Hem nyheter Du är här

FIFA Esoccer FUFV League

Valborg är här och vad passar bättre än lite FIFA så här i karantän?! FIFA Esoccer FUFV League fortsätter och det spelas flera matcher under natten till torsdagen. Ett spelbolag som har satsat mycket på att erbjuda konkurrenskraftiga odds och intressanta marknader på FIFA är Betsson.

Betsson erbjuder betting på FIFA

Just nu kan du betta på massvis av Esport inklusive FIFA och det finns mycket spännande att se fram emot under nattens mörkaste timmar. Som vanligt ger vi dig odds och speltips på de hetaste matcherna. Alla odds i denna artikel är hämtade från Betsson.

Atletico San Luis Esports vs Leon esports

HEMMALAGBORTALAG1x2
Atletico San Luis Leon esports2,454,002,20

Enligt oddsen kan det bli en jämn match mellan Atletico San Luis när man ställs mot Leon. För den som vill finns det också möjlighet att spela Money Line, d.v.s utan ett oavgjort resultat. Då ligger oddsen på Atletico San Luis på 1,95 och på Leon är oddsen för seger 1,76. Eftersom det dock är väldigt ovanligt med kryss tycker vi det är värt att spela 1X2 för att få upp oddsen dramatiskt. Även om Atletico San Luis är ett bra lag tror vi att Leon är tillräckligt bra för att vinna matchen.

Speltips: Leon vinner över San Luis till oddset 2,20 hos Betsson

Danubio Esports vs Defensor Sporting Esports

HEMMALAGBORTALAG1X2
Defensor Sporting Defensor Sporting 3,353,301,96

Defensor Sporting är en relativt klar favorit och om vi spelar Money Line ligger oddset på låga 1,46 medan Danubios odds är 2,45 med X borttaget. Om Defensor Sporting presterar som vi vet att de kan kommer de inte ha några problem att besegra Danubio, så stor är klasskillnaden mellan lagen. Vi tror Defensor Sporting håller undan och lyckas vinna matchen.

Speltips: Defensor Sporting vinner över Danubio till oddset 1,96 hos Betsson

Toli FC Esports vs River Plate Esports

HEMMALAGBORTALAG1X2
Toli FC Esports River Plate Esports2,653,202,36

FC Esports är något av underdogs när de ställs mot River Plate från Argentina. För den som vill spela Money Line ligger oddsen på Toli FC på 1,96 medan River Plate har 1,74 på seger. Vi tror att River Plate kan få det tufft och att Toli FC har något stort på gång. Därför håller vi Toli FC som vinnare av denna jämna match som startar 03:30. Vi väljer också 1X2 återigen för att få upp oddsen rejält.

Speltips: Toli FC vinner över River Plate till oddset 2.65 hos Betsson

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se