Hem tips Du är här

SBL i Taiwan – Andra omgången med odds & tips

Full omgång väntar i andra rundan av SBL i Taiwan och för dig som inte har koll på SBL är det givetvis basket vi pratar om. Hur ser helgens odds ut och vad bettar experterna på?

SBL – BASKET

Bethard logo

Taiwan Beer kopplar greppet

Taiwan Beer har just nu ett grepp om ligatiteln men det är en hel del matcher kvar att spela om. Pauian ligger tvåa bakom och lagen ställs mot varandra i helgen. En seger för Pauian och det är otroligt jämnt och spännande inför avslutningen. Skulle däremot Taiwan Beer vinna matchen ser det ut att bli mycket svårt för något annat lag att komma ikapp.

Yulon Luxgen Dinos vs Bank of Taiwan 

Ylon Luxgen Dinos möte med Bank of Taiwan är helgens kanske mest ovissa. Lagen ligger trea respektive fyra i tabellen med endast en seger som skiljer lagen åt. Det talar för en jämn och spännande match men vi skulle hålla Bank of Taiwan som något av favoriter. De har gjort det otroligt bra på slutet med tre segrar på de fyra senaste matcherna.

Speltips: Bank of Taiwan vinner över Yulon Luxgen Dinos till odds från Bethard.

Jeoutai vs Pauian 

Tvåan Pauian ska inte ha några problem med att vinna över Jeoutai som ligger råsist i tabellen. Endast två segrar på 13 matcher är inget facit som räcker och med ett Pauian som jagar i toppen borde matchen bara kunna sluta på ett sätt. Allt annat än seger för bortalaget vore en rejäl skräll och ett riktigt fiasko samtidigt som ligans spänning dör. Vi tror att Pauian visar att de är snäppet bättre och vinner matchen relativt komfortabelt. Pauian har fyra raka segrar mot sin motståndare vilket också talar för bortalaget. 

Speltips: Pauian vinner borta mot Jeoutai till odds från Betsson.

Jeoutai vs Yolon Luxgen Dinos

Mindre än 24 timmar efter matchen mot Pauian är det dags för Jeoutai att spela nästa match mot ett lag som också kommer ha gått en match kvällen innan. Detta är två lag som haft det tufft under säsongen men Yolon Luxgen Dinos har tre gånger fler segrar än Jeoutai. Om bortalaget når upp i den nivå de kan ska de inte ha några problem att vinna mot jumbon, framförallt inte med tanke på att de får några timmars längre återhämtning dessutom. Jeoutai får en mycket tuff helg som väntar.

Speltips: Yolon Luxgen dinos vinner över Jeoutai till odds från Nordicbet.

Pauian vs Taiwan Beer

Detta är en seriefinal som Taiwan Beer är favoriter att vinna. På 14 matcher har laget tolv segrar och bakom ligger Pauian på nio segrar. Därför skulle en vinst för Taiwan Beer innebära att laget med största sannolikhet kommer att stå överst i tabellen när serien är över men Pauian lär vilja annat och bjuda upp till kamp. Vi har dock svårt att se att Pauian skulle vinna den här viktiga matchen. Senast blev det klar seger till Taiwan Beer med hela 99-72. 

Speltips: Taiwan Beer vinner över Pauian till odds från Betfair. 

Bank of Taiwan vs Jeoutai

Hemmalaget Bank of Taiwain har fem raka segrar mot jumbon Jeoutai och ska inte ha några problem att vinna helgens möte mellan lagen heller. Allt annat vore en missräkning av det stora slaget med tanke hur svaga Jeoutai varit. Allt talar för att det blir Bank of Taiwan som vinner och favoritskapet blir inte mindre med fördel av hemmaplan.

Speltips: Bank of Taiwain vinner över Jeoutai till odds från Unibet. 

Yuton Luxgen Dinos vs Taiwan Beer 

Helgens sista möte spelas mellan Yuton Luxgen Dinos och Taiwan Beer. Det är en av helgens mest intressanta matcher där Taiwan Beer som leder serien givetvis är stor favorit. Vi tror att det blir ytterligare en seger för Taiwan Beer som verkligen fått upp farten på sistone. 

Speltips. Taiwan Beer vinner över Yuton Luxgen Dinos till odds från Bet365. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se