Hem tips Du är här

Dynamo Brest vs BATE Borisov – Chans för revansch

På onsdag den 20e maj är Vysshya Liga igång med en spännande match mellan Dynamo Brest och BATE Borisov som har chans för revansch i detta möte. Här hittar du speltips på matchen och odds från Unibet.

Dynamo Brest vs BATE Borisov – odds och speltips

MarknadResultatOdds
Fulltid BATE Borisov 1.97
Totalt antal mål Under 2.5 1.94
Båda lagen gör mål Ja 1.70
Första målgörare Bojan Dubajic 5.60

På Unibet hittar du inte bara de bästa oddsen men ofta förhöjda odds som ger dig en kraftig ökning av vinstpengar. Klicka här för att skapa ett konto hos Unibet och börja spela redan idag. Passa på att ta del av något av de fotboll tips vi ger inför denna match.

Dynamo Brest – finns det channs för vinst igen?

Brest hade en enastående säsong 2019 där de lyckades ta hem ligan på förstaplats med 23 poäng. I år har de inte haft samma flyt och har bara lyckats plocka på sig 13 poäng och har därmet hamnat på plats sju i tabellen, sex poäng bakom BATE som ligger etta. Med bara två vinster de senaste sex matcherna har vi ett smärre formstarkt lag som går ut på planen för att försöka upprepa förra årets vinst mot BATE. Tror vi att det miraklet kan ske? Nej, Brest har inte uppvisat samma symbios i laget som vi fick se förra säsongen.

BATE Borisov – kan de stå kvar som ligatopp?

I hela 13 år i rad var BATE regerande mästare i Vysshya Liga, fram tills 2019 när de snuvades titeln av Brest. Detta har lämnat en och annan upprörd spelare i laget som är mer än redo att återta vad de anser är deras. Hittills i säsongen har vi fått se en fantastisk uppvisning av BATE som har fem raka vinster bakom sig, varav tre på bortplan. Morgondagen blir med största sannolikhet den sjätte raka vinsten och den fjärde raka vinsten på bortaplan för BATE Borisov när de möter Dynamo Brest i en minst sagt laddad match.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se