Hem tips Du är här

UFC 246 – Inför ”The Notorious” vs ”Cowboy”

För första gången sedan oktober 2018 ska den skandalomsusade MMA-stjärnan Conor McGregor gå upp i oktagogen igen. Det blir irländarens blott andra MMA-fight på drygt tre år och hans motståndare blir Denver-sonen Donald ”Cowboy” Cerrone som förlorat två raka matcher. Natten mot söndag den 19/1 (CET) smäller det, UFC 246 – McGregor Vs Cerrone, vad vi har längtat! Vi börjar såkart med Unibets urgrymma oddsboost, där du får hela 15 (!) gånger pengarna på att McGregor vinner!

15 X på McGregor – UFC 246

Odds Mcgregor vinst

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

UFC 246 – McGregor Vs Cerrone – Såldes slut på direkten & unikt erbjudande

När nyheterna stod klart att McGregor skulle göra comeback blev MMA-fansen minst sagt lyriska och när biljetterna släpptes till galan i Las Vegas den 19:e januari sålde de slut på bara några minuter.  Här kan du läsa experternas analyser om UFC 246 -McGregor Vs Cerrone och vad man hittar för odds på UFC 246. Vi nämnde ett av våra unika odds boost redan, här kommer nästa!

UFC 246 förhöjda odds på McGregor VS Cowboy Cerrone

Inför en sån här stor match McGregor vs Cerrone så vill såklart de svenska spelbolagen vara med. Du som ny kund hos 888Sport har nu möjlighet att ta del av deras oddsboost på UFC 246 McGregor vs Cowboy Cerrone. Du får hela 7 gånger pengar på att The Notorious vinner och 21 gånger pengar på att ” Cowboy” vinner. Vem tror du kommer stå som den slutgiltiga segraren av UFC 246 main event?

En av årets absoluta höjdpunkter i MMA-världen 

Conor McGregor är det största affisch-namnet i UFC och därför kittlar det givetvis extra mycket när irländaren skrev på ett nytt kontrakt med Dana White och UFC. Nu ska han gå sin första match på över ett år och förväntningarna är stora. Matchen sålde slut på bara några minuter och räkna med miljontals fans som följer matchen via tv, live streaming via Viaplay . Den skandalomsusade stjärnan berör och även om hans motståndare ”Cowboy” är en duktig fighter ligger allt fokus på McGregor.

Live streama UFC 246

Live stream av högsta kvalité

Vem vill Mcgegor egentligen möta i UFC?

Inför fighten har McGregor som vanligt varit kaxig men hans uttalanden har riktat sig mot andra fighters. Han verkar redan ha fokus på andra motståndare då han i en intervju nyligen sa att han hade flera andra namn på sin radar som till exempel Jorge Masvidal och nuvarande mästaren i Weltervikt Kamaru Usman. 

Källa: UFC – ultimate championship

Donald ”Cowboy” Cerrone

Cowboy stats : 36-13-0 1 NC

Donald Anthony Cerrone gör sin 51:a match när han går upp i Oktagonen mot McGregor. Född i Denver, Colorado fick han smeknamnet ”Cowboy” och han ses ofta posera med just en Cowboy-hatt. Cerronne är fightern som vunnit flest fighter någonsin i UFC men de två senaste har slutat med förlust. Både Tony Ferguson och Justin Gaethje gick segrande ur striden mot Cerrone som förlorat sex av av sina tio senaste fighter i oktagonen. Till skillnad från sin motståndare har Cerrone inte varit inblandad i några direkta skandaler och ”Cowboy” har precis som McGregor ställt upp i en boxningsmatch. Det var år 2003 när han förlorade mot Fegoffrey Spruiell. 

Conor ”The Notorious” McGregor

”The Notorious” Stats: 21-4-0

Få idrottare har skapat samma skandaler som McGregor genom åren. Den irländska fightern hoppade bland annat in ringen 2017 när hans landsmann Charlie Ward gjorde debut i Dublin mot John Redmond. Efter att Ward knockat Redmond i rond 1 hoppade McGregor in i ringen och när domare Marc Goddard försökte ta bort McGregor svarade denne med att putta domaren. När Redmond försökte resa sig knockade McGregor ner honom i marken igen.

Ett halvår senare var det dags igen. Khabib Nurmagomedov och Artem Lobov hade en mindre konflikt där Nurmagomedov klämde in Lobov i ett hörn. Lobov är känd för att vara en nära vän till McGregor som haft flera muntliga konfronteringar mellan varandra. Den 5 april 2018 gick McGregor och en grupp med 20 andra för att konfrontera Nurmagomedov som var på väg att lämna i en buss som innehöll fler andra fighters som skulle delta i UFC 223. McGregor tog då en skottkärra i metall och slängde på bussens fönster tillsammans med flera andra föremål. 

