Hem boxning Du är här

Boxning Manny Pacquiao – Keith Thurman WBA Welterweight titelmatch 20 Juli

Då var det dags för megamatchen mellan Manny ”Pac-Man” Pacquiao och Keith ”One-time” Thurman, en titelmatch som får alla boxningsfans att dregla. Vinnaren tar hem super weltervikts-bältet och matchen går 20 juli i MGM Grand Garden Arena, Las Vegas Nevada . Båda fighters har ett imponerande facit då Pacquiao har 61–7–2 med 39 KO och Thurman har 29–0 med 22 KO. Det har skrivits en hel del innan matchen och känslan är att Pacquiao har krupit fram ur sin underdog status och har tagit över favoritrollen. För bara en månad sedan var Thurman favorit och ägnade sig åt utspel i stil med att han själv kunde betta hur mycket pengar som helst på att han vinner på knock innan andra ronden är slut. Kommer hans ord att hålla eller kommer filippinaren visa att erfarenhet slår en snabb tunga?

Speltips med högst odds Pacquiao – Thurman

Bettinganalys Pacquiao – Thurman

Detta är inte bara sommarens stora match, vi hävdar att det är hela 2019s stora sporthändelse. Efter att ha sett Andy Ruiz knocka Anthony Joshua vet man att vad som helst kan hända i ringen. Matchen mellan Pacquiao och Thurman kommer förena WBA-titlarna. Filippinaren fick sin titel genom att besegra Lucas Matthysse 2018 och har försvarat den mot Adrien Broner. Thurman har haft sitt bälte sedan 2015 och har även WBC-bältet som han vann av Danny Gracia 2017. Efter den vinsten är det många som har kallat honom för den bäste weltervikts-boxaren någonsin. Dock har Thurman varit väldigt skadebenägen de sista två åren men besegrade i januari Josesito Lopez. Efter matchen kommer vi endast ha en mästare från de fyra största boxningsorganisationerna. Det kommer bli en extremt jämn match och vi spelar Pacquiao som vinnare efter att alla ronder är boxade till 2,62 på Mr Green.

Den 40-åriga filippinska legendaren har allt att förlora. En vinst skulle ge Pacquiao ännu mer kredibilitet till sitt namn och skulle kanske till och med kunna lura tillbaka Floyd Mayweather för en sista mega-match(?). En förlust skulle vara helt avgörande för Pacquiao, då han inte har särskilt mycket valmöjligheter. För att säkra sin status som en av de bästa genom tiderna måste han slå Thurman, vilket inte kommer att bli enkelt. Vi tror att Pacquiao kommer ha mest att vinna och spelar honom som vinnare på Bet365 till 1,72.

Thurman har längden, höjden och kraften medan Pacquiao har erfarenheten och tekniken. Thurman kan utnyttja sin storlek mot onödiga träffar och 30-åringen kommer att använda sig av jabbar och snabbt fotarbete. Amerikanen har KO-vinster i 22 av sina 29 matcher och har han en sån där dag så kan han avgöra det hela snabbt och fläckfritt. Att Thurman vinner på KO första 60 sekunderna ger 151,00 gånger smöret hos Betway

Sammanfattning Manny ”Pac-Man” Pacquiao och Keith ”One-time” Thurman

Sammanfattningsvis har vi två fighters som vill bli mästare men vi tror att Pacquiao har för mycket att förlora för att ge sig. Om han förlorar blir det med dunder och brak. Vi tror dock att alla rundor avslutas innan beslut från domarna. Spelas till 1,38 på Mr Green.

Missa inte: Floyd Mayweather vs Logan Paul Boxmatch 6 juni

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se