Hem nyheter Du är här

Conor McGregors tillbaka till UFC 2020?

Conor McGregor, en av vår tids mest kontroversiella MMA-fighters, har varit frånvarande från UFC sedan den stora förlusten mot Khabib Nurmagomedov i slutet på 2018. Det har ryktats fram och tillbaka, från olika håll och kanter att Conor vill och ska återvända till UFC. Och nu är det bestämt, Mcgregor går in i oktagonen natten till 19 januari svensk tid för att möta Donald Cerrone i UFC 246 – Mcgregor Vs Cerrone!

Dock har Conors återkommande dåliga beteende, bestående av förtal och misshandel, omoraliska handlingar och beteenden samt hans historik av absurda uttalanden gjort det svårare än väntat för den en gång så store figthern att återvända till UFC. Det går till och med att betta på ifall Conor kommer tillbaka, när och vem han kommer fightas mot./ https://barabetting.com/tips/infor-ufc-246-mcgregor-cerrone/

Vem är Conor McGregor?

Namn:Conor McGregor
Född: 04/07/1988
Längd:175 CM
Vikt:70 KG
Land: IRLAND
Boxing, Mixed martial arts, Brazilian jiu-jitsu, Karate, Taekwondo, Kickboxing, Capoeira

UFC

Barabetting

Conor McGregor föddes 14 juli 1988 i sitt hemland Irland. Conor har hållit på med kampsport sedan ung och hans karriär inom MMA och UFC började 2008. Han började snabbt att glänsa lite mer andra och hans bakgrund som en fattig irländsk fighter gjorde honom mycket populär, inom UFC, media samt världen över. När Conor 2012 vann titeln Cage Warriors började hans snabba resa mot toppen, som en fighter och superstar.

UFC mästare på skandaler

Få MMA-fighters har haft samma skandalomspunna livsstil som Conor McGregor. Conor var älskad och hyllad av de allra flesta världen över, men kändisskapet och pengarna förändrade honom väldigt snabbt och drastiskt. Conor gick från att vara respekterad och älskad, till att bli hatad och mäniskor tappade respekten för honom  och även en stor del av hans egen dedikerade fan-bas gav upp.

Det var mot Aldo Alvarez 2015 som Conor visade sitt nya jag. Under tiden fram till att fighten skulle hållas häcklade Conor Aldo på alla sätt han kunde, när som helst han fick chansen. Många reagerade på Conors hätskhet och det stöd som UFC-presidenten Dana White gav honom trots att han betedde sig hemskt.

Conor lyckades besegra Aldo med lätthet,som vi såg i videon ovan, vilket gav ytterligare bränsle till Conors fruktansvärda beteende. Conor hamnade ett par år efter detta i fler skandaler, då han krossade en bussruta på en buss som Khabib Nurmagomedov satt i, och andra kring Khabib fick bland annat glassplitter i ansiktet. Conors vilda omoraliska leverne, hans framgång med sitt nya whiskey-företag, droger alkohol, pengar och kändisskap gjorde att hans skandaler under följande år nästintill avlöste varandra.

Det var perioden innan fighten mot Khabib Nurmagomedov som skandalerna kring Conor växte sig som allra störst. Hans promotion av sin egen whiskey innan och under fighten fick många att höja på ögonbrynen, i kombination med hans otroligt absurda och kränkande beteende.

Allt rasade dock för Conor i fighten och efter förlusten mot Khabib försvann han från rampljuset. Dock tog det inte lång tid innan Conor hamnade i ytterligare skandaler, bland annat när han slog en lite äldre man i ansiktet utan förvarning, med anledning att denne inte ville prova hans whiskey. Efter alla skandaler valde Conor att framträda och be om ursäkt på Youtube för hur han har agerat. Dock möttes hans ursäkt med misstro och samma känsla av att vara oönskad gav Conor mer kraft att fortsätta med samma kränkande mentalitet nu när han söker sig en ny fight för att göra återkomst.

Odds McGregor – vem kommer han slåss mot 2020?

Just nu finns det bland annat två obekräftade matcher att betta på där McGregor har  både högst odds respektive lägst odds, och dessa matcher är:

Och det blev till slut Cerrone som blir första fight för McGregor i hans återkomst i UFC – denna fight finns som main event på UFC 246 som sker natten till 19 Januari (CET).

Vem vill vi att han ska möta?

Det finns flera intressanta alternativ. Det har länge pratats om en tredje och avgörande fight mellan Conor och Nate Diaz. Nate verkar dock ha tagit en paus efter förlusten mot Jorge Masvidal och det finns inga uppgifter om att Nate har en fight mot Conor i åtanke.

Många skulle vilja se en rematch mellan Conor och Khabib men vi tror att det inte skulle vara någon större skillnad i resultat då Khabib’s wrestling/brottarteknik har visat sig vara för avancerat för de fighters han redan har mött.

Självklart skulle det vara kul att se Conor mot Masvidal, men även här känns det som en fight där Conor inte har någon chans. Vi tror mer på att Conor ska få arbeta sig tillbaka mot toppen och bevisa sig. Han var rankad som nummer 12 i september 2019 och enligt oss lämpar sig det bättre med någon fighter inom samma rank.

Vad har Dana White sagt om saken?

Dana White har gått från vänster till höger och tillbaka till vänster igen när det gäller Conor och hans framtid inom UFC. Allt från att Conor inte längre är ”the man”, till att Masvidal är för mycket man för Conor har kommit från Dana Whites läppar. Men med som det mesta i denna värld så är det ”money talks” och intäkterna från en ”Conor återkomst” är så lockande att Dana White ger hint om att Conor kommer tillbaka, och på ett sätt där han inte kommer bli tvungen att arbeta sig upp! Vi väntar spänt på en utveckling och självklart kommer barabetting uppdatera våra läsare så fort något nytt kommer om McGregor framtid i UFC. Tills dess, glöm inte bort UFC 245, där tre hela titel matcher står på spel! Direkt från Las Vegas.

FAQ

När är McGregor nästa fight?

Det går rykten om att vi kommer se McGregor i UFC buren i Januari. Vi väntar spänt!

Vem möter han?

Inget som ännu är bestämt, men det snackas om, Diaz Nurmagomedo och Masivdal .

Vad kostar biljetten?

Priset på UFC biljetten är oklart, från någon tusen kronor till det dubbla om inte mer.

Hur ser oddsen på McGregor?

Spelbolagen har bara kommit ut med ett par odds på två matcher som inte är säkra ännu. Men värt att kolla in

Vad säger Dana Withe?

I skrivande stund är han osäker. men namn som McGregor drar storpublik vilket innebär fina pengar till UFC så vem vet. Vi tror vi får se McGregor i UFC igen.

Kan man streama?

Hos ViaPlay brukar man kunna streama UFC, vilket man med största sannolikhet kommer ske när McGregor stiger in i UFC ringen

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se