UFC 246 – en fighter utöver det vanliga kommer träda in i oktagonen

Alla skandaler till trots är McGregor en fighter utöver det vanliga. Hans record visar detta klart och tydligt och givetvis är det kittlande med en comeback för ”The Notorious”. Inför fighten mot ”Cowboy” är han ganska klar favorit och det återstår att se om han kan ta sig tillbaka till toppen och ett eventuellt bälte.

2020 största comeback?

Betta på Mcgregor VS Cerrone

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

Så slutar matchen och detta säger spelbolagen

Enligt spelbolagen kommer McGregor vinna matchen och inte bara det, han kommer dessutom vinna på KO eller TKO. Oddsen på seger för McGregor ligger på 1,33 medan de är på 3,40 för Donald Cerrone-seger. Unibet tror inte heller att matchen kommer gå tiden ut vilket oddsen 1,22 talar för. Att McGregor skulle vinna via KO eller TKO är det som ger lägst odds av alla vinstmetoder. 1,57 är oddsen på McGregor som vinnare genom KO eller TKO.

Vi tror som spelbolagen att det blir en seger för McGregor. UFC-presidenten Dana White är garanterat glad över att ha tillbaka sitt stora affisch-namn och har valt en relativt enkel motståndare i hans comeback. Med detta i åtanke tror vi att McGregor vinner matchen på KO eller TKO till oddset 1,57 hos Unibet. 

Håller Mcgregor favorittrycket?

Blir det KO/TKO hos Unibet

18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

UFC 246 Tider & Presskonferens & Invägning

Då är det bara timmar kvar tills UFC 246 slår upp dörrarna. Presskonferensen är avklarad, och till ovanligheterna så såg man en väldigt respektfull McGregor denna gång genemot sin motståndare. Samma gällde ”Cowboy” Cerrone. Vi funderar så klart vad detta beror på, men vi tror ändå att det blir en grym och efterlängtad fight i UFC 246.

Tack till UFC

UFC 246 – Fullständigt matchkort med start 00:30 (CET)

Här nedan har vi samlat ihop allt fighters som kommer vara med på UFC 246 – McGregor Vs ”Cowboy” Cerrone. En match blev struken från kortet pågrund av viktmiss, denna match är Alexa Grasso vs Claudia Gadelha.

UFC 246: Huvudkortet med McGregor vs Cerrone

Med start 04:00 Svensk tid (McGregor Vs Cowboy Cerrone lär börjar närmare 06:00)

 • WelterviktConor McGregor vs. Donald Cerrone
 • Bantamvikt (damer): Holly Holm vs. Raquel Pennington
 • Tungvikt: Aleksei Oleinik vs. Maurice Greene
 • Bantamvikt: Brian Kelleher vs. Ode Osbourne
 • Lättvikt: Anthony Pettis vs. Carlos Diego Ferreira

Underkort på UFC 246 den 19/1 start 02:00

 • Flugvikt (damer): Roxanne Modafferi vs. Maycee Barber
 • FjäderviktAndre Fili vs. Sodiq Yusuff 
 • FlugviktTim Elliott vs. Askar Askarov
 • LättviktDrew Dober vs. Nasrat Haqparast

Tidigt underkort på UFC 246 start 00:30 (CET)

 • Lätt tungvikt: Aleksa Camur vs. Justin Ledet
 • Flugvikt (damer): Sabina Mazo vs. JJ Aldrich

FAQ – Fem snabba frågor och svar

När går fighten i UFC 246?

Natten till den 19 januari avgörs fighten mellan Conor Mcgregor och Donald Cerrone. Som vanligt blir det en uppesittarkväll och exakt matchtid är svårt att spekulera i då det beror på hur lång tid de andra fighterna tar.  Men huvudkortet i UFC brukar starta 04:00 svensk tid.

Vart hålls UFC 246?

Det blir T-mobile Arena i Las Vegas, Nevada som blir platsen för fighten i UFC 246 precis som så många andra gånger. Arenan är hemmaplan för NHL-laget Las Vegas Golden Knights och rymmer 20,000 åskådare vid UFC-evenemang. 

Biljetter till UFC 246 med headline Mcgregor vs Cerrone?

Biljetterna till UFC 246 såldes slut på några minuter. Därmed går det bara att få tag i biljetter på svarta marknaden och via andrahands-ombud. Den som vill se matchen får räkna med att hosta upp flertalet tiotusentals kronor. Viktigt att man bör vara väldigt uppmärksam om man väljer att köpa biljetter på detta vis.

Vem vinner UFC 246 – Mcgregor vs Cerrone?

Enligt oddsen är Conor McGregor ganska klar favorit. Oddsen 1,33 hos Unibet på seger för McGregor talar sitt tydliga språk. Donald Cerrone har oddset 3,40 för vinst.

Vart kan man streama UFC 246?

Hos Viaplay kan man streama UFC 246 med bästa kvalité. Tryck på länken här för att komma till Viaplay.