Hem tips Du är här

Speltips med högst odds inför Sverige – Norge 8/9

Sverige har en otroligt viktig match framför sig i kvalet inför Europeiska Mästerskapen när lillebror Norge kommer på besök till Friends Arena i Solna. Janne Anderssons mannar har två poäng till godo till norrmännen och en seger innebär med största sannolikhet att man hamnar framför sin granne när tabellen ska summeras.

Speltips Sverige mot Norge

Spela riskfritt hos Betfair

450-kr-riskfritt-betfair

Hur du tar del av Betfair Spelbörs

 1. Besök Betfair och skapa konto

  Gå in på Betfairs hemsida vi länken

 2. Sätt in pengar

  Gör en insättning på 450 KR

 3. Lägg ditt bett

  Kolla våra speltips och lägg ditt bett

 4. Lycka till!

  Vi håller tummarna

Lindelöf tillbaka i Svenska truppen

Den svenska truppen till landslagssamlingen mot Färöarna och Norge var som förväntat med undantaget att Muamer Tankovic blev uttagen till en kvalsamling för första gången sedan Janne Andersson tog över. I övrigt är det i stort sätt samma gäng som senast med glädjande nyheter att laget största stjärna Victor Lindelöf är tillbaka i truppen efter att ha missat de inledande fyra matcherna på grund av barnafödande och skada.

Oddsanalys Sverige vs Norge

 • Janne Anderssons mannar kan i praktiken såga av Norge från andraplatsen och EM 2020 genom en seger. Fem poäng kommer Lasse Lagerbäcks gäng inte att ta igen på fyra matcher när de har kvar Spanien hemma och Rumänien borta, men då gäller det att Sverige vinner matchen. Förlust skulle med största sannolikhet innebära att situationen nästan blir den omvända då Sverige med stor sannolikhet måste plocka tolv poäng på de fyra återstående matcherna för att gå vidare. Det kan bli tufft då vi också har kvar Spanien hemma och Rumänien borta.
 • Nu tror vi att Sverige klarar av att vinna mot Norge även om Martin Ödegaard är i strålande form och Joshua King ett ständigt anfallshot för gästerna. Därför väljer vi att spela Sverige som segrare och hittar bäst odds hos Bet365. 
 • På Ullevål i mars möttes lagen i en svängig match som slutade 3-3 efter att Sverige vänt underläge 0-2 till 3-2 för att sedan släppa in kvitteringen i matchens slutsekunder. Norge har anfallsvapen som kan hota Sveriges skadedrabbade och delvis formsvaga försvar. Vi tror att båda lagen lyckas göra mål i matchen och vänder oss till Unibet eftersom de erbjuder högst odds på detta bet.
 • Quaison har blivit en ordinarie spelare i blågult detta EM-kval och vi tror det fina spelet fortsätter för anfallaren. Hans Mainz har visserligen haft en tuff inledning med tre raka förluster i Bundesliga och 2-12 i målskillnad men anfallaren har sett bra ut. Quaison startade de två inledande matcherna och gjorde mål i förlustmatchen mot Mönchengladbach. I 1-6-förlusten mot Bayern München senast fick svensken sitta kvar på bänken hela matchen. Mot Norge tror vi Quaison hittar nätet och spelar honom som målskytt hos Betsson.