Hem tips Du är här

UFC Fight Night – Teixera vs Smith

De rutinerade stjärnan Anthony Smith och Glover Teixera går under natten till torsdagen en spännande fight i UFC fight night på VyStar Veterans Memorial Arena i Jacksonville, Florida. Detta är den andra galan på fem dagar för UFC. Smith är rankad fyra i UFC lätt tungvikt medan Teixera hoppas kunna ta sig tillbaka till topp 5 genom en seger. Enligt UFC oddsen från Betfair kommer det bli Anthony Smith som vinner onsdagens fight. 

Speltips med UFC fight night odds från Betsafe

 • Vi tror Anthony Smith vinner fighten och spelar detta till oddset 1,54 [PLACERA ODDSET HÄR]
 • Anthony Smith brukar inte knocka sina motståndare utan av hans 33 vinster är 17 på KO. Vi tror därför att Smith inte vinner på TKO/KO vilket vi spelar till oddset 1,82. [PLACERA ODDSET HÄR]
 • Däremot tror vi inte heller matchen går till domslut utan spelar Nej till oddset 1,30 [PLACERA ODDSET HÄR]
 • Vi tror att inte Anthony Smith vinner i rond 1 utan spelar nej till oddset 1,21 [PLACERA ODDSET HÄR]

Anthony Smith är klar favorit

Båda fighters har gemensant att de förlorat mot Jon Jones under sin karriär. Anthony Smith kommer senast från en fight mot Alexander Gustafsson som han lyckades vinna efter submission. Teixera har tre raka vinster och var obesegrad under 2019. Dessförinnan hade han dock förluster mot Corey Anderson, Alexander Gustafsson och Anthony Johnsson. Därför är det inte konstigt att Anthony Smith är favorit hos bettingsidorna och bör kunna vinna fighten om inget oväntat händer. 

Tack till UFC

Så streamar du galan

Om du vill live streama UFC Fight Night – Teixera vs Smith är det Viaplay PPV som gäller. Det går inte att streama galan gratis hos spelbolag utan du behöver ha ett Viaplay-konto och sedan köpa till galan. Det kan det vara värt för det kommer bli stor spänning under onsdagskvällen. 

 1. Skapa VIAPLAY konto

  Tryck på länken här så kommer du till VIAPLAY

 2. Välj det packet som passar

  Kolla Viaplays utbud

 3. Slutför ditt köp

  När du hittat det packet som passar och betalat så är det bara att luta sig tillbaka

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se