Hem tips Du är här

SHL omgång 45 – Odds och speltips


MatchDatum och tid1X2Spelbolag
Djurgården – Brynäs25/2, 19:001.764.504.25betsson online betting
Frölunda – Leksand25/2, 19:00 1.357.005.80Bethard logo
Rögle – Örebro25/2, 19:00 1.824.453.75Unibet

Djurgården – Brynäs

Stockholmslaget har en svag bortaperiod för tillfället. De tre senaste matcherna på bortais har slutat med förlust, men på hemmaplan i Hovet är de fortfarande obesegrade i 12 raka matcher. I helgen åkte de till Behrn Arena för att möta ett Örebro som är inne i en formsvacka. Det såg inför matchen ut som att Djurgården skulle ta alla tre poängen istället var det hemmalaget som gjorde en helomvändning i deras långa svacka och vann med 5-2. Därmed har Djurgården förlorat tre av de senaste fem matcherna. Mot ett bortasvagt Brynäs i Hovet ska det väl ändå se annorlunda ut?

Fin vinst hemma för Brynäs mot svenska mästarna

Brynäs kommer istället in i matchen efter en fin hemmavinst mot de svenska mästarna Frölunda. Med den förlusten är indianerna från Göteborg det sämsta bortalaget sedan det nya decenniet. Segern var väldigt viktig för Gävlelaget som tog sig ett par hack närmare en slutspelsplats och har nu tre poäng upp till Växjö på tiondeplatsen. Brynäs är det bättre laget i inbördesmöten mot Frölunda den här säsongen då de har 3 vinster på fem matcher. För att kunna nå en slutspelsplats krävs det nästan en seger för Brynäs borta mot Djurgården, vilket kan bli tufft eftersom att de bara har tagit 17 poäng på bortaplan under hela säsongen.

Tar Brynäs slutspelsplatsen?

Sån självklarhet och det självförtroendet som Djurgården spelar med på hemmaplan nu ser de helt enkelt för bra ut för att de ska tappa några poäng mot ett besökande Brynäs. Det som är farligt här är att Brynäs desperat försöker att ta en slutspelsplats och det är inte många matcher kvar av grundserien heller, så för att kunna hinna ikapp Växjö innan det är försent är det extremt viktigt att åtminstone ta ett poäng. Det tippar inte vi. Vårat tips är att Djurgården fortsätter sin fina segerrad på hemmaplan och tar sin trettonde raka.

Betta på SHL!

Tryck på knappen för att betta

Frölunda – Leksand

Frölunda föll i bortamötet mot Brynäs senaste matchen och är faktiskt SHLs sämsta bortalag efter att det nya decenniet slog in. På hemmaplan i Scandinavium är de betydligt bättre där de bara har förlorat en match de fem senaste. När de i ERP Monitor Arena senaste matchen mötte Brynäs var det framförallt lagets förmåga att dra på sig utvisningar som slutligen fällde dem. Indianerna hängde på bra i första perioden efter att det stod 1-1, trots att de drog på sig fyra utvisningar. Samma mönster upprepade sig i andra halvlek, men då tog Brynäs tillfället i akt och gjorde mål i numerärt överläge.

Leksand – Starka i Powerplay

Äntligen tog Uffe ”Robocop” Samuelsson sin första seger som tränare för Leksand. Det var mot det lättast tänkbara motståndet när Oskarshamn kom på besök. Alla målen kom i Powerplay och Leksand kunde fira sin första seger efter nio raka förluster. Tre tagna poäng och ett litet hopp tändes återigen i Dalarna. Det var framförallt en kollektiv insats som säkrade Leksands seger där hela laget gjorde allt för att ta alla tre poängen. Oskarshamns back, Oskar Nilsson var efter matchen frustrerad över hans lags oförmåga att hantera press och menade på att de föll ihop i de pressade lägena.

Fördel Leksand?

Ironiskt nog var det i numerärt överläge som leksingarna vann senaste matchen hemma och samtidigt var det numerära underläget som fällde Frölunda i matchen borta mot Brynäs och visst finns det en risk för att det kommer att straffa indianerna även i denna match. Göteborgarna är inne i en svag period nu och saknar sin meste poängplockare på backsidan då Theodor Lennström är borta. Leksand kan inte få ett bättre läge att slå de svenska mästarna den här säsongen, men de är alldeles för svaga på bortais och Frölunda är trots en svag period, starka hemma. Vi tippar ändå segern till hemmalaget.

