Hem tips Du är här

Bygg egna bet inför kvällens EM-kvalmatcher!

Ikväll har vi kvalmatcher inför EM 2020 mellan Bulgarien-England, Frankrike-Turkiet och Ukraina-Portugal med matchstart kl 20:45 ikväll.

Heta förslag på bra odds inför kvällens matcher

  • Vi använde oss av MrGreens betbuilder för att lägga ett spel på att England vinner matchen och båda lagen gör mål. Englands defensiv har sviktat rätt mycket under de senaste matcherna och målen har seglat in lite väl lätt bakom Maguire och Keane. Bulgarien har även fördelen av hemmaplan där de har gjort mål i varje match i kvalet hittills. England vinner och båda lagen gör mål finns till oddset 3.35 hos Mr Green. {Placera ditt spel här}
  • Världsmästarna är för tillfället tvåa i gruppen efter att de blev slagna på bortaplan av Turkiet med 0-2. Frankrike hemma är ett helt annat landslag som har gjort ett starkt kval med endast den förlusten. Vi tippar på vinst till Frankrike och använder oss av spelbyggaren hos Unibet. Vi kombinerar spelet med vinst till Frankrike och Griezmann som målskytt till oddset 2.40. {Placera ditt spel här}
  • Portugal inledde kvalet trögt och fick inte ordning på målskyttet mot Ukraina och Serbien. Det har dock förbättrats rejält under de senaste omgångarna och målen haglar in. Vi tippar därför att Portugal vinner på bortaplan och att Ronaldo gör mål. Vi kombinerar spelet med Betssons spelbyggare där vi får oddset 2.85. {Placera ditt spel här}
  • Eftersom att Englands matcher i kvalet många gångar har slutat med höga siffror kör vi även på ett singelbet hos Coolbet som ger oss oddset 2.05 på över 3 mål i matchen. {Placera ditt spel här}

Sterling och Kane revansch mot Bulgarien?

Efter Englands svaga prestation i senaste matchen mot Tjeckien i Prag då de föll med 2-1 gäller det att komma tillbaka snabbt för att inte tappa ledningen i gruppen. Både Tjeckien och England har 12 poäng, men England en match mindre spelad. Om England vinner mot Bulgarien kommer de alltså återigen ha ledningen. Både Kane och Sterling har öst in mål i kvalet, men det verkar som att Kane i bakhuvudet tog med sig klubblaget Tottenhams senaste dåliga resultat i mötet mot Tjeckien. Samma med Sterling som har varit rent livsfarlig i början av säsongen.

Det är ingen hemlighet att Englands försvar inte har levt upp till förväntningarna under de senaste matcherna med hela tre insläppta mål mot Kosovo och två senast mot Tjeckien. Southgate har gjort stor succé med sin offensivt inställda fotboll där England även har levererat i stort sett genom hela kvalet. Även om det är en bortamatch mot Bulgarien och spelet inte fungerade mot Tjeckien senast tippar vi att Kane och Sterling kommer att leverera när något så viktigt som en säkrad EM plats står på spel. Resultaten talar sitt tydliga språk. Kane har redan gjort sju mål och Sterling sex.

Bulgarien inte en vinst i kvalet

Inte en vinst till Bulgarien i kvalet och därmed en sista plats i gruppen. Det bästa Bulgarien åstadkommit är tre oavgjorda resultat. Med sina tre poäng har de lika många som Montenegro som ligger en placering ovanför. Trots sina svaga resultat har de gjort mål mot alla länder i gruppen förutom England. Vi tippar att de tar en semirevansch och utnyttjar Englands för tillfället svaga defensiv. Inget som kommer att leda till vinst, men stärkande för moralen i laget.

Kane och Sterling fixar tre poäng

Även om England gjorde en riktigt svag insats borta mot Tjeckien senast tippar vi att det inte kommer att påverka särskilt mycket mot ett betydligt svagare motstånd som Bulgarien. Southgate kommer att ösa på som vanligt offensivt och ha fullt förtroende för sina båda livsfarliga offensiva vapen Kane och Sterling som även kommer att leverera. England vinner.

Världsmästarna tvåa i gruppen

Både Frankrike och Turkiet står på samma poäng inför kvällens sammandrabbning. Turkiet leder dock gruppen eftersom att inbördes möten avgör om lagen står på samma poäng. Turkiet slog världsmästarna hemma i första mötet med 2-0. Matchen kommer att vara ett direkt avgörande om vilket lag som vinner gruppen eftersom att chanserna för att något av länderna skulle misslyckas med att gå till EM är ytterst mikroskopiska. Båda nationerna har 18 poäng, Island ligger på 12 poäng och det är 6 poäng kvar att spela om totalt.

Frankrike har trots tunga tapp av spelare som Lloris, Mbappé och Pogba ett starkt lag att ställa på planen. Dessa spelare ersätts troligtvis av Mandanda i målet, Matuidi på mittfältet och Giroud i anfallet. Vi tippar att Frankrike som är oerhört starka hemma och vill ta igen från senaste förlusten mot Turkiet kommer att fixa segern. De är världsmästare och kommer att vilja visa att de håller högsta klass fortfarande genom att ta förstaplatsen i gruppen. Tippar dock inte att det kommer att vara någon enkel seger där Turkiet kommer att bjuda på en fysisk match. Vi tippar att det högst blir en uddamålsseger med siffror runt 2-1 som mest.

Målshow med Ronaldo?

Inför mötet är Ukraina i ledning av gruppen med fem poäng. Vilket är väldigt imponerande då gruppen även består av tunga fotbollsnationer som Portugal och Serbien. Portugal som ligger tvåa och har spelat en match mindre kan vid vinst gå upp på 14 poäng. Det finns alltså fortfarande en chans för Portugal att vinna gruppen. Det kommer inte att bli någon lätt uppgift då Ukraina har imponerat och bara släppt in en ett mål på sex matcher. Men det som vi tippar avgör i detta mötet är skillnaden med att ha en spelare av världsklass i laget.

Ronaldo är som skapt för de stora matcherna och det är där han trivs som bäst. Förutom Ronaldo har Portugal flertalet stora namn som Bernardo Silva, Bruno Fernandes och Joao Felix som alla är kapabla att avgöra matcher själva. Ronaldo visar vägen i mötet och smäller in åtminstone ett mål och Portugal vinner matchen.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se