Hem rekar-fotboll Du är här

Boostade odds inför Spanien – Sverigie | Kval inför EM 2020

EM 2020 börjar närma sig nu. Titta in på vår sida om Odds EM 2020 här!

Efter segern hemma mot Malta väntar en betydligt tuffare utmaning när det svenska fotbollslandslaget åker till spanska huvudstaden Madrid för ett möte mot  Spanien. 888sport har boostat upp oddsen rejält och du kan få hela 100x insatsen på svensk seger. Vill du hellre spela på Spanien har också de oddsen boostats upp till 6x pengarna av spelbolaget. Använd koden 888BO när du registrerar dig för att ta del av erbjudandet. Här hos Barabetting hittar du alltid högst oddsboosts!Oddsboost Sverige-Spanien kval inför EM-2020

Kan Sverige välta ännu en stornation?

Under Janne Andersson har Sverige lyckats vinna över flera stornationer. Bland annat har Frankrike, Italien, Schweiz besegrats men i detta kvalet är det Spanien som är den svåraste nöten att knäcka för Sverige. Landet leder gruppen på nio poäng och det mesta talar för att det spanska landslaget också ligger i topp när EM-kvalet är över. För Sverige gäller det att sikta in sig på andraplatsen vilket inte borde vara några konstigheter. Att Norge tappade 2-0 till 2-2 mot Rumänien i fredags var väldigt bra ur ett svenskt perspektiv.

I senaste matchen vann Spanien med 4-1 mot Färöarna. Det spanska laget har väldstjärnor på varje position och det gäller för blågult att spela ett disciplinerat försvarsspel om det här ska gå vägen.

Har Spanien tappat från yttersta eliten?

Även om Spanien är en nation av världsklass har nationen inte fått resultaten de vill mot de riktigt stora lagen de senaste åren. I Nations League förlorade Spanien både mot Kroatien och England och lyckades inte nå semifinal. I VM förra sommaren blev Ryssland för svåra i åttondelsfinalen. Senaste titeln i ett mästerskap för Spanien kom vid EM i 2012 och de spanska klubblagen hade heller ingen vidare säsong i år. Inget lag från nationen syntes i någon av de europeiska finalerna och framförallt hade Real Madrid det tufft. Hur tror du att det går för Spanien i EM 2020?

Nu ska det spanska landslaget kunna vinna mot Sverige ändå om de spelar på topp. De har bättre spelare på varje position och att du kan få 6x insatsen på spansk seger är något du ska fundera över. Vill du hellre spela med hjärtat och tror Sverige kan skrälla är också 100x pengarna lockande.

Så här gör du för att ta del av erbjudandet

  1. Skapa ett konto hos 888sport
  2. Använd koden 888BO vid registrering och gör en första insättning
  3. Placera en insats på att Spanien (6x) eller Sverige (100x) vinner matchen till de boostade oddsen
  4. Den maximala kvalificerade insatsen ligger på 50 kronor

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se