Hem tips Du är här

PDC Dart at home – Odds & Spänning

PDC Dart at home fortsätter och det finns flera spännande matcher att se fram emot under fredagen. Vi ger dig speltips på de hetaste matcherna med högsta odds. Vi börjar med att kolla in Unibet när det kommer till odds for PPC Dart at home. I texten kommer du hitta även odds från andra operatörer.

Janny Clayton vs Adam Hunt

1. 1,48 | 2. 2,50 – odds hämtade från Unibet

Janny Clayton är solklar favorit och allt talar för att han vinner sitt möte mot Adam Hunt. 100 placeringar skiljer de båda åt på världsrankingen så vi är övertygade om att Janny Clayton vinner denna matchen precis som han gjort de två tidigare tillfällena som de båda mötts.

Speltips: Janny Clayton vinner över Adam hunt till oddset 1,48 hos Unibet

Richard North vs David Pallett

1. 1,71 2. 2,05 – odds hämtade från 10bet

Richard North har två raka förluster men David Pallets form är ännu sämre då han förlorat sina sex senaste matcher. Senast de båda möttes vann North med 6-2 och vi är övertygade om att North även lyckas vinna det hör mötet.

Speltips: Richard North vinner över David Pallet till oddset 1,71 hos 10bet

Adam Hunt vs David Pallett

1. 1,61 2. 2,20 – odds hämtade från Bet365

Adam Hunt är favorit trots att Pallett är 28 placeringar före på världsrankingen. Detta blir första gången de båda ställs mot varandra så vi har inga tidigare resultat att gå på. Dock säger oddsen att Adam Hunt vinner men vi tror Pallett studsar ur sin horribla form.

Speltips: David Pallett vinner över Adam hunt till oddset 2,20 hos Bet365

Jonny Clayton vs Richard North

1. 1,44| 2. 2,55 – odds hämtade från Betsson

jonny Clayton är solklar favorit av en anledning och är den starkaste deltagaren i gruppen. Allting talar för att han vinner mot Richard North och fortsätter sin dominans. Visst vann North senast med 6-1 men det var 2018 och sedan dess har mycket hänt. Vi tror att Clayton är för bra nu och att han vinner matchen.

Speltips: Jonny Clayton vinner över Richard North till oddset 1,44 hos Betsson

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se