriter och tror de i alla fall lyckas vinna matchen. Om det sedan räcker till final är svårt att säga. Ett mål för Brest innebär att Soligorsk måste göra fyra vilket kan bli tufft. Hur som helst så tror vi Soligorsk vinner matchen.

Speltips: Soligorsk vinner över Brest till oddset 2,00

BATE vs Slavia Mozyr

BATE är favoriter men har 0-1 de måste vända inför andra mötet mot Slavia Mozyr. Eftersom favoriten blev nollad i första mötet är det viktigt att hålla tätt defensivt då ett mål för Slavia Mozyr innebär att BATE måste göra minst tre för att vinna matchen. Hur som helst tror vi BATE håller för favoritskapet och inte bara lyckas vinna matchen utan också ta sig till finalen.

Speltips: BATE Borisov går vidare till final i Vitryska Cupen till oddset 1,55

Så streamar du Vitryska Cupen hos Unibet

  • Logga in på ditt konto hos Unibet alternativt skapa ett konto om du inte redan är medlem
  • Se till att ha ett positivt spelsaldo alternativt ett lagt bet de senaste 24 timmarna
  • Klicka på ’Odds’ följt av ’Streaming’ och välj den match du vill titta på
  • Se vitryska cupen helt utan kostnad hos Unibet
UnibetLivestreaming

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se