Hem tips Du är här

UFC 246 – McGregor Vs ”Cowboy” Cerrone – matchkort,tider & 15 X

Det är dags för comeback för den minst sagt spektakulära Conor McGregor när han går upp oktagonen för blott andra gången på tre år i UFC 246 – McGregor vs Cerrone. UFC 246 hålls i ett utstålt T-Mobile Arena i Las Vegas och tiden är natten till söndagen 19 Januari, runt 04.00 (CET)

UFC 246 – 40 SEK och TOK för McGregor mot Cowboy Cerrone

Vi fick tidigt på söndag morgonen se en McGregor av sällan skådat slag. Efter bara 40 SEK så bröts matchen och The Notorious stod som segrare på TKO. Connor McGregor gick direkt in och missade en spark,men tog Cowboy i något son liknade en klinch och började mata slag med sina axlar, ett av dessa landade så hårt att Donlad Cerrones näsa bröts och därefter kom en stark ansiktsspark som fick Cowboy på marken. Hatten av för McGregor!

Nyheter: McGregor nästa fight? Dana White har något på G

Nu är vi riktigt nyfikna på vem som står härnäst på tur. Undertecknad tippar på Jorge Masvidal, en match vi tror kommer ha allt och mer där till. Vi har även sett lite rykten om att det kanske dyker upp en Mayweather vs McGregor 2 match detta år också. Förutom dessa två matcher så har Dana White hintat om att McGregor Vs Khabib 2 kommer att bli av. Dock så måste Khabib ta sig förbi Toniy Ferguson den 18.e April, i UFC 248, ett UFC event vi på Barabetting självklart kommer täcka. Vad vi längtar!

Tack till UFC

UFC 246 – 15 X på McGregor!

Inför årets höjdpunkt i UFC så vill så klart Unibet vara med i leken. Här blir alla nya Unibet spelare erbjudna att ta del att ett riktigt grymt odds boost på att McGregor vinner över Cerrone i UFC 246. Du får nämligen hela 15 gånger pengarna och med möjlig utdelning på 750 Kr , omsättningsfritt!

Unibet-McGregor-vs-Cerrone

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

The Notorious Vs Cowboy Cerrone -såldes slut på några minuter

Motståndaren är ingen mindre än Donald ”Cowboy” Cerrone från Denver och biljetterna sålde slut på några minuter när det stod klart att de båda herrarna skulle mötas. Den 19 januari är det dags och för dig som vill streama matchen är det Viaplay PPW som gäller. 

888Sport 7 X alternativ 21 X på UFC246!

Här på Barabetting vill vi självklart erbjuda dig det allra bästa när det kommer till betting på UFC 246 – McGregor Vs ”Cowboy” Cerrone. Här har vi samarbete med 888Sport där du kan betta på UFC 246 med förhöjda odds. Vinner McGregor har du 7 gånger pengarna och vinner Cowboy Cerrone har du 21 gånger insatsen! Erbjudandet är giltigt för nya spelare och glöm inte läsa regler och villkor för denna oddsboost av 888sport.

Speltips Conor ”The Notorious” McGregor vs Donald ”Cowbow” Cerrone med högsta odds.

 • McGregor vinner sin comeback till publikens stora nöje. Vi vänder oss till Unibet som ger oddset 1,32 på seger för irländaren. [PLACERA SPEL]
 • Vi tror att McGregor kommer avgöra matchen innan alla ronder är färdiga och spelar att irländaren vinner på avslut. Det innebär KO, TKO, DQ eller någon annan anledning att matchen stoppas. Vi vänder oss till Bet365 som ger oddsen 1,44 på att McGregor vinner på avslut. [PLACERA SPEL]
 • Vi tror dock att det blir några rundor fight inann McGregor vinner i sin comeback. Därför lägger vi ett bet på över 1,5 (totalt antal rundor) till oddset 1,83 hos Betsson. [PLACERA SPEL]

Odds UFC 246

Betta på McGregor Vs Cerrone

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

McGregor förväntas tjäna runt 80 miljoner dollar på fighten i UFC 246

Att Conor McGregor gillar cash har inte gått någon obemärkt förbi. Den skandalomsusade irländaren borde ha mer än tillräckligt med lovor efter boxningsmatchen mot Mayweather. Inför fighten mot Corrone intervjuades McGregor av ESPN där han sa att han förväntades tjäna $80 miljoner i fighten mot Corrone.

