Hem tips Du är här

ESL Pro League CS:GO – Speltips & Odds

Vilken fullspäckad helg som väntar med CS:GO för hela slanten. När den största majoriteten av idrottsvärlden har ställts in är det glädjande att vissa saker fortgår. Till exempel finns det mycket att se fram emot i ESL Pro League där vi får se bland annat svenska E-sport spelarna NiP. Spela redan nu på NiP till säkra odds hos Unibet

Säkra spel på NIP

Betta till odds 1.35

NiP och världstvåan i ESL ONE

Bland annat har vi svenska NiP som inlett strålande med två raka segrar. Kan världstvåan Astralis vända på sin negativa trend och plocka första segern denna turnering. Vart har vi världsettan NaVi som också inlett trevande detta årtioende? Frågorna är många och efter helgen har vi alla fall svar på en del.

Unibet och Esport = Sant

För den som är sugen på att betta på Esport och helgens CS:GO är Unibet ett ypperligt alternativ. De har odds på samtliga av helgens matcher och konkurrenskraftiga sådana dessutom. Därför är det bara att ta ett besök hos spelbolaget för att få bra odds och roliga marknader på CS:GO och annan sport. 

Natus Vincere (NaVi) vs ForZE

För att vara rankade etta i världen har det varit en stor besvikelse att följa det ryska laget under inledningen av ESL Pro League. Två raka förluster gör att vi hittar laget på en jumboplats i grupp B och därför krävs det en fulländad prestation när ForZe väntar. Underdogen har inlett med två raka segrar och leder gruppen. NaVi är dock favoriter och ska vinna om de når upp till den nivå vi alla vet de kan och alla hoppas nog att de lyckas bjuda på publiken på underhållning i denna viktiga match.

Astralis – ENCE

Vi är røde, Vi er hvide har inte de danska fansen sjungit när de sett deras kelgrisar Astralis i årets ESL. Förlust i premiären mot NiP följdes visserligen upp av en seger mot GODSENT i grupp A, men prestationerna har inte imponerat. Astralis ska vinna sin grupp om de når upp till den nivå vi vant oss vid. ENCE har visserligen vunnit två raka interna matcher mot danskarna men har inlett ESL med dubbla förluster. Vi tror på den danska dynamiten i denna spännande drabbning när Astralis behöver seger för att plocka poäng i kampen om att ta tillbaka platsen som nummer ett i världen. 

Team Spirit vs Team Vitality

Detta kanske inte är helgens sexigaste match när lag 10 ställs mot lag 27 i världen. Samtidigt kan det bli en spännande match mellan två hyfsade lag som gjort det helt okej i inledningen av ESL. Vitality har ytterligare en nivå att lägga in och vi tror man gör detta i matchen mot Team Spirit. Håll ett extra öga på Misutaaa som känns hetare än på länge och mycket väl kan få in en hel del kills i avgörande lägen för sitt lag. Team Vitality har inlett med två raka segrar medan Team Spirit har en vinst och en förlust. Det är ytterligare ett argument för att Vitability ordnar segern.

Ninjas in Pyjamas (NiP) vs GODSENT

NiP har en lång väg att klättra till världstoppen men har imponerat stort under ESL Pro Leagues inledning 2020. Två raka segrar varav en dunderseger mot världstvåan Astralis gör att självförtroende är stort hos NiP för tillfället. De svenska favoriterna ställs mot ytterligare ett svensklag i form av GODSENT som så sent i november bytte ut alla sina spelare. Från att ha varit enbart svenskar satsar GODSENT sedan sammanslagningen på att ha ett mer internationellt lag. En svensk finns dock kvar i laget i form av Maikelele. I övrigt är det Finland, Slovenien, Tyskland och Serbien som är representerade. Mot NiP ska det dock inte räcka till seger utan vi tror Ninjas in Pyjamas fortsätter sitt segertåg.

Streama ESL Pro League CS:GO hos Unibet

Letar du någonstans att streama ESL Pro League CS:GO? Ett perfekt ställa att streama är hos Unibet. Här kommer du streama i riktigt fin kvalité de flesta ESL Pro League CS:GO matcherna. Viktigt att tänka på att kontot måste vara på plus och att du varit inloggad senaste 24h. Om du har några frågor kring stream så hjälper Unibet kundtjänst dig utan problem.

Tankar om ESL Pro League 2020

CS:GO-säsongen fortsätter i dessa Coronatider och ESL Pro League är definitivt en av höjdpunkterna i helgen. Extra roligt är det att se att det svenska laget Ninjas in Pyjamas verkar ha något stort på gång. Hittills i tävlingen har det annars varit favoriterna som svikit. NaVi – rankade etta i världen – har inte imponerat alls och detsamma gäller världstvåan Astralis. Kan de båda stjärnspäckade lagen lyfta prestationerna upp en nivå kommer detta bli underhållning i världsklass. 

Bett ESL Pro League

Odds på E-Sport

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se