Hem tips Du är här

Sydkoreanska K-League – Odds & Live stream

Sydkoreanska K-League drar äntligen igång i helgen efter att ha skjutits upp i över 2 månader på grund av coronautbrottet. Vi har 6 spännande matcher att se fram emot, med den första på fredag kl 12:00. Du hittar de bästa oddsen på Unibet där du också kan spela på matchen live.

Jeonbuk Motors – Suwon Bluewings

Jeonbuk Motors välkomnar Suwon Bluewings på hemmaplan i den första matchen av K-League den här säsongen. De regerande mästarna, Jeonbuk Motors, har 3 säsongsvinster bakom sig men har haft det lite tuffare på senare tid utan en enda vinst på 5 matcher. Samma gäller Suwon Bluewings som går in i fredagens match med 3 raka förluster. Mycket står på spel i säsongens öppningsmatch men vi tror att Jeonbuk Motors är snäppet vassare och vinner under ordinarie tid.

Speltips: Jeonbuk Motors vinner över Suwon Bluewings till oddset 1.73

Ulsan Hyundai FC – Sangju Sangmu Phoenix

Hemmalaget Ulsan Hyundai har en lång historia av vinster mot Sangju Sangmu och oddsen talar för att det blir ännu en vinst denna match. Ulsan Hyundai har inte förlorat en match mot Sangju Sangmu på hemmaplan de 3 senaste mötena. Trots detta kan vi nog förvänta oss en försiktig start i matchen på lördag men med en avslutande vinst i ordinarie tid för Ulsan Hyundai.

Speltips: Ulsan Hyundai FC vinner över Sangju Sangmu Phoenix till oddset 1.63

Incheon United – Daegu

Incheon United möter gästande laget Daegu i Sungui Arena Park i vad som väntas bli en spännande och jämn match. Incheon Uniteds insats i föregående säsong var inte särskilt imponerande och kommer förmodligen att försöka gottgöra det i deras första match denna säsong. Motståndarna Daegu FC har inte förlorat någon av deras senaste 7 bortamatcher och senaste gången Incheon United vann över Daegu på hemmaplan var 2013.

Speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.83

Gwangju FC – Seongnam Ilhwa Chunma

På lördagens sista match ser vi favoriterna Gwangju FC möta Seongnam på hemmaplan. Det gästande laget Seongnam verkar formstarka och kan bjuda upp på en riktig rysare. Vi förväntar oss en jämn match fram till slutminuterna då hemmalaget Gwangju FC avslutar med ett vinnande mål och tar hem matchen.

Speltips: Korrekt resultat med 2 – 1 för Gwangju FC till oddset 9.50

Så streamar du K-League hos Unibet

OBS! Det är ännu oklart om Unibet kommer att live streama K-League matcherna.

  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Se till att du har pengar i ditt spelsaldo eller att du har ett pågående spel inom de 24 timmarna
  • Klicka på TV -ikonen med texten Streaming
  • Välj den match du vill titta på

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se