Hem tips Du är här

Dagens speltips Tottenham vs Arsenal – Premier League

Londonderby väntar mellan två lag som båda vill ha med sig tre poäng. Såväl Arsenal som Tottenham slåss om de sista platserna som ger Europaspel nästa gång. Dessutom får matchen extra dignitet när det står på spel vem som blir bäst i norra London. Två lag med relativt god form drabbar samman på Emirates och som vanligt numera kommer matchen att spelas inför tomma läktare. Nedan kommer dagens speltips på Tottenham – Arsenal med höga odds från Unibet.

Speltips med högst odds inför Tottenham – Arsenal

  •  Vi tror det blir svårt att skilja lagen åt precis som i de två senaste interna mötena. Därför spelar vi X till oddset 3,55 hos Unibet.
  • Det kan bli en del mål i matchen med målfarliga spelare i båda lagen. Vi spelar över 2,5 mål till oddset 1,82 hos Unibet. 
  • Vi spelar också att båda lagen gör mål och får oddset 1,61 hos Unibet.

Tankar och analys kring speltipsen

I dagsläget är Tottenham två poäng bakom Arsenal men laget har en match mindre spelad. Det kommer man inte ha inför måndagens möte utan under torsdagen går Spurs en viktig match mot Bournemouth. 

Oavsett vilket kommer vinnaren i denna matchen ha ett grepp på den andre. Tottenham har slutat före Arsenal i tabellen under tre år i rad, något som bortalaget givetvis vill ändra på. Vi tror dock att det blir svårt att skilja lagen åt och spelar därför X hos Unibet som har bra odds på Premier League.

Vi tror dock på en relativt målrik match. Kanske slutar det 2-2 eller 3-3. Faktum är att de två senaste mötena mellan lagen har slutat oavgjort. Därför spelar vi över 2,5 mål och får bäst odds hos Unibet. 

Till sist lägger vi också ett bet på att båda lagen gör mål och får oddset 1,61. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se