”Jag är övertygad om att det kommer bli en bra lönecheck. Förmodligen (mest någonsin) i min mixed martial arts (MMA) karriär” sa han i en intervju med ESPN. ”Ja, jag skulle säga att det kommer bli runt $80 miljoner”.

Givetvis får McGregor någon form av procent av de som köper matchen på PPW även om detaljerna kring hur stor summan är förblir en hemlighet. Det finns heller inget sätt att veta vad han har för deal med UFC. 

För dig som tycker 80 miljoner dollar är överdrivet avslöjade McGregor i samma intervju att han fick $50 miljoner för sin fight mot Khabib Nurmagomedov i UFC 229 under 2018. McGregor är den UFC-fighter som tjänat in mest pengar i historien.

Inga direkta utspel från irländaren inför UFC 246 vilket hör till ovanlighterna – kan det komma några?

Genom åren har vi fått uppleva flera skandaler från Conor McGregor men inför fighten mot Cerrone har det varit relativt lugnt. Visst har McGregor som vanligt haft stort självförtroende och redan börjat prata om andra fighter efter den mot Cerrone. Om det är en psykning mot Denver-sonen att han redan pratar om Jorge Masvidal och nuvarande världsmästaren Kamaru Usman låter vi vara osagt men det har inte varit de vanliga utspelen från ”The Notorious”. Och det blev lite av samma prat från The Notorious på UFC press konferansen som hölls i natt. Här pratade han till och med gott om sin motståndare Cowboy, vilket hör till ovanligheterna.

Tack till UFC

Får vi se mer av McGregor efter UFC 246?

Fansen tolkar McGregors uttalande som att hans comeback kommer sträcka sig mer än fighten mot Cerrone och hans nyskrivna kontrakt med Dana White och UFC talar också för att vi får se McGregor i oktagonen vid fler tillfällen i framtiden än den 19 januari. Samtidigt har McGregor överraskat förr och det är svårt att veta var irländaren står. Men vi tror nog att vi kommer få se mer av Mcgregor i forsättningen i UFC – det finns ju som sagt en del matcher UFC fansen vill se McGregor i. Man kan reda betta nu på ve McGregor kommer vilja utmana härnäst hos Betsson. Blir det hans ärkefiende Nurmangomedov eller Masividal som vi nämnde eller vem vet kanske Nate Diaz? Vi ser gärna alla dessa tre fighters med McGregor.

McGregors nya utmaning

UFC 246 – vem står på tur?

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

Vem är motståndaren? En överblick av Donald ”Cowboy” Cerrone 

Conor McGregor behöver ingen närmare presentation men han behöver prestera på topp om han ska slå Donald Cerrone, mer känd som Cowboy. När amerikanen går upp i oktagonen i Las Vegas är det för 51 gången i historien. Cerrone är fightern som vunnit flest matcher någonsin i UFC:s historia men hans record är långt ifrånt rent. 

Cowboy en lätt match för The Notorious?

De två senasta fighterna har Cerrone förlorat, först mot Tony Ferguson och sedan mot Justin Gaethje. Cerrone har förlorat sex av de tio senaste fighterna och McGregor är ganska klar favorit inför matchen. Cynikern tror att Dana White har valt en relativt enkel motståndare för McGregor i hans comeback vilket oddsen talar för. Samtidigt har ”The Notorious” inte varit i oktagonen sedan 6 oktober 2018 då han förlorade mot Khabib Nurmagomedov. Innan dess var det 12 november 2016 i en fight mot Eddie Alvarez som McGregor vann. Det innebär att dette blir blott tredje fighten på över tre år. 

Tack till ESPN MMA

Tankar och analyser inför McGregor vs Cerrone

Som största artistnamn i UFC och med tanke på förlusten i comebacken senast är det inte konstigt att Dana White har valt att ge McGregor en relativt enkel motståndare i form av Cerrone. Visst har ”Cowboy” en enastående karriär men de senaste åren har resultaten uteblivit. Cerrone har förlorat två raka fighter och har endast fyra vinster på sina nio senaste tillfällen i oktagonen.

En nykter & mer hälsosam McGregor i UFC 246

McGregor förlorade visserligen senast och har bara deltagit i två UFC-fighter på de tre senaste åren men det verkar vara en pånyttfödd och hälsosammare McGregor. Hans ”diet” med endast stek varje dag är bortblåst och i en intervju nyligen med ESPN sa han att han druckit regelbundet under sin uppladdning och träning inför hans förra möte mot Khabib Nurmagomedov. Nu har irländaren varit nykter i fyra månader och verkar vara mer motiverad – och hälsosammare – än någonsin på att göra en enastående comeback.

McGregor Vs Cerrone – Vi tror på Irländsk vinst i UFC 246

Därför tror vi att McGregor kommer vinna matchen och det innan alla ronder är färdiga. Därför spelar vi både en rak seger på att McGregor vinner matchen men också att han gör det på avslut. Av ”The Notorious” 21 segrar har 18 kommit på KO eller TKO och vi tror det sker återigen. Däremot kan det ta några ronder innan det är över och därför spelar vi över 1,5 gånger totalt antal rundor också.

Övriga fighter i UFC 246

Huvudmatchen i UFC 246 är givetvis den mellan Conor McGregor och Donald Corrone men det finns andra fighter att se fram emot i Las Vegas. Här går vi snabbt igenom dessa och vad du hittar för odds på UFC 246 – hela huvudkoret

Lättvikt, herrar: Anthony Pettis (22 -9-0) vs Carlos Diego Ferreira (16-2-0)

Detta lär bli den minst spännande fighten av de alla då det krävs en dunderprestation av amerikanen Anthony Pettis om han ska lyckas vinna.  Diego Ferreira från Brasilien har fem raka vinster och är klar favorit enligt oddsen. 1,40 på Ferreira hos Unibet talar sitt tydliga språk om vem som kommer vinna fighten. 

Stråvikt, damer Claudia Hadelha (17-4-0) vs Alexa Grasso (11-3-0)

Här är det hugget som stucket av vem som vinner av brasilianskan Claudia Hadelha och mexikanskan Alexa Grasso. Hos Unibet har båda två fighters 1,90 i odds på seger och att det är exakt samma odds på de båda kvinnorna hör till ovanligheten. Känslan säger ändå att Brasilien går vinnande ur fighten men det kan verkligen sluta hur som helst. 

Tungvikt, herrar Oleksij Olejnik (57-13-1) vs Maurice Greene (8-3-0)

USA mot Ukraina i detta tungviktsmöte när 42-åriga Oleksij Olejnik ställs mot den nio år yngre Maurice Green. Oddsen håller Maurice Green som favorit (1,73 på seger) men undertecknad tror att ”gammal är äldst” och att ukrainaren kan skrälla till sig en seger. 

Bastamvikt, damer Holly Holm (12-5-0) vs Raquel Pennington (10-7-0)

Den lättaste viktklassen kan mycket väl bli en jämn tillställning när de båda amerikanskorna Holly Holm och Raquel Pennington gör upp oktagonen. Holly Holm är någorlunda favorit till oddset 1,73 hos Unibet och vi tror också hon går vinnande ur fighten. Men det kan mycket väl bli fight till sista ronden och därmed domarna som avgör när de två jänkarna drabbar samman. 

Odds på UFC 246

Betta på huvudkortet

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

Live streama UFC 246 -McGregor vs Cerrone

Om man inte lyckades få tag på biljetter till UFC 246 så kan man stream galan via ViaPlay med bästa kvalité, gå in på länken här och skapa ett Viaplay konto och njut av en av de mest intressanta återkomster i UFC på länge!

