Hem tips Du är här

UFC 248 – Höga odds,tider & live stream

En av årets mest intressanta UFC galor är här! Adesanya vs Romero och Zhang vs Jedrzejczy gör upp i UFC 248. Huvudkortet börjar 04.00 på söndag morgon den 8 mars från T- Mobile Arena. Vad finner vi för odds ut på UFC 248 och vad säger experterna?

Betta UFC 248

Spela med högst odds

UFC 248 – En hård gala med Adesanya mot Romero

UFC 248 bjuder på mer spänning än på länge när Yoel Romero för fjärde (och sista?) gången ska upp i en titelmatch. Trots att Romero visar upp två raka förluster får han ändå en chans på titeln efter att Israel Adesanya specifikt önskade kubanen som sin näste utmanare. Adesanya, eller ”The Last Stylebender” som han också kallas, är obesegrad under karriären men frågan alla ställer sig är om 43-årige Romero, mer känd som ”Soldier of God”, kan klara av att besegra favoriten och ta med sig bältet hem för första gången i sin karriär.

Speltips & höga odds ”The Last Stylebender” vs ”Soldier of God”

Kommer ”The Last Stylbender” hålla nollan?

”The Last Stylbender” är obesegrad och ska för första gången försvara sin titel som han tog från Robert Whittaker i höstas. Anledningen till att Adesanya ville möta just Yoel Romero är att kubanen är topprankad och en av de mest rutinerade fighters som finns där ute. 

Tankar inför UFC 248 main fight – Adasanya vs Romero

Israel Adesanyas 2019 imponerade stort på alla MMA-fans och nu ser han fram emot att fortsätta sin dominans under ett nytt decennium. Första fighten 2020 blir att försvara sitt bälte och på andra sidan oktagonen står Yoel ”Soldier of God” Romero. 

En tveksam president

Från början var UFCs president Dana White inte särskilt förtjust i att Adasanya skulle få Romero i en titelmatch. Istället var det den brasilianske fightern Paolo Costa som var ordinarie valet. Efter att Costa skadat sig och fick domen att skadan skulle honom borta i sisådär nio månader var det många som var chockade när brassen var tillbaka redan efter tre månader. Dock var Adesanya sugen på att möta Romero och White ttill slut detta faktum. 

”Ingen vill möta Romero” 

Eftersom Romero kommer från två raka förluster och tre förluster på sina fyra senaste fighter är det vissa som inte tycker han förtjänar att få gå upp i oktagonen för en titelmatch. Detta avfärdar Dana White som säger att ingen vill möta Romero och att Israel kunde undvikit Romero om han velat:

”Ingen vill slåss mot Yoel Romero, ingen vill. Tro mig, vi har ring telefonsamtal, ingen vill slåss mot Yoel Romero. Israel vill slåss mot honom. Israel säger att hans legacy inte blir komplett om han inte vinner mot Yoel Romero. Hur kan man inte respektera det?”

Även om Romero förlorat så är han fightern ingen vill möta. Robert Whittaker har inte sett likadan ut efter sin match mot Romero och det sägs att ”Yoel Romero inte vinner UFC-titlar, han tar bara bort år från din karriär”

Romero kommer från jämna fighter

Det gäller också att komma ihåg att även om Romero förlorat tre av sina fyra senaste matcher har det varit oerhört jämna fighter. Med andra domare kunde han ha vunnit någon av matcherna. Två av förlusterna har dessutom kommit mot Robert Whittaker som tidigare hade världsmästartiteln. 

Tack till UFC

UFC 248 – huvudmatch

Vem tar hem bältet?

Två hårdslående damer gör upp i UFC 248

Utöver den spännde fighten mellan Adesanya och Romero ser vi fram emot den delade huvudmatchen som också är en titelmatch. Weili Zhang och Joanna Jedrzejczy gör upp i damernas stråvikt och räkna med underhållande fight även här. 

Weili Zhang vs Joanna Jedrzejczy gör upp i UFC248

Den delade huvudmatchen mellan Weili Zhang (20-1) och Joanna Jedrzejczy (16-3) blir också riktigt intressant. Det tog 42 sekunder för Zhang i sin första titelmatch att bli mästare när hon vann på TKO hemma i Kina. 

