Hem nyheter Du är här

Semifinal i Idol 2019 – Vilka tar sig till Idol finalen?

Semifinalen i årets upplaga av tittarnas favorittävling Idol är här. Vi har sett hur idolerna under alla fredagsfinaler kämpat för att ta sig vidare till nästa steg. I förra veckans avsnitt såg vi hur Gottfrid kämpade hårt men tyvärr inte räckte till och blev utslagen av TV-tittarna. Han var dock nöjd med sitt resultat och hyllade motståndet efter utslagningen. Motståndarna som han inte kunde mäta sig med och som är kvar inför veckans semifinal är dem två yngre Tusse Chiza och Dao Di Ponziano, med sig har de även Freddie Liljegren som gått starkt igenom tävlingen.

För att avgöra vilka två idoler som tar sig vidare till finalen har de tävlande denna gång fått 3 olika låtar var att sjunga. Två av dessa låtar väljs av juryn och ska vara en där de får chans att glänsa samt en utmanande låt baserat på deras sångstil. Utöver det ska de även uppträda med en sång som de tidigare i programmet sjöng innan de tagit sig in på den stora scenen. Spännande kan man minst sagt säga, de får alla en chans att glänsa samt att visa sin utveckling under tävlingen.

De låtar som de deltagande ställer upp med i semifinalen är som följer:

Idol deltagare 2019Egen vald Idol låtIdol Juryns valSpelbolag med Idol odds
Tusse Chiza ”Human” – Rag’n’bone Man ”I want you back” – The Jackson 5, ”Ängeln i rummet” – Eva Dahlgren, Lalehs version NordicBet
Dao Di Ponziano Creep” – Radiohead, Vincint Cannadys version ”Love me like you do” – Ellie Goulding, ”Ain’t my fault” – Zara Larsson betsson
Freddie Liljegren Isn’t she lovely” – Stevie Wonder ”Viva la vida” – Coldplay + Astrologen” – Magnus Uggla, Darins version NordicBet

Vad säger Idol oddsen om semifinalisterna?

Vi har verkligen tur, spelbolagen har precis kommit ut med färska Idol odds på deltagarna i semifinalen på fredag. Vi har Tusse som ny favorit bland Idol publiken, tätt följt av Dao och Freddie. Vilka två av dessa Idol deltagare kommer vi få se i den stora Idol finalen i december i Globen?

Inför semifinalen är vi många som väntar ihärdigt, förra veckan fick vi se flickfavoriten Måns Zelmerlöv gästa scenen, Måns som tidigare varit med i tävlingen var väldigt uppskattad av publiken. I denna fredags semifinal får vi besök av gästande Jung som ska uppträda samt Linnea Henriksson som kommer dit för att sprida lite julstämning.

Som ni kan se är det en spännande och rolig upplaga av Idol vi får se denna fredag, med gästartister och 3 låtar var är spänningen garanterad! Vi tror att Dao kan komma att bli favorit i tävlingen, med sin erfarenhet från Talang och sin skådespelarfarsa tror vi att hon är utmärkt för rampljuset och kommer att ta över showen från tittarna, men men, det är inget man kan veta och just därför vill vi verkligen inte missa chansen att följa denna avgörande semifinal.

Kategorier:

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se