Hem tips Du är här

SHL omgång 36

Datum och tidMatch1X2Spelbolag
25/1, 15:15Rögle – HV 711.924.503.35Mr Green
25/1, 18:00 Brynäs – Luleå2.853.952.20bethard
25/1, 18:00 Djurgården – Örebro1.994.203.25Nordicbet
25/1, 18:00 Växjö – Leksand1.614.854.95betsson online betting

Rögle – HV 71

Rögle har haft en riktigt tung period och laget nådde väl den absoluta botten när de i förra omgången åkte på den tunga förlusten borta mot Linköping med hela 5-1. Detta var lagets fjärde förlust på de sex senaste matcherna, men trots poängtappen ligger de fortsatt på direktplats till kvartsfinalerna. HV har även de haft en tung period med inte en endaste vinst på deras fem senaste matcher och för att inte riskera att hamna i bottenstriden måste laget börja vinna, särskilt då Linköping ser ut att ha vaknat till. Men det skiljer 14 poäng mellan lagen och så illa ska det inte gå. Vi tippar att HV tar sig i kragen och vinner borta mot Rögle.

Brynäs – Luleå

Brynäs positiva effekt med tränarbytet fick ett slut när de i tisdags åkte på en förlust med 8-4 borta mot Frölunda. Laget hade då innan matchen vunnit fyra matcher på raken. Alla poäng är superviktiga nu för att de ska nå slutspelet och då är det i detta läget tufft att möta serieledarna som kommer till matchen med en förlust i bortamötet mot Örebro. Vi tippar på att Luleå tar revansch borta mot Brynäs och tar alla tre poängen. Luleå hade innan förlusten mot Örebro öst in mål i sina senaste matcher och om de får ordning på sin offensiv blir det farligt för Brynäs som släppte in 8 mål senast.

Djurgården – Örebro

Djurgården är inför hemmamötet mot Örebro i fin form med tre raka segrar, senast i raden att besegras av Stockholmslaget var Leksand. Innan bortavinsten i Tegera Arena vann Djurgården två raka hemma på Hovet mot Linköping och Malmö. I helgen är det Örebro som kommer till Djurgårdens hemmaplan, laget som Djurgården i deras senaste möte slog på Behrn Arena med 2-5. Det ser som upplagt ut för en hemmaseger och faktum är att Djurgården inte förlorat en match hemma sedan 14 november. Vi tippar att de fortsätter att hålla sin fina hemmaform och tar alla poängen från mötet.

Växjö – Leksand

Växjö är i en oerhört tveksam form, men har trots det i deras två senaste matcher vunnit på övertid och åtminstone fått med sig två poäng från dessa matcher. Innan de två vinsterna hade de tre förluster på raken om man ser till de fem senast spelade matcherna. Leksand är i en helt annan liga när det kommer till ojämnhet och förlusten hemma mot Djurgården senast var inte särskilt lyckad med tanke på deras läge i tabellen. Vi tippar att Växjö tar sina första tre poäng sedan den 4 januari här. Leksand är alldeles för ojämnt och svaga på bortaplan.

Lägg ett spel i helgen på SHL!

Klicka på knappen för att lägga ditt spel!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se