Hem tips Du är här

Boostade odds på årets favoriter i Australian Open

Grand Slam-året inleds som vanligt med Australian Open i Melbourne och det blir en oerhört intressant tävling i ”Down Under”. De tre största stjärnorna Novak Djokovic, Rafael Nadal och Roger Federer är som vanligt de stora favoriterna till slutsegern vilket oddsen talar om. Trots detta har 888sport boostat upp oddsen rejält på seger för alla tre deltagarna. Det gör att årets upplaga blir än mer intressant än vanligt när det nu finns boostade odds att ta del av. 

Australien open odds 888sport

Så här har 888sport höjt oddsen

Novak Djokovic är klar favorit

Den serbiske 32-åringen är regerande mästare och ganska klar favorit att vinna årets upplaga också. Djokovic har vunnit Australian Open sju gånger vilket är flest av alla i historien. Under 10-talet vann han turneringen hela sex gånger. Förra året vann han dessutom Wimbledon för andra året i rad och totalt har världsstjärnan 16 Grand Slam-titlar och han närmar sig Federers 20 titlar med stormsteg. Oddsen på 2,5 talar för att Djokovic förmodligen kommer att vinna årets Australian Open och därför är det glädjande att det går att få betydligt högre spelvärde när 888sport ger oddsen 15 gånger pengarna. 

Kan Nadal bryta final-förbannelsen

Rafael Nadal har haft en makalös karriär med 19 Grand Slam-titlar. I Australian Open har det dock inte gått lika bra med endast en titel. Han har nått final hela fyra gånger på 10-talet men förlorat samtliga. Nu är det ett nytt decennium och Nadal är just nu rankad etta i världen efter att ha vunnit båda Franska Öppna och US Open under fjolåret. Klarar han att bryta förbannelsen som omgett honom i finalen av Australian Open och därmed komma ikapp Federer med antal Grand Slam-segrar? Oddsen 4,5 talar för att det minst sagt är möjligt men vi vänder oss hellre till 888sport som ger hela 34 gånger pengarna

Hur går det för mesta Grand Slam-mästaren?

Roger Federer har rekord i flest antal Grand Slam-titlar någonsin (20 stycken) och har också gått starkt i Australian Open. Han har vunnit tävlingen totalt sex gånger och siktar på en sjunde för att komma ikapp Djokovic. Federer lyckades inte vinna någon Grand Slam förra året men vann Australian Open 2018 och 2017. Han är alltid med i diskussionen om slutsegern och så även i år. Oddsen 9,0 på att Federer vinner årets Australian Open är minst sagt bevis på detta. Därför tar vi mer än gärna emot oddsen 67 gånger insatsen hos 888Sport på att Schweizaren vinner sin 21:a Grand Slam i Melbourne.

Vem vinner Australien Open 2020?

Förhöjda odds på Australien Open 2020

Så streamar du Australian Open

Som vanligt är det Europsport som har rättigheterna till årets Australian Open. Du kan följa turneringen på Eurosport 1, Eurosport 2 eller Eurosport Player om du vill se från din mobil, dator eller surfplatta. Om du vill streama matchen hos ett spelbolag kommer det också att gå bra. Då behöver du först hitta rätt spelsida och dessutom ha ett positivt spelsaldo för att se matcherna helt gratis. 

Australian Open 2020

Årets turnering har givetvis mest präglats av diskussioner kring bränderna som omger Australien och har så gjort i flera månader. Under uppladdningen fick flera spelare bryta matcherna på grund av andningssvårigheterna av brandröken som omger staden. Arrangörerna har dock gått ut och sagt att om luftkvalitén inte är tillräckligt bra så kommer matcherna att spelas på de tre arenor so

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se