Kommande motståndare Jedzejczyk var stråviktsmästarinna under 2015 efter att ha vunnit mot Carla Esparza. Titeln skulle vara hennes i ytterligare fem fighter innan Rose Namajunas blev för svår 2017 och sedan dess har Jedrzejczy inte haft bältet.

Speltips med högsta odds UFC 248 – Zhang vs Jedrzjczy

Odds Zhang vs Jedrzejczy

Höga odds UFC 248

Vilken tid startar UFC 248 + Fight kort

Här nedan kan du läsa vilka fighter vi har att se fram emot i UFC 248. Tidiga kortet börjar runt midnatt och huvudkortet kl. 04.00 med main matchen mellan Israel Adesanya mot Romero som startar runt 06.00 tiden på söndag morgon.

Main Fights UFC 248 – Start 04.00

 • Mellanvikt (titelmatch) : Israel Adesanya vs Yoel Romero  (Israel Adensanya vinst)
 • tråvikt (titelmatch) : Welli Zhang vs Joanna Jedrzejczyk (Welli Zhang Split decision vinst)
 • Lättvikt : Beneil Dariush vs Drakkar Klose (Beneil Dariush KO vinst)
 • Weltervikt: Neil Magny vs Li Jingliang (Neil Magny vinst)
 • Weltervikt: Alex Oliveira vs Max Griffin (Alex Oliveira vinst)
 • Mellanvikt: Derek Brunson vs Edmen Shabazyan (inställd)

Preliminärmatcher/underkort UFC 248 – Start 02.00

 • Bantamvikt: Sean O’Malley vs Jose Alberto Quinones (Sean O´Malley vinst)
 • Lättvikt: Mark Madsen vs Austin Hubbard (Mark Madsen vinst)
 • Mellanvikt: Rodolfo Vieira vs Saparbek Safarov (Rodolfo vinst)
 • Mellanvikt: Gerald Meerschaert vs Deron Winn (Gerald Meerschaert vinst)

Tidiga underkort – Start 00:00

 • Stråvikt: Emily Whitmire vs Polyana Viana (Inställd)
 • Bantamvikt: Danaa Batgerei vs Guido Cannetti (Danna Batgerei vinst)
 • Fjädervikt: Jamall Emmers vs Giga Chikadze (Giga Chikadze vinst)

Streama UFC 248 med bästa hd kvalité

Som vanligt är det Viaplay PPV som är platsen när det vankas UFC-galor. Där går det att streama hela galan inklusive fighten mellan Israel Adesanya vs Yoel Romero.

Streama UFC

Bästa streaming hos ViaPlay

Vilken ära för Gustavsson!

Under UFC 248 blev vår förra svenska UFC svensk The Mauler vald in i UFC Hall of Fame. Detta i och med att fighten mellan Jon Jones som skedde i UFC 165 i september 2013. Ceremonin kommer att ske i Juni under fight week. Vi på Barabetting blev väldigt stolta över detta och vi hoppas att få se Alexander ” The Mauler” Gustafsson snart i oktagonen igen!..Det går ju lite snack om det.

Khabib vs Fugerson

I och med UFC 248 så passade man även på att låta Khabib och Fugerson mötas öga mot öga i deras presskonferens inför UFC 249. Här kunde man redan direkt se hatet och viljan att slåss redan nu. Vi ser fram emot denna gala och kommer självklart täcka den här.

FAQ UFC 248 Vanligaste svaren och frågorna inför galan

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna inför UCF248

🏟️ Vart hålls UFC 248 och när?


Som väldigt ofta är det T-mobile Arena i Las Vegas, Nevada som är platsen för den spektakulära galan. Matchstart svensk tid för huvudkortet är 04.00 Söndag 8 Mars

🥊Vilka två titel fighter får vi se i UFC 248


Det finns två titelmatcher under kvällen. Israel Adesanya vs Yoel Romero  och Welli Zhang vs Joanna Jedrzejczyk.

🔎Finns det någon svensk med i UFC 248?


Tyvärr denna gala blir utan svensk fighters. Men det dyker upp en gala snart där vi får se ett känt ansikte.

🥇Vem vinner  UFC 248?


Isreal Adesanya är klar favorit mot Yoel Romero medan Welli Zhang enligt oddsen ska vinna mot Joanna Jedrzejczyk.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se