Hem tips Du är här

ESL Pro – Tisdag med odds & speltips

ESL Pro League fortsätter och tisdagens omgång blir något alldeles extra. Givetvis kittlar matchen mellan NaVi och Fnatic lite extra men det ska också bli otroligt spännande att se om svenska NiP kan studsa tillbaka efter förlusten senast och fortsätta på det vinnande spår som gav tre raka segrar i inledningen. Mycket skoj väntar i ESL Pro under tisdagen och nedan kommer odds och speltips på samtliga matcher.

Betta på ESL PRO

ESL PRO med höga odds hittar du här!

BIG vs forZe

Bägge lagen har inlett med två segrar respektive en förlust och är i stort behov av seger för att drömmen om andra rundan ska leva. Oddsen talar för en jämn match och det kan mycket väl bli ett sent avgörande mellan två jämna lag. Känslan säger att BIG från Tyskland är hetare och vinner matchen. 

NaVi vs Fnatic

Världsettan NaVi har endast en seger på de tre inledande matcherna och ligger sist i Grupp B efter bara två vunna kartor på tre matcher. Nu väntar svenska Fnatic, rankade femma i världen och det är NaVi, rankade etta i världen, som är knappa favoriter. Vi tror dock på en blågul fest då NaVi inte imponerat alls under ESL Pro hittills. Det talar för en svensk seger!

North vs compLexity Gaming

Det kanske inte är den sexigaste matchen under tisdagens ESL Pro men faktum är att både North och compLexity Gaming är i stort behov av en seger om det ska finnas något hopp om att nå topp 3. Det är inget vi tror något av lagen kommer att lyckas med men däremot känns CompLexity Gaming snäppet vassare vilket rankingen också bevisar.

Astralis vs Team Vitality

Astralis, världstvåan från Danmark, inledde svagt med förlust mot NiP i premiären men har sedan dess studsat tillbaka med tre raka segrar och endast en förlorad karta. Deras motståndare Team Vitality har också tre segrar på de inledande fyra matcherna och vann senast mot gruppettan NiP. Därför är detta en otroligt spännande match men med tanke på att Astralis är rankade tvåa i världen och har kommit ordentligt på slutet igång tror vi på en relativt komfortabel dansk seger.

Godsent vs Team Spirit

Två lag som haft det ganska tufft under ESL är Team Spirit och Godsent. Team Spirit har två segrar och två förluster på de fyra inledande matcherna medan Godsent endast lyckats vinna en gång. Lagen har aldrig mötts tidigare men det är Team Spirit som är favoriter. Godsent som bytte ut hela laget i november har mycket potential på sikt men de är inte riktigt redo ännu.

Ninjas in Pyjamas vs ENCE

NiP inledde strålande med tre raka segrar men förlorade senast mot Team Vitality. Trots det leder Ninjas in Pyjamas fortfarande grupp A och har chans att ta en fjärde seger när man ställs mot gruppens jumbo ENCE. NiP från Sverige mot ENCE från Finland innebär naturligtvis extra krydda men om svenskarna presterar som de gjort hittills kommer det troligen bli en seger vilket känns mest logiskt med tanke på lagens form och prestationer på sistonde.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se