Hem rekar-fotboll premier-league Du är här

Chelsea – Manchester City Odds och Speltips, Premier League

Premier League omgången bjuder på flera stora matcher men den största av dem alla spelas på Stamford Bridge. Två klubbar som på allvar vill vara med i titelracet framöver ställs mot varandra. Det är Chelsea som satsat hårt inför den här säsongen där man bland annat tagit tillbaka målsprutan Romelu Lukaku mot Manchester City som efter år av pengar som strömmat in i klubben från rika ägare har mynnat ut i en trupp som håller högsta klass. Två riktigt bra fotbollslag ska ställas mot varandra i en match som på förhand har allt vad som krävs för en underhållande och spännande fotbollsmatch.

Spelbolag
Bonus
Överblick
Betyg
Få 100 kr bonus
 • Omsättningskrav: x 1
 • Snygg hemsida
 • Snabb registrering
18+ | Regler & Villkor gäller | Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Endast 1x omsättningskrav. Giltig 60 dagar | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se |
100 kr gratisspel
 • 100 kr gratisspel
 • Inget omsättningskrav
 • Minsta odds 1.40
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 SEK
 • 100% upp till 100 SEK
 • Stort utbud av sportbetting
 • Mängder av livebetting
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 100% av max 100 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 3x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade. Villkor gäller; 18+
100 kr bonus
 • 100 kr
 • Omsättningskrav: x 8
 • Minsta odds 1.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Matchinfo Chelsea – Manchester City

Hemmalag: Chelsea
Bortalag: Manchester City
Datum: lördag, 25 september
Matchstart: 13:30
Arena: Stamford Bridge, London

Vilka är favoriter att vinna matchen?

Om man kollar på oddsen så märks det att detta är en match mellan två riktigt jämna lag. Chelsea har inlett den här säsongen på ett strålande sätt och man toppar tabellen efter fem omgångar. Manchester City har vacklat något mer och man fick bara ett kryss senast mot Southampton. Men man är bara tre poäng bakom Chelsea. Båda lagen har varit effektiva framåt och hållit tätt defensivt i inledningen av säsongen där båda lagen enbart har släppt in ett mål vardera. Men nu ställs man alltså mot varandra i en match där de offensiva spelarna i bägge lagen kommer prägla matchbilden. Båda lagen har spelare på offensiva positioner som kan avgöra en match och det kryllar av kvaliteter i båda lagen. Trots fördelen av hemmaplan så är det inte Chelsea som anses vara favoriter i den här matchen utan det är faktiskt bortalaget City som är knappa favoriter när det kommer till oddsen.

Detta mycket tack vare att City har en bredd på sin trupp som inget annat lag i Premier League kommer upp i och man har så pass många spelare som även utanför startelvan som kan komma in och förändra en matchbild. Chelsea har även en del spelare på frånvarolistan men det ska inte vara ett allt stort bekymmer för hemmalaget att man saknar dessa spelare. Det kommer helt klart bli en spännande match där båda lagen kommer spänna musklerna och visa att man är det starkare laget inte bara i den här matchen men för kommande matcher under säsongen också.

FulltidOdds (Unibet)
Chelsea vinner matchen2.80
Oavgjort i Matchen3.35
Manchester City vinner matchen2.75

Spela på matchen mot Chelsea – Manchester City

Båda lagen gör mål: Odds 1.82 hos Unibet

Det brukar vanligtvis vara jämna och tajta matcher när Chelsea och Manchester City spelar mot varandra. Enbart vid ett tillfälle i de sju senaste matcherna mellan lagen har det slutat med ett lag har vunnit med större målskillnad än ett mål. Men även om det är jämna matcher så brukar det även bli mål och detta sker från båda lagens sidor. Med starka offensiver så faller det sig naturligt att det blir mycket målchanser åt båda lagen. Och trots att lagen haft starka defensiver i inledningen av säsongen så är chanserna goda att båda lagen gör mål i den här matchen. Även statistiken är på vår sida när det kommer till att båda lagen gör mål i matchen när dessa lagen möts. Det har skett vid de fyra senaste tillfällena mellan lagen.

Chelsea gör mål i andra halvlek: Odds 1.84 hos Unibet

Chelsea är ett starkt lag som ofta bryter ner sina motståndare. Detta gör att ofta att Chelsea ju längre matchen lider kopplar ett allt starkare grepp om matchen då man har tröttat ut sina motståndare. Detta visar sig inte minst i att Chelsea ofta gör mer mål i andra halvlek än i första halvlek under den här säsongen. Framför allt på hemmaplan är man starka i andra halvlek. Chelsea har gjort mål i andra halvlek i sina tre senaste hemmamatcher.

Över 2.5 mål i matchen: Odds 2.10 hos Unibet

Båda lagen är starka defensivt. Men man är även riktigt starka offensivt. Båda lagen snittar över två mål framåt per match i inledningen av Premier League. Inte nog med att båda lagens offensiv är stabil så gör detta spel sig sämre med tanke på att de fem senaste matcherna mellan lagen har slutat med att det blivit över 2.5 mål i matchen.

Manchester City över 4.5 hörnor: Odds 1.55 hos Unibet

Manchester City är ett framtungt lag som gillar att spela offensivt. Man gör det även på så många olika sätt vilket sätter motståndarnas försvarare i svåra situationer. Så i stället för att låta City komma till avslut på mål så tenderar motståndarna i stället att skicka ut bollen över kortlinjen och ge City en höra i i stället. Men inte bara det utan att City ofta är det laget som tar mest avslut i en match generar också i att det blir en del hörnor på dessa avslut som antingen täcks ut till hörna eller räddas till hörna. City har fått över 4.5 hörnor med sig i varje match de sex senaste matcherna man har spelat.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se