Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips inför Färöarna – Sverige med högsta odds

Det svenska fotbollslandslaget reser västerut för en viktig match i Torshavn. Hemmalaget ska inte bli några problem för Sverige trots att det är ett sargat och skadedrabbat landslag som Janne Andersson förfogar över. Truppen innehöll en överraskning; Muamer Tankovic från Hammarby som haft en strålande säsong i allsvenskan där han leder skytteligan. I övrigt är det en väntad landslagstrupp där Niklas Hult kliver in istället för skadade Ludvig Augustinsson och Martin Olsson samtidigt som långtidsskadade Victor Claesson också saknas.

Sverige behöver sex poäng denna samling för att koppla ett grepp om andraplatsen. Rumänien ligger just nu på samma poäng men har Spanien denna samligen och förhoppningsvis gör spanjorerna jobbet vilket innebär att Sverige drar ifrån om de vinner över Färöarna och Norge. Senast det svenska fotbollslandslaget mötte Färöarna på bortaplan var i kvalet till VM 2014. Då vann Sverige med 2-1 efter att ha hamnat i underläge. Vem som vände med avgörande målet? Zlatan Ibrahimovic såklart. 

Speltips Färöarna vs Sverige med högsta odds

888Sport erbjuder boostade odds

Vi tror på en säker vinst för Sverige mot Färöarna och för att lägga lite extra krydda så har vi valt 888Sport boostade odds inför denna match. Har har vi ett odds på hela 6 gånger ifall att Sverige vinner och 100 (!) gånger om Färöarna vinner. Max satsning är 50 riskdaler. Vinner Sverige och man lagt ett bet på det så har du 300 KR i fickan!

Använd koden 8888BO för att ta del av erbjudandet. Giltigt till 5/9-19 18.45 GMT

Oddsanalys Färöarna vs Sverige 

Det svenska fotbollslandslaget fortsätter jakten på EM 2020 som kommer arrangeras i 12 olika länder men inte i Sverige. Med fyra matcher spelade av kvalet har just nu Sverige EM-biljetten i handen på inbördes möte gentemot Rumänien. Sex poäng är dock en förutsättning de här två matcherna om Sverige fortfarande ska ligga i förarsätet efter sex spelade matcher. 

Mot Färöarna ska det dock inte vara några som helst problem att plocka tre poäng, det blir svårare mot Lasse Lagerbäcks Norge med en Martin Ödegaard i storform. Allt annat än seger i Torshavn vore ett fiasko utöver det vanliga. Janne Andersson brukar inte underskatta sina motståndare och en sak vi blivit bortskämda med under ”Janne” är att vi aldrig tappar poäng i tävlingsmatcher när vi är klara favoriter.

Vi tror att Sverige grejar en seger trots konstgräs i ett stormigt Torshavn. Därför spelar vi Sverige som vinnare och får bäst odds hos Betsson som erbjuder 1,22.

Sverige ska vara flera nivåer bättre än sin motståndare vars landslag inte tagit en poäng detta kval och snittar tre insläppta mål per match. Sverige däremot har bara förlorat mot Spanien borta och behöver fortsätta den fina trenden om det ska bli en härlig EM-sommar 2020. Vi tror att skillnaden är för stor och spelar Sverige som segrare båda halvlekar. Bäst odds får vi hos Betfair på detta bet.

Vi tror också Sverige lyckas med bedriften att hålla nollan. Visst har Robin Olsen haft det tufft och blivit utlånad från Roma samtidigt som lagkapten Granqvist varit rejält ifrågasatt i HeIF sedan återkomsten. Dessutom saknas ordinarie vänsterback Ludvig Augustinsson och hans backup Martin Olsson. Därför lär vi få se Niklas Hult till vänster i backlinjen tillsammans med Lindelöf, ”Granen” och Mikael Lustig. Vi tror Sverige klarar av att hålla nollan och hittar även här bäst odds hos Betfair. 

Hur kan du spela gratis på Färöarna -Sverige?

Sugen på att lägga ett bet på Färöarna – Sverige men rädd att ditt tips inte sitter? Oroa dig inte, besök Betfair Spelbörs redan idag! Här kan du ta del av ett spel på hela 450 KR!

Besök Betfair och spela på spelbörsen

Hur du tar del av Betfairs erbjudande

 1. Skapa ett spelkonto

  Besök via länken Betfairs hemsida och skapa ett konto

 2. Gör din första insättning

  Sätt 450 KR för att ta del av spelbörsen

 3. Välj sport och placera ditt bett

  Nu är det dags att börja spela, kolla våra speltips och lägg ditt bett.

 4. Vid vinst

  Grattis! Vi tippar på att du lagt ditt bet på att Sverige vinner så nu har du pengar som du kan ta ut direkt

 5. Vid förlust

  Om Sverige nu förlorar, häng inte läpp. Betfair sätter tillbaka dina pengar på ditt spelkonto

 6. Lycka till!

  Vi på Barabetting önskar dig lycka till och heja Sverige!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se