Hem tips Du är här

Sampdoria vs AC Milan – Dagens bästa speltips i Serie A

Två omgångar återstår av Serie A när Zlatan Ibrahimovic AC Milan ställs mot Sampdoria på bortaplan. Det är ett Milan som efter en lysande återstart efter uppehållet visat en strålande form som tagit upp laget på en sjätteplats vilket ger spel i Europa League nästa år. Med Napoli jagandes en poäng bakom behöver Milan en seger mot 15:e placerade Sampdoria för att behålla greppet om Europaplatsen inför sista omgången. Vi tror på en seger för Milan och du som vill oddsa på matchen kan göra det hos Nordicbet. Då kan du få tillbaka 334 kronor på en insatt hundring om Milan lyckas vinna.

Så här gör du 

  • Registrera ett konto hos Nordicbet
  • Gör en insättning på 100 kronor och välj 100 kronor i oddsbonus
  • Satsa bonus + insättning (200 kr) på Milan som vinnare till oddset 1,67
  • Går spelet in får du tillbaka 334 kronor 
  • Regler och villkor gäller för erbjudandet

Speltips med högsta odds – Sampdoria vs AC Milan – Serie A

* Vi tror ett formstarkt Milan fortsätter ta poäng och lyckas vinna matchen mot Sampdoria. Därmed spelar vi Milan som segrare till oddset 1,67 hos Nordicbet.

Tankar och analys inför matchen

Sampdoria visade fin form med tre raka segrar men de senaste två matcherna mot Genoa och Juventus har det blivit förlust. AC Milan däremot har spelat tio matcher i Serie A sedan återstarten i juni med sju vinster och tre oavgjorda som facit. 

Mot ett Sampdoria med noll att spela för tror vi att Milan är motiverade att behålla sin Europaplats. Det borde tala för en seger för de rödsvartrandiga som imponerat stort under sommaren. Två segrar på de återstående två omgångarna skulle helt klart ge vind i seglen inför nästa säsong. 


Anmäl dig till våra utskick och få de allra se