Hem rekar-fotboll dam-fotbolls-vm Du är här

Oddsbooost Sverige – Holland Semifinal Dam VM fotboll

Nu väntar turneringens viktigaste match för svenskorna, då europamästarinnorna från Holland står på den andra sidan. Efter den svenska 2-1 vinsten mot Tyskland var det många som höjde på ögonbrynen och som börjar tro på något stort för laget. I potten finns en VM-finalplats. Sverige har ett silver från 2003 och bronspengar från 1991 och 2011 att luta sig mot medan Nederländerna aldrig tidigare spelat en semifinal i VM. 888sport är sjukt taggade på toppmötet och har därför boostat upp oddsen på bägge lagen för alla nya kunder. Använd koden 888BO när du registrerar dig och få en holländsk seger till 12,0 i odds istället för 2,35. Sveriges odds har höjts till 17,0 från 3,10.

Denna oddsboost är utgången. Klicka in på vår sida för nya oddsboosts.


Giltigt till 3/7 18:00GMT

Så får du den unika oddsboosten inför Holland – Sverige i VM-semifinal 2019

Om du tidigare inte har varit medlem hos 888sport finns det nu ett perfekt tillfälle att prova på spelbolaget. Med möjligheten att spela på  super-boostade odds blir stormötet än mer intressant. I EM 2017 i just Nederländerna besegrade holländskorna Sverige med 2-0 i kvartsfinal. Målen gjordes då av Martens och Miedema, två spelare som fortfarande är med och har gjort bra insatser för sitt land i VM-turneringen. Bli medlem hos 888sport idag och njut av boostade odds på både Holland eller Sverige:

Holland 12,0 (tidigare 2,35)
Sverige 17,0 (tidigare 3,10)

De boostade oddsen på Holland – Sverige hos 888sport är till för nya spelare.

Ta del av oddsboosten från 888sport när Holland möter Sverige

  1. Skapa ett konto via vår länk
  2. Gör en första insättning (minst 100 kronor)
  3. Använd bonuskoden 888BO vid din första insättning
  4. Placera ett singelspel på att Holland eller Sverige vinner matchen (högsta insats är 50 kronor)
  5. Njut av en spännande match om vilket lag som ska gå till final i världsmästerskapen!

Regler och villkor gäller: +18, bosatt i Sverige, Ny spelare, Singelspel, 888sports regler & villkor gäller

Sverige har gjort det bra hittills

Sverige lyckades vända ett underläge mot Tyskland och slog tyskorna i en turnering för första gången på 24 år. Den nya svenska generationen var tydliga innan matchen med att det trodde på en vinst och de körde på 100% direkt. Tyskorna utmanövrerades genom smarta djupledspassningar och smarta löpningar nere i Rennes och svenskorna visade att de kunde använda sig av tyskornas svagheter tidigt i matchen. Blackstenius och Jakobsson steppade upp rejält från föregående matcher och har bidragit till att Sverige nu tror sig kunna rå på vem som helst i turneringen.

Sverige kommer att jaga revansch från kvartsfinal-förlusten i EM 2017. Dock har laget ett tungt avbräck i Fridolina Rolfö som båda varit in stark spelar offensivt såväl som defensivt. Sverige måste hitta någon annan som kan axla ”target-rollen” och som kan hålla i bollen när resterande positionerar om sig.

Stina Blackstenius verkar ha kommit igång ordentligt och är den i det svenska laget som skulle kunna bli en eventuell frälsare. Om laget fortsätter producera bra bollar till Stina så kan det bli en trevlig match att följa.

Holland vill skriva historia

Europamästarinnorna Holland vill skriva historia efter att laget vunnit mot Italien, efter två nickmål av Vivianne Miedema och Stefanie van der Gragt. En imponerande vinst mot ett bra Italien. Nu vill holländskorna fortsätta att skriva historia trots att detta endast är det andra VM laget någonsin deltagit i. I och med vinsten i kvartsfinalen är laget även kvalificerade till OS i Tokyo, precis som Sverige, och Holland håller på att skapa en riktig vinnarkultur med sitt lag.

Holländskorna har vunnit alla sina matcher i turneringen samt har snittat 2 mål per match. I EM 2017 gick laget genom hela mästerskapet med idel segrar och det är en riktig mästerskaps-maskin Sverige ställs mot. I matchen mot Italien höll italienskorna emot ganska länge, för att på slutet ge efter och kollapsa. Holländskorna har även sett Sverige spela mot Tyskland och vet vad det svenska laget går för. Något som gör det mycket svårare för Sverige då det inte går att spela som ”underdog” på samma sätt en gång till.

Målskyttar att hålla koll på bör vara  Vivianne Miedema och Lieke Martens, vilket faktiskt är samma spelare som sänkte Sverige i EM för två år sedan. Holland har varit starka på fasta situationer och Sverige får se upp här.

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se