Rögle – Örebro

Rögle fick sin fina segersvit på sex raka matcher bruten när de i förra omgången mötte Skellefteå borta. Förlusten var dock med uddamålet och sista målet släpptes in i tredje perioden när Rögle spelade med en man mindre, så trots förlusten är de fortfarande ett lag i stekhet form. Första perioden slutade mållöst där andra perioden blev betydligt mer målrik och slutade 2-2. I sista perioden stod det 3-3 fram tills att det återstod 3 minuter av matchen och den rutinerade Jocke Lindström klev fram och satte det sista målet i Powerplay. Rögle är på gång trots att de tappade borta mot Skellefteå.

Örebro – första vinsten mot Djurgården!

Efter att Örebro hade förlorat alla tidigare möten mot Djurgården under säsongen tog de äntligen en efterlängtad vinst, och detta kom efter att Närkelaget hade förlorat fyra matcher på raken. Det är svårt med Örebro eftersom att de ett tag under säsongen såg så självklara ut som ett topplag för att nu ha tappat det helt. Formsvackan började i mitten av januari och de har inte sen dess vunnit flera matcher i rad utan bara tagit någon enstaka vinst till och från. Denna match mot Rögle gäller det att i allra högsta grad att ta alla tre poängen för att åter ha en chans att etablera sig i toppen.

Rögle i slutspelsform

Rögle har ett ypperligt läge att klättra upp på andraplatsen efter att omgång 45 är slutspelad. Det beror såklart på de övriga resultaten. Med den formen de har ska de inte ha några större svårigheter att ta alla tre poängen hemma mot ett Örebro som har varit riktigt svaga på bortais. Vi tippar på en självklar hemmaseger eftersom att Örebro som har haft flera chanser att ta en säker direktplats till kvartsfinalerna gång på gång har fallit de senaste omgångarna och med den osäkra formen de är inne i kommer det inte att räcka mot ett mer stabilt Rögle.

Här spelar du på SHL!

Gå på knappen för att komma dit!

Timrå vs IF Björklöven – Betta på HockeyAllsvenskan Final

Efter nästan tre veckors ofrivilligt uppehåll tack vare smittspridning i Björklöven är det nu dags för Play Off till SHL att återupptas. Den spännande matchserien mellan ettan och tvåan i grundserien står 1-1 efter två matcher när det är Björklöven som har hemmamatch. Timrå är fortfarande favoriter men kommer säkert gräma sig åt att man…

Läs mer…. Timrå vs IF Björklöven – Betta på HockeyAllsvenskan Final

Vitryska Extraliga

Det är dags för hockeymatch i Vitryssland mellan lagen HC Shakhtyor Soligorsk och Yunost Minsk. 18.30 tisdag den 31 a mars är det nedsläpp. Vi ska kolla lite på oddsen, häng med! Odds hos Betfair Vinnare – 60 minuterHC Shakhtyor Soligorsk 2.8Lika  3.5Yunost Minsk 2.0 ODDSA HÄR Period Med Flest Mål Period 13.2Period 22.5Period 32.5 LÄGG…

Läs mer…. Vitryska Extraliga

SHL omgång 48 – Odds och speltips

MatchDatum och tid1X2SpelbolagLinköping – Djurgården3/3, 19:002.384.252.70Luleå – Rögle3/3, 19:00 1.743.904.30Malmö – Leksand3/3, 19:00 1.704.504.35 Linköping – Djurgården Linköping har återigen börjat tappa. De senaste fem matcherna har de två segrar, men ingen av dem har resultaterat i tre poäng, istället är både vinsten mot Luleå hemma och bortavinsten mot Malmö segrar där de endast har…

Läs mer…. SHL omgång 48 – Odds och speltips

SHL omgång 43 – Odds och speltips

Match Datum och tid1X2SpelbolagLeksand – Oskarshamn22/2, 18:002.074.303.15Luleå – Färjestad BK22/2, 15:15 1.954.253.45Örebro – Djurgården22/2, 18:00 2.352.554.05 Leksand – Oskarshamn Leksand föll borta mot Djurgården och därmed adderade de ytterligare en match till förlustkontot. Det var ganska väntat efter att Djurgården har fortifierat Hovet och gjort det till en omöjlig plats att komma till för att…

Läs mer…. SHL omgång 43 – Odds och speltips

SHL omgång 43 – Odds och speltips

MatchDatum och tid1X2SpelbolagDjurgården – Leksand20/2, 19:001.376.207.40Färjestad – Frölunda20/2, 19:00 2.304.252.70HV 71 – Örebro20/2, 19:00 1.924.203.35 Djurgården – Leksand Efter att Djurgården under en längre period gick som tåget i SHL har de nu två matcher i rad förlorat. Båda förlusterna kommer efter att de på bortaplan mött Skellefteå och Malmö. Den fina hemmaformen är fortfarande…

Läs mer…. SHL omgång 43 – Odds och speltips

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se