Hem underhallning Du är här

Fredagsfinalen av Idol 22 november med Molly Hammar och Måns Zelmerlöw

Nu börjar det att dra ihop sig för ännu en rafflande Idolfredag i TV4 där de nu fyra kvarvarande idolerna slåss om en finalplats i Globen i december. Förra fredagen blev något chockartad för både juryn och tittarna när Astrid inte lyckades få ihop tillräckligt med röster med sitt framträdande ”About you now” som inte riktigt gick hem hos tittarna. Trots att Astrid varit en favorit i tävlingen sedan starten räckte det alltså inte till den här gången och hon fick lämna tävlingen.

Kvar har vi nu fyra riktigt talangfulla och proffsiga idoler som alla har sin egen stil och talang som nu verkligen måste komma fram om man ska lyckas hålla sig kvar ända till Globen. De idoler som tävlar nu på fredag den 22/11 är alltså Tusse, Gottfrid, Freddie och Dao! Hur ser Idol oddsen ut för två av deltagarna? Besök Bet365 för att ta reda på det eller fortsätt läsa så har vi Idol odds uppsatta här.

Vem är din Idol 2019 favorit deltagare? Lägg ditt bett

Fredagens final

Temat för veckans fredagsfinal är kärlek som alltid brukar återkomma varje säsong och där idolerna får tillägna sin låt eller låtar till någon de tycker om – det ser ut att bli en känslosam kväll den här gången. Men det finns en liten förändring som är ett måste för att fylla ut programmet nu när det är så få kvar i tävlingen – varje artist får framföra två låtar/nummer! Med andra ord kommer det att bli en underhållande och spännande kväll.

De låtar som kommer att framföras på fredag med start kl 20.00 är följande:

Gottfrid Krantz  – Idol odds 1.57Bet365 idol 2019

Idol 2019 fredagsfinalen låtval
”I Can Jive” – Jerry Williams
”I Don’t Want to Miss a Thing” – Aerosmith 

Tusse Chiza

Idol 2019 fredagsfinalen låtval
”Classic” – MKTO
”Make You Feel My Love” – Adele 

Dao Di Ponziano 

Idol 2019 fredagsfinalen låtval
”Price Tag” – Jessie J, B.o.B
”I Have Nothing” – Whitney Houston 

Freddie Liljegren  – Idol odds 2.25Bet365 idol 2019

Idol 2019 fredagsfinalen låtval
”The Show Must Go On” – Queen
”Thinking out Loud” – Ed Sheeran 

Ja, ni ser ju själva att det är bäddat för en rafflande kväll med många tårdrypande framföranden och hyllningar från juryn samt stående ovationer från publiken. Nu är de bästa av de bästa kvar och måste verkligen visa var skåpet ska stå.

Idol Odds och vem vi tror åker ut på fredag

Freddie Lijlegren har legat i toppen bland oddsen nästan sedan starten av tävlingen men just nu är det faktiskt Gottfrid Krantz som ligger i toppen med 1.57 i odds hos Bet365. Men Freddie nosar honom i nacken med sina 2.25.

Vem är din Idol 2019 favorit deltagare? Lägg ditt bett

Den här fredagen kommer att bli farlig eftersom det är många stora hits som ska framföras, vilket kan sluta i katastrof eller tokhyllningar beroende på hur låten tolkas.

Dao har tagit på sig att sjunga en av Whitney Houstons stora hits ”I Have Nothing” där vi ser fram emot att se hur hon klarar av de höga och svåra tonerna. Kan bli en riktig succé! Men Freddie kommer också att bli farlig som ska tolka både Queen och Ed Sheeran.

Vi är rädda för att det kommer bli Tusse som åker ut på fredag eftersom han kan vara lite svajig och göra väldigt bra ifrån sig ena veckan men sedan inte veckan efter. Men Dao ligger också lite risigt till eftersom hon har svårt att få energi i sina nummer, trots att hon är en sångerska av världsklass. Det hela hänger helt enkelt på hur bra de gör ifrån sig på fredag.

Programmet kommer dessutom att gästas av Molly Hammar och Måns Zelmerlöw som säkert kommer att bjuda på något riktigt bra!

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se