Hem rekar-ishockey shl Du är här

SHL Speltips Omgång 1 – Odds på Första Omgången av SHL

Äntligen efter en lång väntan så är hockeysäsongen i gång och SHL 2021/22 är tillbaka. Nu väntar en fullspäckad höst och vinter innan vi framåt våren kan börja snegla mot slutspel och kampen om SM-pokalen. Det är många lag som har rustat ordentligt för att kunna vara med uppe i toppen och försöka sno åt sig SM-titeln från regerande mästarna Växjö Lakers och vi får ett par riktigt spännande matcher redan i omgång ett. Alla lagen kommer att kliva ut på isen under lördagen den 11 september i den första omgången av SHL. Men vi har valt att plocka ut tre matcher som vi fokuserar lite extra kring i premiäromgången.

Matchinfo Frölunda HC – Brynäs IF

Två lag som söker revansch från förra året. För Frölunda blev det uttåg redan i kvartsfinalen vilket var en missräkning från Göteborgslaget som i år kommer vara rejält revanschsugna. Man har även fått tillbaka poängkungen Ryan Lasch som kommer vara en offensiv tillgång till Frölunda. För Brynäs del så klarade man sig kvar i SHL med minsta möjliga marginal när man besegrade HV71 i play-out och fick därmed spela SHL även den här säsongen. I premiären så kommer Frölunda nog vara numret förstora för Brynäs, på hemmaplan är Frölunda alltid starka och man har ett bättre lag än Brynäs som på förhand ser ut att behöva kämpa i botten av tabellen även den här säsongen.

Hemmalag: Frölunda HC
Bortalag: Brynäs IF
Datum: lördag, 11 september
Matchstart: 15:15
Arena: Scandinavium, Göteborg
Ordinarie SpeltidMatch Odds
Frölunda HC vinner matchen1.65
Oavgjort i Matchen4.50
Brynäs IF vinner matchen4.75

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Spela på matchen mot Frölunda HC – Brynäs IF

Matchinfo Växjö Lakers – Färjestad BK

Vilken höjdarmatch det bjuds på redan i premiären. Växjö är regerande mästare och laget som alla kommer vilja slå den här säsongen. Färjestad BK har efter flera tunga värvningar seglat upp som den stora förhandsfavoriten att vinna hela SHL och det kommer garanterat bli en fartfylld och spännande match i Vida Arena. Det är på förhand en match som är helt omöjlig och säga hur den kommer att sluta och med tanke på att det är en premiär så känns det som att den här matchen kan sluta precis hur som helst.

Hemmalag: Växjö Lakers
Bortalag: Färjestad BK
Datum: lördag, 11 september
Matchstart: 15:15
Arena: Vida Arena, Växjö
Ordinarie SpeltidMatch Odds
Växjö Lakers vinner matchen2.25
Oavgjort i Matchen4.35
Färjestad BK vinner matchen2.75

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Spela på matchen mot Växjö Lakers – Färjestad BK

Matchinfo Örebro – Rögle

Lagen mötte varandra i semifinalen i slutspelet förra året. Då var det Rögle som vann en hård och jämn matchserie och tog sig till finalen. Två lag som även i år är tippade topplag. Båda lagen har starka trupper och det återstår och se vilket av lagen som lyckats få ihop sitt lag bäst så här i början av säsongen.  Förra säsongen var det ofta hemmalaget som vann när dessa lagen möttes så återstår och se om den sviten håller i sig. Vi tror dock på en match med lite mål då inget av lagen kommer vilja gå bort sig direkt i en premiär och det kommer troligtvis vara avvaktande spel från båda lagen till en början.

Hemmalag: Örebro HK
Bortalag: Rögle BK
Datum: lördag, 11 september
Matchstart: 18:00
Arena: Behrn Arena, Örebro
Ordinarie SpeltidMatch Odds
Örebro HK vinner matchen2.25
Oavgjort i Matchen4.35
Rögle BK vinner matchen2.75

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Spela på matchen mot Örebro HK – Rögle BK

Kategorier: