Hem tips Du är här

Norge vs Sverige – Handbolls-EM 2020 – Odds & Tips

Vilket fiasko hemma-EM har varit för Sverige. Arrangörerna av detta EM kan inte vara särskilt nöjda. Först åkte Danmark ur turneringen redan i gruppspelet vilket gjort att stora delar av läktarna gapat tomma i mellanrundan i Malmö. Nu är Sverige också på väg ur turneringen efter att ha blivit förnedrade av Portugal med hela 35-25. Aldrig förr har Sverige förlorat en EM-match med tio bollar och att svenskarna ska nå semifinal är bara att glömma. Härnäst står Norge på tur. På söndag 19/1 kl 18.30 så startar matchen Sverige vs Norge – vilket vi ser som en otrolig svår match.

Speltips Norge vs Sverige Handbolls-EM Mellanrundan grupp 2

  • Räkna med många mål i matchen när Sveriges försvar läcker som såll mot ett Norge som har flest gjorda mål i grupp 2. Därför spelar vi över 56,5 mål och får bäst odds hos Unibet som erbjuder 1,87. {PLACERA SPEL}
  • Det här kommer Norge leka hem i alla lägen. Vi tror de är så överlägsna att de vinner båda halvlekarna och därför spelar vi 1/1 halvtid/fulltid till oddset 1,49 hos Bethard. {PLACERA SPEL}
  • Norge räknas som hemmalag i matchen som spelas i Malmö och vi tror norrmännen kommer göra många mål mot Sverige. Vi spelar hemmalaget över 30,5 mål till oddset 1,81 hos Bet365. {PLACERA SPEL}
  • Sveriges två senaste matcher har innehållit jämnt antal mål. Detta tror vi fortsätter och spelar jämnt antal mål i matchen till oddset 1,85 hos ComeOn. {PLACERA SPEL}

Odds Sverige vs Norge

Odds Handbolls EM 2020

Norge & Spanien främsta guldkanddaterna i Handbolls EM 2020

Norge däremot är tillsammans med Spanien främste guldkandidaten efter att favoriterna Danmark och Frankrike fått lämna redan i gruppspelet. I en tuff grupp med både Portugal och Frankrike gick Norge rent. Även i första matchen i mellanrundan mot Ungern vann vårt grannland som nu står på maximala fyra poäng i denna mellanrunda. Det är således ettan mot sexan i Grupp 2 och det mesta talar tyvärr för att det bara kan sluta på ett sätt. 

Kan Sverige nå semifinal?

Sverige har noll poäng efter två matcher och inte ens om laget går rent i återstående matcher lär det blir semifinal för de svenska herrarna. Norge och Slovenien har fyra poäng medan Portugal och Ungern och har två poäng vardera. Med tanke på att tre matcher återstår för samtliga lag är det verkligen inget som tyder på att det blir några medaljmatcher för svenskarna. Det enda laget kan göra är att försöka upprätthålla någon slags heder men att turneringens hittills bästa lag Norge skulle besegras förefallar högst osannolikt. 

Oddsanalys och tankar inför Norge vs Sverige

Vilket fiasko det varit i denna EM-turnering och efter mardrömmen mot Portugal hade det varit skönt att möta Ungern eller Island för att kunna studsa tillbaka. Men tyvärr för Sveriges del är det istället Norge som kommer på besök, nationen som imponerat mest under detta EM. Norrmännen är tillsammans med Spanien favoriter att vinna hela EM och skidnationen har imponerat stort. 

Därför känns det tyvärr för svensk del som det kan bli en riktigt jobbig kväll för svenskarna i Malmö Arena återigen. Mot Portugal åkte Sverige på sin största förlust någonsin och fokuset verkar inte ha funnits där. Diskussionen efter förlusten kom att handla delvis om att Kim Ekdahl Du Rietz, Lukas Nilsson, Andreas Nilsson och lagkapten Jim Gottfridsson druckit 1-2 enheter alkohol på en middag. 

Inte ens bumbibärssaft hade hjälpt Sverige till seger mot Portugal. Det svenska landslaget är helt enkelt inte tillräckligt bra för att kunna hota de riktigt bra nationerna i detta EM. Vi såg det med Slovenien och nu återigen mot Portugal. 

Norges facit talar för sig själv i handbolls EM 2020

Norge däremot har gjort 34 respektive 36 mål på sina två matcher mot lagen i mellanrundan. Vi tror att de gör något liknande mot Sverige och därför spelar vi att Norge gör över 30,5 mål. Vi tror också att det blir många mål i matchen generellt då lagens senaste match innehållit 60 respektive 65 mål. Därför lägger vi också ett bet på över 56,5 mål hos Unibet.  

Vi hoppas på Sverige – men är klasskillnaden för stor?

Tyvärr för Sveriges del tror vi på en norsk slakt av svenskarna. Klasskillnaden mellan lagen är för stor vilket kommer synas över två halvlekar. Därmed tror vi att Norge också vinner båda två halvlekarna vilket oddset 1,49 speglar. Att spela rak etta på Norge har inte särskilt högt spelvärde då oddsen endast ger 1,18 på norsk seger. 

Detta skulle bli den stora handbollsfesten för svensk del och en comeback i finrummet. Istället har mästerskapet handlat om förluster mot nationer där Sverige varit klar favorit. Handbolls-EM 2020 kommer alltid svenskarna minnas som ett enormt fiasko. 

Stream handbolls EM 2020

Det ser faktiskt ut som att spelbolags jätten Betsson kommer att stream Handbolls EM 2020. Skapa ett spelkonto idag och gör en insättning eller om du redan är en befintlig spelare hos Betsson se till att ha plus saldo så kommer du troligen kunna streama Handbolls EM 2020.

Streama handbolls Em 2020

Heja fram Sverige via live stream