Hem nyheter Du är här

Lägg ett spel på City och vinn 5x insatsen omsättningsfritt!

City som i och med 3-1 förlusten mot Liverpool i förra Premier League omgången halkade ner på fjärdeplats ska denna helg möta Chelsea på hemmaplan. Unibet har tagit tillfället i akt och sett till att erbjuda alla spelare som skapar ett konto och lägger ett pre – match bet på att City vinner matchen chansen att få en riktigt fint erbjudande. Alla nya spelare som är bosatta i Sverige och skapar ett nytt konto hos Unibet får nämligen en oddsboost på 5X insatsen. Ett otroligt bra erbjudande som dessutom känns väldigt logiskt eftersom att City sällan förlorar på Etihad.

Matchen som spelas på lördag 23/11 kl:18:30 på Etihad kommer att vara avgörande på många sätt för båda lagen eftersom att det handlar om den så viktiga andraplatsen och vilka som kommer att ta rygg på Liverpool.

Fotboll på gräsplan

Gör såhär för att ta del av erbjudandet!

 1. Skapa ett konto hos Unibet

  Följ denna länk för att skapa ett konto hos Unibet eller tryck på bilden ovanför.

 2. Välj oddsboosten

  När du ska göra ditt val av välkomsterbjudande väljer du oddsboosten.

 3. Gör din första insättning

  Gör din första insättning på minst 100 kr för att ta del av oddsboosten.

 4. Lägg ditt spel på att Manchester City vinner matchen

  Leta upp matchen mellan Manchester City och Chelsea för att lägga ditt spel på att City vinner matchen. Oddsboosten kommer att dyka upp automatiskt när du ska lägga spelet.

 5. Högsta insats 50 kr!

  Det mesta du kan lägga på att City vinner matchen är 50 kr!
  Klicka här och scrolla ner för att se vilka regler och villkor som gäller för erbjudandet.

City en av Europas bästa offensiv

Trots de uppenbara defensiva problemen City lider av som framförallt exponerades i förlustmatchen mot Liverpool där det var en hel del märkliga felbeslut av försvararna med missade markeringar, råder det inga tvivel om att de har ett av världens bästa anfall. Själva navet i anfallet utgår från Kevin De Bruyne som har varit fullkomligt makalös denna säsong då han gjort 8 assist och är överlägsen etta av alla spelare i Premier League. Det är ingen dålig trio han serverar sina passningar till heller. Längst fram spelar Sterling, Aguero och Bernardo Silva.

Ser ljust ut trots defensiva problem

Även om avsaknaden av skadade Aymeric Laporte och Vincent Kompany som lämnade klubben efter förra säsongen har lämnat stora defensiva hål. För att fylla upp dessa hål har de istället försökt att skola om Fernandinho från defensiv mittfältare till mittback. Det har inte fungerat exemplariskt, men känns ändå helt rätt då det kan ta lite tid innan alla bitar faller på plats. Trots detta vet vi vad City är kapabla till hemma på Etihad. Förra säsongen när Chelsea kom på besök här fick de åka hem med 6 insläppta mål och noll gjorda.

Därför tippar vi att Manchester City vinner

City förlorar väldigt sällan två matcher i rad och dessutom väldigt sällan på hemmaplan. Även om Chelsea flyger fram i ligan och spelar en positiv fotboll med sitt unga spännande lag har de haft problem att prestera mot de bättre lagen i ligan. Chelsea har åkt på förluster mot Liverpool, Valencia (CL), Manchester United och spelat oavgjort mot Leicester. Det ska även tilläggas att i Champions League mötet hemma mot Ajax som trots att de åkte på två röda kort lyckades inte Chelsea vinna den matchen. Etihad är dessutom ingen drömarena för något lag att komma till som jagar tre poäng.