Hem nyheter Du är här

Oddsboost på Mayweather och McGregor i superfighten

mcgregor

På lördag natt i Las Vegas smäller det: Floyd Mayweather mot Connor McGregor i tidernas mest hajpade fight. En boxare mot en MMA-fighter ska göra upp om vem som är världens bästa fighter. Betfair har tagit fram en riktigt grym deal till matchen. Nu är det igen dags för MMA stjärnan att stiga in i ringen, men denna gång är han tillbaka i oktagonen och UFC 246 – McGregor vs Cerrone- som går av stapeln natten till 19e Januari.

Chockhöjning av oddsen hos Betfair

Betfair levererar en riktigt skön oddsboost på matchen! Alla nya medlemmar får chansen att spela på sin favorit till ett kraftigt förbättrat odds.

  • Mayweather att vinna – 4.0 (var 1.20)
  • McGregor att vinna – 15.0 (var 4.50)

Ta del av erbjudandet genom att använda kampanjkoden ZSAM00 och lägg ett spel på antingen McGregor eller Mayweather. Du kan maximalt lägga 100 kr, och om du vinner får du behålla insatsen i kontanter, resten av beloppet får användas som ett gratisspel. Ditt free bet måste användas på odds över 1.20, vinsten betalas ut, men inte insatsen.

Det är bara att konstatera att Betfair är sidan att gå till för denna match. Så ta chansen nu, bli medlem och lägg ditt bet på ”the money fight”, tidernas hetaste idrottsevenemang.

Varför är fighten så hajpad?

Även om man inte är intresserad av boxning/mma, eller sport för den delen, kan man knappast ha undgått att missa vad som komma skall. Det är en fight mellan två extremt stora idrottsmän, två varumärken med enorma apparater runt sig, men framför allt är det så mycket pengar inblandat. Mayweather väntas dra in hela 100 miljoner dollar och McGregor 75.

Eventet har byggts upp något enormt i flera månader med presskonferenser och annat. Allt paketeras på ett storslaget sätt.

Rent sportsligt är det givetvis kittlande att få se den bästa boxaren möta MMA:s dito. Vilken sport är egentligen bäst? Den frågan kommer vi få svar på söndag natt.

Det är bara att ställa klockan eller ”dygna” och ratta in väl vald tv-kanal och njuta av fighting i absolut världsklass.

Bli medlem hos Betfair och lägg ditt spel nu!

betfair

Kategorier: