Hem tips Du är här

Napoli vs Inter – Coppa Italia semifinal returmöte

I helgen har vi Copa Italia framför oss – en fin mjukstart til återstarten av Serie A. I helgens semifinal returmöte så möts Napoli mot Inter. Efter 1-0 till Napoli så är Inter piskade att vinna på bortaplan för att han en chans att ta sig till finalen i Coppa Italia. Vad säger spelbolagens odds och hur rekar vi matchen Napoli – Inter? Kolla in här nedan våra rekares betting tips. Oddsen inför Napoli Inter är tagna från Betsafe.

Speltips Napoli vs Inter med odds från Betsafe

* Vi tror det blir mycket jämnt och att kan stå oavgjort efter 90 minuter. Därför spelar vi X till oddset 3,55 hos Betsafe.

* Räkna inte med mycket mål när det är två ringrostiga italienska lag som spelar. Vi spelar under 2,5 mål till oddset 1,98 ho Betsafe.

* Napoli ordnar detta avancemang. Vi spelar Napoli till final till oddset 1,44 hos Betsafe.

Tankar inför matchen

Det är två stjärnspäckade lag som drabbar samman även om Inter är det lag med flest spelare som sticker ut. Romelu Lukaku har haft en fin säsong med 17 mål. Det kan jämföras med Napolis bästa målskytt i ligaspelet som är Arkadiusz Milik med nio mål. 

Napoli har 1-0 att gå på och spelar nu på hemmaplan i returmötet. Visst kommer de berömda fansen från Neapel att saknas men vi tror de håller undan och tar sig vidare till finalen.

Det känns som det kan bli en jämn och målsnål match under lördagen. Därför väljer vi att lägga bet på att det slutar oavgjort efter 90 minuter men också att det blir under 2,5 mål. 0-0 eller 1-1 känns inte som osannolika resultat. 


Anmäl dig till våra utskick och få de allra se