Hem underhallning Du är här

Meghan Markle och Prince Harry Baby (Kungliga Specialare)

Det finns få saker vi svenskar älskar så mycket som kungligheter. Det skulle möjligen vara att fika – men det är nästintill dött lopp. Förutom våra egna svenska rojaliteter har de flesta av oss även god koll på det engelska kungahuset. Med det toksnygga par som Prins Harry och Megan Markle är, är det inte konstigt att de har allmänhetens ögon på sig – och alla vi bettingfantaster har naturligtvis även koll på att deras andra barn är på väg. Anledningen till att vi vet detta behöver kanske inte nödvändigtvis vara för att vi älskar det brittiska kungahuset (Calle G nummer 16 är ju trots allt vår favorit), men vi har stenkoll på vilka odds som finns tillgängliga – och just nu finns det flera odds knutna till det senaste efterlängtade tillskottet i England. Vi pratar naturligtvis om anledningen till Megans kalaskula – baby nummer 2.

Barnets födelsevikt är ett exempel – här finns det flera olika alternativ. Det lägsta startar på under 2.2 kilo och det högsta är på över 4.5 kilo.

Betta på barnets födelsevikt hos Betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

När ska bebisen födas?

Det har inte getts någon information kring hur långt gången Megan är, eller när bebisen är beräknad att komma – något som naturligtvis ger ytterligare en sak för odds-älskarna att spekulera i.

Vissa tror sig kanske kunna avgöra ungefär hur långt gången hon är genom att titta på hur gravidmagen ser ut – tips: gör inte det, alla gravidmagar är unika och du kommer med största sannolikhet att gissa fel om du baserar dina beräkningar endast på detta.

Däremot kan man ha i åtanke när paret gick ut med nyheten om att de väntade tillökning – detta lär de definitivt inte ha kommunicerat innan första trimestern (den mest osäkra delen av en graviditet) varit över. Den första trimestern varar till vecka 12 – så Megan bör ha varit minst tre månader gången när nyheten släpptes. Med största sannolikhet även längre än så, vi skulle gissa på att de gjort ultraljud och kontrollerat att allting ser ut att vara bra med bebisen i magen innan de offentliggjorde graviditeten. Detta brukar man kunna ha relativt god koll på runt vecka 18-19 där någonstans. Men vi är inga läkare – vi jobbar med odds – så ta inte våra ord för lag. De månader gällande Megans kommande födsel som går att betta på är:

FödelsemånadOdds
Maj2.5
Juni2.63
Juli4.33
Augusti7.00
September13.00

Baserat på hur oddsen ligger ser det ut att vara störst chans för att bebisen kommer i Maj, alternativt i Juni

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Vad ska bebisen heta?

Av alla bettingmöjligheter som finns gällande det brittiska kungahuset är detta helt klart vår favoritkategori. Inte nog med att det finns en lång rad olika förslag på namn – flera av dessa är dessutom helt fantastiska.

Om man känner sig träffsäker gällande namnfrågan finns också riktigt fina möjligheter att göra sig en hacka – här börjar nämligen oddsen på 11.0 och klättrar sedan bara uppåt. De två populäraste namnen på listan, vilka bägge har 11.0 i odds är Diana och Arthur, tätt följda av Allegra och Thomas. Därefter följer det ett flertal klassiska drottning- och kunganamn – det finns ju en stark tradition i både det svenska, såväl som det brittiska kungahuset att döpa de kungliga barnen till sådana namn som burits av olika rojaliteter genom tiderna. Det är när vi närmar oss slutet av listan som både oddsen, såväl som namnförslagen börjar bli riktigt festliga. Till exempel kan man till oddsen 201.0 betta på att barnet kommer döpas till Donald, Melania, Oprah eller Boris. Hur kul som helst, om du frågar oss!

Av dessa alternativ känns det kanske som att Oprah är det namn som har störst chans att bli valt – tänk löpsedlarna om det brittiska prinsparet valt att döpa sitt barn till Donald. Med tanke på att paret under förra året valde att ta ett stort steg bort från det brittiska kungahuset – något som genererade otroligt stora löpsedlar under en relativt lång tid – misstänker vi att de är ganska så trötta på pressen vid det här laget. Det blir nog ett klassiskt kungligt namn även på detta barn – det första barnet heter trots allt Archie.

Vad kommer Archie arbeta med?

För den som är utrustad med ett gott tålamod finns faktiskt också möjligheten att betta på vad Archie – parets förstfödde son – kommer ha för yrke när han blir stor. Med tanke på att Archie föddes i 2019 är det några års väntetid på att kamma hem vinsten för ett sådant bet. Det populäraste alternativet är advokat, tätt följd av författare eller valfri karriär inom armén. Bland de mer festliga förslagen på listan (vilka av förklarliga anledningar har fått rätt höga odds) finner vi rubgy-tränare, polis, lärare och lokförare.

Archies första karriärOdds
Lawyer4.0
Writer5.0
Any role in the armed forces5.0
Architect7.0
Commercial pilot7.0
Scientist9.0
Actor13.0
Clothing Designer17.0
Film Director/Producer19.0
Teacher21.0
Accountant21.0
Rugby Coach26.0
Police Officer34.0
Train Driver51.0

18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Du kan hitta fler specialmarknader här!

Kategorier: