Hem underhallning Du är här

Sveriges musik-elit deltar i Idol 2019 fredagsfinal den 8e

Startfältet minskar stadigt, och kvar finns nu endast Kim Lilja, Gottfrid Krantz, Dao Di Ponziano, Tusse Chiza, Freddie Liljegren och Astrid Risberg, efter att Christoffer Hamberg oväntat fick lämna i fredags. 

Trots att han var tippad som något av en favorit, blev det alltså Christoffer som efter att juryn valt att inte ge honom sin livboj, fick lämna tävlingen. Hur ser Idol oddsen ut nu efter spelbolagens favorits utgång ur Idol 2019? Missa inte våran Idol sida där vi uppdatera med allt det senaste nyheterna kring Idol 2019, Idol odds 2019, vem som åkt ut och hur tävlingen fortlöper. Allt för den äkta Idol älskaren!

Duetter som tema på fredag

Fredagens tema bjuder på duetter, och detta är något du absolut inte vill missa! Här kommer nämligen varje idol att framföra en duett, tillsammans med några av Sveriges största artister. Personligen, ser vi allra mest fram emot ”Living in America” som ska framföras av Kim Lilja, ihop med Maja Ivarsson i egen hög person. Vi har dansskorna, skinnjackorna och en rebellisk look redo inför detta nummer!

Astrid stark favorit inför fredagen

Inför fredagens Idol final, har vi tagit Idol odds från 3 betting bolag. Se tabellen här nedan på Idol deltagarna som är kvar och det finns idol odds på. Passa även på att ta del av en oddsbonus när du skapar ditt spelkonto hos något av de nedanstående spelbolagen.

Idol 2019 deltagareOdds Idol 2019Spelbolag
Astrid Risberg 1.70Betsafe logo
Gottfrid Krantz 3.00NordicBet
Kim Lilja5.50betsson idol odds
Freddie Liljegren7.0Betsafe logo

Anledningen till att varken Dao eller Tusse finns med, är för att det inte lämnas odds på personer som är under 18 år.

Blir Carola Gottfrids fall?

Vem som får lämna på fredag är svårt att tippa. Vi misstänker dock att Gottfrid skulle kunna vara den som får färst röster. Inte så mycket på grund av brist på talang – utan mer på grund av låtvalet. Han ska nämligen sjunga duett med Carola, och låten de ska sjunga är ”Genom Allt”. Inget ont mot Carola, men det känns som att det var ganska längesedan något av hennes nummer var aktuella för Idol. Tyvärr Gottfrid.

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se