Hem tips Du är här

Liga Pro Short Hockey -Med Unibet odds

Den ryska short hockeyn fortsätter och under måndagskvällen finns det flera spännande matcher att se fram emot. Vill du betta på rysk short hockey kan du göra det hos Unibet som erbjuder konkurrenskraftiga odds på samtliga matcher. Alla odds i denna artikel är hämtade från svenska betting sidan Unibet!

Broneboytsy vs Serp and Molot

LIGA PRO LAG1X2
Broneboytsy vs Serp and Molot2,304,352,30

Vilken match vi ser ut att få mellan Broneboytsy och Serp and Molot. Det är Broneboytsy som har vassast form med fyra raka segrar medan Serp and Molot har tre förluster på de fyra senaste matcherna. Broneboytsy har ett litet övertag de senaste interna matcherna också men det brukar bli jämna tillställningar när de lagen drabbar samman. Den här gången tror vi att Serp and Molot studsar tillbaka och vnner under ordinarie tid. 

Speltips: Serp and Molot vinner över Broneboytsy till oddset 2,30

Boevye Lisy vs Rakety

LIGA PRO LAG1X2
B.Lisy VS Rakety2,904,501,90

Boevye Lisy är klara underdogs och har förlorat tre raka matcher mot Rakety. Ett Rakety som visat upp fyra raka segrar och verkar vara i strålande form. Boevy Lisy har endast vunnit en gång mot Rakety på de åtta senaste försöken och det är inte konstigt att Rakety är stora favoriter. Levererar Rakety som de kan kommer det här bli en relativt komfortabel seger innan domaren blåst av matchen.

Speltips: Rakety vinner över Boevye Lisy till oddset 2,90

Stalnye Kabany vs Chetyre Ronina

LIGA PRO LAG1X2
S. Kabany VS C.Ronina2,504,252,20

Två lag med mer rött än grönt i matchraden ställs mot varandra under måndagskvällen. Chetyre Ronina brukar inte ha allt för stora problem mot Staknye Kabany och har vunnit sex av de sju senaste matcherna som lagen mött varandra. Det talar till Chetyre Roninas fördel även om det mycket väl kan bli en jämn tillställning. Blir det favoriten som håller för trycket eller kommer vi få se något av en skräll när lagen drabbar samman? Vi tror favoriten Chetyre Ronina är för starka den här gången för Stalnye Kabany och spelar de som vinnare av matchen.

Speltips: Chetyre Ronina vinner över Stalnye Kabany till oddset 2,20

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se