Hem boxning Du är här

Wrestlemania 2021: Betta på Wrestlemania

Wrestling fortsätter att vara fyllt med action och spänning och det finns mycket spännande att upptäcka i WWE WrestleMania. Vi går igenom alla de viktigaste matcherna med bäst odds på varje fight. Det kan minst sagt bli en mycket spännande WrestleMania som vi får ta del av under helgen. Håller favoriterna för trycket eller finns det läge för skrällar under matcherna? Först i helgen har vi svaren vi behöver. 

Om WrestleMania 2021

Den 10 och 11 april avgörs WrestleMania vilket är organisationen WWE:s stora flaggskepp. Tävlingen har arrangerats sedan 1985 och är höjdpunkten för alla Wrestlefans. Egentligen skulle WrestleMania 37 avgjorts på SoFi Stadium i Inglewood, Kalifornien. Men tack vare pandemin har det flyttats till Tampa i Florida. Raymond James Stadium är platsen för evenemanget och därmed blir det andra stora tävlingen på kort tid som avgörs på arenan. För någon månad sedan var nämligen Raymond James Stadium också värd för Super Bowl. Eftersom Florida också lyft restriktionerna kring publik kommer det att tillåtas publik på WrestleMania för första gången på över ett år.

The Miz vs Bad Bunny

Det står klart att Bad Bunny kommer teama upp med Damian Priest för att ta sig an The Miz och John Morrison. De gjorde entré till ThunderDome i en Bugatti där Morrison dök upp och vandaliserade bilen med röd färg. Detta gjorde Bad Bunny rasande men han hann knappt ur bilen innan han blev attackerad bakifrån. 

VinnareWrestleMania odds
Bad Bunny & Damian Priest1.08
The Miz & John Morrison6.5

När domarna kom till platsen var det redan för sent och de informerade att de kommer att undersöka attacken ytterligare. Hur som helst dök båda wrestling-stjärnorna upp på ”Tron” och accapterade att deras singelmöte nu är en match mellan fyra stjärnor.

Det ser ut att bli en väldigt intressant match nu när det är 2 mot 2 istället för 1 mot 1. Med tanke på attacken inför matchen är det nu också extra krydda inför mötet. Som oddsen visar är Bad Bunny solklar favorit och mycket tyder på att han och Damian Priest också lyckas att vinna. Allt annat vore en rejäl överraskning.

Braun Strowman vs Shane McMahon

Shane McMahon har provocerat Barun Strowman rejält de senaste veckorna vilket han mycket väl kan få ångra när de nu kliver in i ringan och ska möta varandra i stålburen. Har han aktiverat monstret eller hur kommer Strowman reagera på de senaste händelserna?

VinnareWrestleMania odds
Braun Strowman1.25
Shane McMahon3.75

McMahon har ifrågsatt intelligensen hos Strowman och kommit med flera andra utspel. De båda har mötts tidigare när McMahon gav en ottilåten armbåge och nu finns det läga för hämnd för Strowman. Det kan därför minst sagt bli något extra när de båda nu ska ställas mot varandra. Som oddsen visar är det Braun Strowman som är favorit och mycket talar för att han håller för favoritskapet och också lyckas vinna. 

Vi tror definitivt att ilskan som byggts upp för Strowman defintivit inte kommer vara en fördel för Shane McMahon som kan få ångra hans strategi att försöka psyka sin motståndare inför en sådan stor fight. 

Cesaro vs Seth Rollins

Detta är huvudkortet under Wrestlemania 37 och det är defintivt här som mest intresse kommer att finnas. Cesaro är favorit att vinna mot Seth Rollins och bör klara av detta om han presterar på topp. Detta kommer att bli fighten som öppnar Wrestlemania 37 och därmed som sätter ribban för hela showen.

VinnareWrestleMania odds
Cesaro1.40
Seth Rollins2.75

Det här kan bli galans definitiva höjdpunkt för publiken. Med tanke på hur stor favorit Cesaro är vore det förvånande om han inte tar hem segern. Samtidigt har Seth Rollins vunnit över såväl Brock Lesnas som Triple H. Seth Rollins verkar också ha självförtroende inför mötet då han sagt att han ska förgöra ”förloraren Cesaro” och att han är den största någonsin inom Wrestlemania. 

Missa inte: Odds Mayweather Paul

När det gäller Cesaro kommer Wrestlemania 37 att markera sin allra första singelmatch på den allra störsdta scenen. Hans seger vid det inledande Andre the Giant Memorial Battle Royal var hans högsta utmärkelse hittills. Detta då han besegrade Drew Gulak på förra årets show. Även om Seth Rollins har en större mun lär Cesaro visa vem det egentligen är som bestämmer under Wrestlemania 37.

WWE Raw Tag Team Championship

VinnareWrestleMania odds
AJ Styles & Omos1.33
The New Day3.2

Under WrestleMania kommer The New Day försöka försvara sin nyvunna titel när de ställs mot AJ Styles och hans kompanjon Omos. Kofi Kingston och Xavier Woods är de som utgör The New Day och laget är också mästare efter deras seger i den senaste titelmatchen i WrestleMania. 

Nu är de dock klara underdogs mot AJ Styles och jätten Omos som genom åren har visat upp några makalösa prestationer inom WrestleMania. På andra sidan ringen kommer The Phenomenal One, som har haft några fantastiska WrestleMania-ögonblick att finnas. Hans partner Omos är ett riktigt dominant herre men kommer att göra sin stora debut. Och även om hans närvaro till denna punkt mestadels har varit en källa till hot, kommer han verkligen att vara en X-faktor för WWE Raw Tag Team Championship. 

Det här kan defintivit bli en av de mer minnesvärda fighterna under helgens WrestleMania. I alla fall om båda lagen presterar på maximal nivå vilket vi tror och hoppas de kommer att göra. Även om The New Day är underdogs har de imponerat förr och kan göra så igen. 

WWE United States Championship

VinnareWrestleMania odds
Riddle1.8
Sheamus1.91

Det här är defintivt den jämnaste matchen på förhand av alla fighter under WrestleMania 37. Nu får Riddle chansen att visa att han har mästerskapsnerverna redo för det blir ingen lätt uppgift mot den explosiva Sheamus. Den sistnämnda kommer försöka bli en trefaldig United States Champion vilket Riddle mer än gärna stoppar. Vem kommer att vinna av de två mycket jämna fightersen?

Enligt oddsen är det helt lika men samtidigt skulle vi ändå hålla Sheamus som något större favorit. Han har imponerat och vunnit titeln tidigare och om han presterar på topp tror vi ändå det blir han som står som segraren. Men räkna med en jämn match mellan två spektakulära deltagare i kampen om WWE United State Championship.

Betta på WWE United State Championship hos Betfair

Missa inte: UFC/MMA

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se