Hem tips Du är här

NFL-draft 2020/21 – Vi tippar Nr 1 i draften

Årets NFL-draft närmar sig med stormsteg och som vanligt är intresset enormt på andra sidan Atlanten. På grund av årets omständigheter kommer årets draft att ske virtuellt. Här får du odds på NFL draften från Bet365 och analyser och tips.

ODDS NFL DRAFT

bet365 logo

Den stora snackisen inför NFL draften

Den stora snackisen är Joe Burrow som förväntas gå som nummer ett och bli plockad av Cincinnati Bengals. Burrows sista säsong i College saknar motstycke i historien och allting talar för att han blir vald först. Draften pågår under tre dagar och det finns mycket att se fram emot under sändningen från Bellagio Hotel mitt på The Strip i Las Vegas.

Betta på NFL Draft 2020/21

Den 23:e april drar det igång, den virtuella sändningen av årets NFL draft. Sändningen är gratis att streama via NFL:s hemsida. För den som vill betta på draften erbjuder Bet365 flertalet spännande marknader. Längre ner i artikeln hittar du oddsen på mest populära marknaderna under årets NFL-draft. Vem blir number 1 overall pick och vilken WR blir vald först? Det finns också mer annorlunda marknader som hur många QB:s som blir valda under första rundan och över/under när de olika spelarna blir draftade. 

Förstaval – Overall Pick

Andraval – Overall Pick

Draft Position

First Wide receiver drafted

First Runningback drafted

Quarterbacks drafted in first round

Allt handlar om Joe Burrow

Joe Burrow föddes 1996 och har fått ett genombrott som saknar motstycke i amerikansk fotboll. Efter att ha inlett sin College-karriär i Ohio State University bytte han till LSU, Louisiana State University, då han ville till ett program som verkligen behövde honom. Han hade koll på den skakiga historien bland Quarterbacks i LSU sedan universitetet vann National Championship 2007. Under hans sista säsong som College-spelare blev Joe Burrow namnet på allas läppar. Hans resultat under säsongen var enastående och hans säsong är den bästa någonsin från en college quarterback med 463 passing yards och sex touchdowns. Dessutom hade han 60 TD-passes vilket också är rekord. Vi tippar som spelbolagen att Joe Burrow går som nr 1 i NFL draften 2020/21.

Med Cincinatti Bengals som har årets förstaval visar oddsen 1,02 på att det blir Joe Burrow som hamnar i Ohio. 

Chase Young går som nummer två 

Den defensiva stjärnan Chase Young är favorit att gå som nummer två. Washington Redskins hade en tuff säsong förra säsongen när man slutade sist i NFC East med endast tre vinster på 16 matcher. Laget som inte nått slutspel sedan 2015 har inte haft en riktigt stor framgång sedan segern i Super Bowl 1991 och nu återstår det att se om man prioriterar att få en defensiv superstjärna i form av Chase Young. Han är given favorit att gå som tvåa vilket oddset 1,071 visar. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se