UFC 246 – live stream

Se McGregor VS Cerrone i bästa kvalité

Tider UFC 246 – huvudkortet & underkort & invägning

Huvudkortet i UFC 246 börjar i vanlig ordning runt 04.00 tiden söndag morgonen den 19 Januari med Pettis vs Ferreira. Galans huvudmatch McGregor vs Cerrone tippar vi på börjar runt 6-6.30 på Söndag morgonen. Beroende hur snabba de andra fighterna i UFC 246 kommer vara. Vi rekommenderar dock att kolla in hela huvudkoret eftersom det är ett gäng spännande fighters där! Här kan du se alla fighters som kommer göra upp i UFC 246 – McGregor vs ”Cowboy” Cerrone. Vi börjar med hur invägningen såg ut inför UFC 246.

Tack till ESPN

UFC 246: Huvudkortet med McGregor vs Cerrone

Med start 04:00 Svensk tid (McGregor Vs Cowboy Cerrone lär börjar närmare 06:00)

 • WelterviktConor McGregor vs. Donald Cerrone
 • Bantamvikt (damer): Holly Holm vs. Raquel Pennington
 • Tungvikt: Aleksei Oleinik vs. Maurice Greene
 • Bantamvikt: Brian Kelleher vs. Ode Osbourne
 • Lättvikt: Anthony Pettis vs. Carlos Diego Ferreira

Vi närmare oss – Underkortet på UFC 246 start 02.00 CET

 • Flugvikt (damer): Roxanne Modafferi vs. Maycee Barber
 • FjäderviktAndre Fili vs. Sodiq Yusuff 
 • FlugviktTim Elliott vs. Askar Askarov
 • LättviktDrew Dober vs. Nasrat Haqparast

Första underkortet med start 00:30 UFC 246

 • Lätt tungvikt: Aleksa Camur vs. Justin Ledet
 • Flugvikt (damer): Sabina Mazo vs. JJ Aldrich

En ny person stiger in UFC 246 – som vakt

Ni kanske själva har sett det? En butiksanställd på Best Buy gjorde ett starkt intryck på Dana White då hon stoppade en tjuv. Genom massiva tacklingar lyckades hon få tjuven när på marken och kunna behålla varan. Dock så verkade detta inte gillas av lednigen så Summer Tapas fick sparken (!). UFC mannen himself Dana White var inte sen med att kontakta Summers och erbjuda henne ett jobb som vakt på UFC och hon fick sin livsupplevlese när hon fick stå på scene på invägningen och möta all fighters i UFC 246 – McGregor Vs ”Cowboy” Cerrone. Tänk vad livet kan ha för vädningar!

Tack till Info viral fun

FAQ – UFC 246 – Vanligaste frågorna

Här har vi samlat frågor & svar inför UFC 246

När börjar fighten mellan Conor McGregor och Donald Cerrone i UFC246?


Det är svårt att säga en exakt tid förutom natten till den 19 januari. Det är fyra fighter före huvudmatchen mellan McGregor och Cerrone och matchstart beror helt enkelt på hur lång tid dessa fighter tar. Huvudkoret börjar 4.00 på söndags morgonen.

Vart hålls galan?


T-mobile Arena i Las Vegas, Nevada är platsen för UFC 224. Vanligtvis är detta hemmaplan för Las Vegas Golden Knights i NHL. Under UFC-evenemang rymmer T-mobile Arena 20,000 åskådare.

Finns det biljetter till UFC 246 – McGregor vs Cerrone


Det tog inte många minuter när biljetterna släpptes innan de tog slut. På grund av detta är det endast möjligt med biljetter via svarta marknaden och genom ombud som säljer i andra hand. Räkna med att ta fram stora checken om du vill ha biljett till galan.

Vem är favorit till att vinn UFC 246?


McGregor är solklar favorit till att vinna fighten mot Cerrone. Oddsen 1,32 på seger för irländaren är en hint om hur det kommer gå.

Vem vinner fighten mellan McGregor och Cerrone?


Vi tror precis som spelbolagen att det blir McGregor som vinner fighten och får se honom gå upp i oktagonen även efter den 19 januari.

Vart kan jag streama UFC 246?


Viaplay PPW är där du kan streama hela UFC 224 inklusive matchen mellan McGregor och Cerrone.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se