Hem tips Du är här

Zlatan till Milan!

Sedan det kom ut att Zlatan har valt att inte förlänga med LA Galaxy har det spekulerats i var han kommer att hamna nästa gång. AC Milan spåret har varit stekhett en längre tid och det har nu kommit uppgifter som säger att han ska vara klar för klubben. Det är väl inte helt osannolikt att han slutligen kommer att gå dit eftersom att han har uttryckt sin beundran för Italien tidigare. Han har dessutom spenderat två säsonger i Milan tidigare mellan 2010 till 2012. Milan har haft en tung säsong och skulle behöva en förstärkning för att lyfta sig från de negativa resultaten. Och nu är det bestämt, Zlatan går till Milan och vem vet, vi kanske redan får se honom mot Sampdoria!

Ingenting är klart i dagsläget även om en del källor påstår att Milan och Zlatan skulle vara överens om ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut, men ingen rök utan eld. Det mesta pekar på att Zlatan med största sannolikhet kommer att hamna i Italien. Ett annat lag som fortfarande är med som ett hett alternativ är Bologna. Det som håller det ryktet vid liv är kopplingen mellan Zlatan och den gamle frisparksspecialisten Sinisa Mihajlovic som numer är tränare för klubben. Även Zlatans agent Mino Raiola har valt att inte kommentera de senaste ryktena angående Zlatans övergång till Milan.

Hur skulle Zlatan lyckas i Milan?

Det är få spelare som skapar lika mycket rubriker kring sig som Zlatan gör och med den senaste stormen kring hans eventuella övergång till Milan får det såklart fansen att hoppas att han återvänder som en frälsare. Med hans förmåga att trots den höga åldern fortfarande leverera så bra som han gjort de senaste säsongerna. Om vi kollar på hans tre senaste klubbar Paris Saint Germain (122 matcher, 113 mål), Manchester United (33 matcher, 17 mål) och LA Galaxy(56 matcher, 52 mål) är det otroligt imponerande siffror som visar att han fortarande håller på den absolut högsta nivån.

Vilken blir Zlatans nästa klubb enligt oss?

För oss känns Milan som hans nästa destination. Det stormar för mycket kring Zlatan och Milan för att det inte skulle ligga någon sanning i det. Valet av Milan som klubb känns även som det mest logiska eftersom att han även uttryckt sig så positivt om klubben och Italien. Han har varit där tidigare och gjort succé. Om han går till Milan skulle det förmodligen betyda att det är den sista klubben han spelar för på den allra högsta nivån eftersom att ryktet säger att han har fått ett kontrakt säsongen ut. Inget är dock klart i skrivande stund och det återstår att se ifall det blir Milan. Klicka här för att läsa mer om Zlatan!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se