Hem underhallning Du är här

Melodifestivalen 2020 – deltävling 2

Nu på lördag den 8 e februari är det dags för melodifestivalens andra deltävling. Denna gång är det Göteborg som är värdstaden och musikfesten går av stapeln i arenan Scandinavium.

Odds Melodifestivalen 2020

Betta på Deltävling 2

Vilka gick vidare från deltävling 1 – Mello 2020

De två bidragen från förra deltävlingen som gick vidare var The Mamas med låten Move och Robin Bengtsson med sitt bidrag Take a Chance. Dessa två kommer vi får se i finalen i Melodifestivalen!  Det ska bli spännande att se vilka två som går vidare i den här deltävlingen, och så klart även vilka som går vidare till andra chansen. Och nu på lördag är det dags för deltävling 3 i Mello 2020 – vilka deltar och vilka tror du kommer vidare till Finalen och andra chansen?

Anna Bergendahl
Melodifestivalen 2020 – deltävling 2, Göteborg

Melodifestivalen 2020 – del 2 – Vilka deltar?

Så vilka är de deltagare i Melodifestivalen 2020 som drömmer att ta vidare till Melodifestival finalen på Friends Arena den 7. Mars? Här kommer vi berätta kortfattat om de 7 tävlande i deltävling 2.

Anna bergendahl

Anna Bergendahl

LÅT: Kingdom Come

Anna startade sin musikkarriär i Idol 2008, där hon kom 5a. Hon var då mycket ung och har utvecklats mycket sedan dess. Anna, som idag är 28 år, har faktiskt vunnit melodifestivalen en gång tidigare, år 2010 med låten This is My Life

Odds att gå vidare från deltävling 2: 2.15 hos Leo Vegas

Odds att vinna Melodifestivalen 2020: 11.00 hos Leo VegasLinda Bengtzing

Linda Bengtzing

LÅT: Alla mina sorger

Linda har varit med i melodifestivalen flera gånger och har några riktigt kända låtar därifrån. Alla flickor utom jag och Jag ljuger så bra är låtar som vi nog alla har haft på hjärnan både en och två gånger. Tror du denna låten kommer bli en lika stor hit?

Odds att gå vidare från deltävling 2 : 6.50 hos Leo Vegas

Odds vinna Melodifestivalen 2020: 76.00 hos Leo VegasDotter melodifestivalen 2020

Dotter

LÅT: Bulletproof

Dotter, som egentligen heter Johanna, är 32 år. Hennes artistnamn kommer från Dotter till Moder Jord, då hon är mycket engagerad i klimatet, djur och naturen. Hon har varit med i melodifestivalen ett antal gånger redan, både som låtskrivare och som artist men även som mellanakt. Hennes debut som låtskrivare var 2017 och hennes egna debut som artist kom året därpå.

Odds att gå vidare från deltävling 2 : 4.50 hos Leo Vegas

Odds vinna Melodifestivalen 2020: 24.00 hos Leo VegasPaul Reyes

Paul Reyes

LÅT: Talking in my slepp


Detta blir 27 åringens debut i melodifestivalen. För två år sedan släppte han en låt med världsstjärnan Snoop Dogg och han har även varit förband till Fifth Harmony. Blir intressant att se hur han klarar sig i Melodifestivalen 2020!

Odds att gå vidare från deltävling 2 : 1.30 från Unibet

Odds vinna Melodifestivalen 2020: 8.00 från UnibetMéndez feat. Alvaro Estrella melodifestivalen 2020

Méndez feat. Alvaro Estrella

LÅT: Vamos Amigos

Méndez är 44 år gammal och Alvaro är 39 år. Méndez var med i mello redan 2002 och kom då på en riktigt bra andra plats. Han var även med 2003 och 2018. Alvaro Estrella var med som artist 2014 men har deltagit flertalet gånger som bakgrundsdansare, bland annat till Carola och Eric Saade. 2012 vann han Melodifestivalens webbpris som Årets dansare.

Odds att gå vidare från deltävling 2: 3.75 hos Unibet

Odds vinna Melodifestivalen 2020: 21.00 från UnibetKlara Hammarström

LÅT: Nobody

Klara är blotta 20 år gammal och är faktiskt född så sent som på 2000 – talet. Hon är tidigare känt från TV där hon medverkar i serien Familjen Hammarström som handlar om Klara och hennes tvillingsyster. Men ny inom Melodifestival sammanhang. Ska bli spännande att se hur det kommer gå!

Odds att gå vidare från deltävling 2: 3.15 hos Unibet

Odds vinna Melodifestivalen 2020: 18.00 från UnibetEn Mello deltagare har redan fått packa ihop

Inför lördagens Melodifestival 2002 deltävling 2 så har redan en deltagare fått lämna. Det handlar om Thorsten Flinck, som har varit i farten igen. Anledningen är att han står nu åtalad för olaga hot och skadegörelse. I skrivande stund så har inte Thorsten gett några kommentarer kring detta. Folket bakom Melodifestivalen letar för fullt just nu efter en efterträdare som kan ta hans plats inför lördagens Melodifestival deltävling 2.

FAQ Melodifestivalen 2020 – deltävling 2 på lördag 8/2

Viktiga frågor och svar inför Mello 2020 – deltävling 2

🔎Thorsten Flinck diskad – vad händer nu?


Man letar för fullt efter någon som kan ersätta Thorsten Flinck och framför låten Miraklernas tid. Om du hittar någon ny deltagare till Melodifestivalen 2020 återstår att se.

🔎Vart hålls Melodifestivalen 2020 – deltävling 2 & vem är programledare?


Deltävlingen hålls i Göteborg i arenan Scandinavium. Programledare är Lina Hedlund, Linnea Henriksson och David Sundin

🔎Kan man streama Mello 2020?


Det går att både streama och kolla på SVT på TVn för att kolla på melodifestivalen. ”Mellomys” som har blivit lite av en svensk tradition görs bäst framför TVn, men du kan alltid streama om du vill.

🔎Vart kan jag hitta de bästa oddsen för Melodifestivalen 2020?


Du hittar bra odds på Melodifestivalen 2020 hos bland annat LeoVegas, YoBetit och Unibet

🔎Har någon deltagare i deltävling 2 – Mello 2020 vunnit förut?


Ja, Anna Bergendahl vann 2010. Det ska bli spännande att se hur det går för henne i år.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se