Hem tips Du är här

Speltips Malta – Sverige med ett superhett erbjudande!

På lördag 12/10 tar Malta emot Sverige på nationalarenan i Ta’ Qali kl 20:45. Lyckas Sverige ta med sig ytterligare tre poäng i i kvalet inför EM 2020 mot Malta?

Som ny kund hos Betfair spelar du riskfritt på matchen mellan Malta – Sverige

Få bästa möjliga start hos Betfair genom att betta riskfritt på matchen mellan Malta – Sverige

 1. Signa upp hos Betfair och skapa ett spelkonto

  Enklaste sättet att skapa ett konto hos Betfair är att gå direkt via denna länk!

 2. Gör första insättningen på minst 450 kr

  Sätt in minst 450 kr då det är minsta insatsen på matchen.

 3. Dags att göra det roligaste. Lägg ditt spel!

  Lägg ditt spel på Malta eller Sverige med minsta insatsen på 450 kr!

 4. Vann du?

  Bara att ta ut den omsättningsfria vinsten från ditt spelkonto.

 5. Om du förlorade ditt bet

  Ingen fara du får tillbaka hela insatsen till ditt spelkonto på 450 kr som du kan plocka ut helt utan omsättningskrav.

Bästa marknaderna att spela på i mötet! + Ett kombi bet

 • Visst vinner Sverige matchen! Men det blir inga skyhöga siffror. Vi tippar att Sverige vinner med 0-2. Orsaken till att siffrorna inte blir högre är för att Malta har hållt det bra mot besökande världslag som Spanien då de endast förlorade med 0-2. Deras defensiv är stark nog att hålla siffrorna nere och samtidigt är inte Sveriges offensiv i sitt esse för tillfället. Vi hämtar spelet hos Unibet till oddset 5.25 på att Sverige vinner med 0-2. {Lägg spelet här!}
 • Eftersom att vi tippar att siffrorna hålls nere till 0-2 spelar vi även på oddset 2.65 hos Betsson på under 2.5 mål. {Lägg spelet här!}
 • I mötena mot Malta och Färöarna såg Sverige till att öppna tidigt med målen, särskilt borta mot Färöarna. Vi tippar att Sverige kommer att vilja ha det avklarat så snabbt som möjligt och att de gör båda målen i första halvlek. Vi tippar därför att Sverige gör över 1.5 mål i första halvlek hos Betsson till oddset 2.11. Marknaden heter ”Antal mål-Första halvlek”. {Lägg spelet här!}
 • Emil Forsberg fixade det oavgjorda resultatet i senaste matchen mot Norge. Vi tippar honom som målskytt i matchen mot Malta. Oddset på 2.10 hämtar vi från Bet365. {Lägg spelet här!}

Maltas starka försvar

Malta har inte har gjort ett mål sedan vinsten 2-1 mot Färöarna hemma (23/3-19). Det är alltså fem matcher i rad utan att ha fått in bollen. På de senaste fem matcherna har laget gjort 0 mål och släppt in 12. Även om det är skrämmande siffror för ett landslag så har de spikat igen relativt bra de senaste två matcherna när de förlorade mot Norge borta med endast 2-0 och senaste matchen borta mot Rumänien med 1-0. Även Spanien hade det svårt med målskyttet på Ta’Qali stadion när de var här i mars för att möta Malta, men Morata satte slutligen två bollar i mål för Spanien.  

Vi förväntar oss inte att Sverige ska komma till Malta och ösa in mål med tanke på Maltas senaste matcher där de hållt siffrorna nere med sitt starka försvar.

Nya namn i Sveriges trupp

Kul att Janne Andersson slänger in lite nya spelare i truppen inför matchen mot Malta. Vi får återigen se spelare som Hammarbys målspruta MuamerTankovic, blågult debuterande spelare som Ken Sema, IFK Norrköpings Alexander Fransson och Parmas Riccardo Gagliolo. Mycket intressant som händer i truppen och extremt roligt med nytt blod som säkert kan tillföra en del till laget. Det känns lite oroligt med att Victor Nilsson Lindelöf kan bli borta eftersom att han inte spelade för United i matchen mot Newcastle. Klart är iaf att Marcus Danielson från Djurgården också är med i truppen, och kanske blir det han som får starta matchen?

Det återstår totalt fyra matcher i EM-kvalet för Sveriges del. Först mot Malta på lördag, sedan Spanien hemma på tisdag. I mitten av november åker svenska landslaget till Rumänien först för att några dagar senare avsluta mot Färöarna hemma. Det svåraste motståndet är självklart Spanien. Sverige hade inte en chans när de möttes i Madrid där de blev överkörda med hela 3-0. Inte helt omöjligt att Sverige gör bra matcher mot Malta, Rumänien och Färöarna. Om Sverige åtminstone vinner tre av dessa möten ska det vara nog med poäng för att ta sig till EM. Om Sverige inte lyckas med det finns det ytterligare en chans via Nations League.

Sverige vinner

Sverige ska inte ha några problem med att ta med sig de tre poängen från matchen. Dessutom har inte Malta gjort mål på Sverige sedan 1985 och lagen har mötts 8 gånger efter det, målskillnaden på de 8 senaste matcherna är 30-0 till Sverige. Dessutom har inte Malta gjort ett mål sedan första matchen i EM-kvalet. Det var mot Färöarna hemma då de vann matchen med 2-1. Även om Sveriges offensiv inte är optimal för tillfället där de har haft det lite segt med målskyttet (förutom mot Färöarna) tippar vi på att Alexander Isak kommer att visa fin form i mötet. Vi tippar att Sverige vinner med 0-2.