Hem tips Du är här

Spela riskfritt på klassikermöte med EM-biljett i potten

Med klassikermöte tänker vi såklart på VM 94 då Sverige ställdes mot Rumänien i kvartsfinalen och Ravelli blev hela svenska folkets hjälte. Vi befinner oss i ett liknande utgångsläge nu, men istället för att ett VM-guld hägrar i horisonten är det istället denna gång en plats till sommarens EM som kan säkras. För att Sverige ska ta sig till sommarens EM krävs det minst ett oavgjort resultat eftersom att vi räknar med att Sverige vinner sista matchen hemma mot Färöarna. Allra högst på önskelistan står såklart en vinst eftersom att Sverige då är helt säkrade att få spela i EM.

Riskfritt spel Rumänien Sverige

Spela på matchen mellan Rumänien – Sverige utan att du behöver riskera att förlora en krona själv. Följ bara stegen nedanför för att på enklast möjliga vis ta del av erbjudandet!

 1. Skapa ditt spelkonto hos Betfair

  För att på enklast möjliga vis skapa ditt eget spelkonto kan du klicka på denna länk eller på bilden ovan.

 2. Gör första insättningen på minst 450 kr!

  För att kunna ta del av det riskfria spelet på matchen mellan Rumänien – Sverige måste du göra en insättning på minst 450 kr.

 3. Lägg spelet på vilket lag du tippar kommer att vinna!

  Det allra roligaste av allt kommer nu. Nu är det dags för dig att tippa på utgången av matchen.

 4. Vann du på ditt spel?

  Om du vann samtidigt som Sverige vann sin match borta mot Rumänien är det dubbelglädje eftersom att din vinst är helt omsättningsfri! Bara att gå in på ditt konto och ta ut din vinst.

 5. Förlorade du på ditt spel?

  Vid förlust på ditt spel får du tillbaka din insats på 450 kr helt utan omsättningskrav.

Jämförelse i odds hos olika spelbolag

Alla odds senast uppdaterade 14/11/2019

1X2Spelbolag
3.003.252.55coolbet betting allsvenskan
2.953.402.55Unibet-Logo-white
2.853.352.45betsson online betting
2.883.252.45Betfair Black Logo
2.903.502.55logga bet365

Ett defensivt spelande Sverige

Det är för mycket som står på spel för Sverige att riskera något i matchen mot Rumänien. Därför räknar vi med att Sverige kommer att spela en defensiv fotboll där de försöker ta de offensiva chanser de kan för att göra mål på Rumänien. Det låter som ett vinnande koncept eftersom att Rumänien är ett bra landslag på hemmaplan som inte ska underskattas. Norge fick erfara det när de förlorade EM-biljetten på bortaplan mot Rumänien. Janne Andersson är högst medveten om vad han ger sig in på och kommer därför att anpassa spelet enligt motståndet.

Rumänien går för tre poäng

För Rumänien är det inget annat än vinst som gäller om de vill ta sig vidare till sommarens EM. Även om de skulle vinna mot Sverige måste de isåfall besegra Spanien på bortaplan i sista matchen samtidigt som Sverige förlorar eller spelar oavgjort mot Färöarna hemma. Det är för Rumäniens del helt enkelt för många bitar som ska falla på plats samtidigt, men självklart kommer de att gå all in för vinst på hemmaplan för att själva skapa sig de bästa förutsättningarna. Med stöd av hemmaplan tippar vi därför att vi kommer att få se ett offensivt inriktat Rumänien som går för tre poäng.

Fördel Sverige med vinst

Mycket står på spel i en match där Sverige är det bättre laget. De gulblå har redan en vinst mot Rumänien i bagaget från första mötet i kvalet och dessutom gjorde de en extremt fin match i den senaste kvalomgången hemma mot Spanien som var så nära att sluta med en vinst. Vi ska dock inte förringa rumänernas insats hemma mot Norge då de såg till att placera sig ovanför Lagerbäck och co genom att spela 1-1 hemma, och därmed helt stänga deras chanser för avancemang.

Om Sverige spelar sitt spel och tar de få offensiva chanser man kan med bollar från Emil Forsberg till en vindsnabb och kreativ Alexander Isak som fångar upp bollarna för att driva dem mot mål kan det sluta redan här med ett säkrat EM nästa sommar, men eftersom att Rumänien är ett såpass bra lag hemma tippar vi ändå att det kommer att sluta med att Sverige åker hem med ett oavgjort resultat.