Hem tips Du är här

Vysshaya Ligan – speltips & odds av fredagens matcher

På Fredag 27/3 är det dags för dubbla matcher i Vysshaya Liga i Vitryssland. De två matcher som spelas under fredagen är Zhodino som tar emot Belshina på Stadion Torpedo samtidigt som Rukh Brest och Energetik-BGU gör upp i ligans andra omgång.  V ger dig odds på Vysshaya Ligan och speltips.

Betta på Vysshaya Liga

Spela med fina odds här

Zhodino vs Belshina – speltips med högsta odds

Analys och tankar om matchen

Det blir en intressant match mellan Zhodino och Belshina. Zhodino inledde säsongen med att ta en bortaseger mot Soligorsk. Avgörandet kom inte förens på tilläggstid när G Ramos stänkte in bollen i nätet i den 95:e minuten. För Belshina var det inte samma firande efter slutsignal efter en klar förlust med 1-3 hemma mot FC Minsk från huvudstaden.

I denna match känns det som att Zhodino är snäppet vassare. De borde kunna vinna med ett par bollar och därför spelar vi både att laget vinner matchen men också att det blir över 2,5 mål. Bäst odds ger Bet365 och Unibet på dessa två bets. 

Det känns också som Belshina kan göra ett mål. Laget har gjort mål i fyra raka matcher och därför väljer vi också att spela att båda lagen gör mål till fina odds från Nordicbet. 

Rukh Brest vs Energetik-BGU – speltips med högsta odds

Tankar och analyser om matchen

Båda lagen vann sina premiärer. Energetik-BGU överraskade genom att vinna mot mesta mästaren BATE med 3-1 medan Rukh Brest vann mot Dinamo Minsk borta med 1-0. Det är alltså två lag med självförtroende som drabbar samman. Vi tror att det kan bli en tight match där det blir svårt att skilja lagen åt. Därför väljer vi att spela att matchen slutar oavgjort och spelbolaget som ger bäst odds på detta spel är Bethard.

Räkna inte med någon målfest. Rukh Brest är kända för sina målsnåla matcher. Endast en av lagets sju senaste matcher har inneburit under 2,5 mål. Därför spelar vi att det blir under 2,5 mål i matchen samt att hemmalaget inte gör mer än ett mål. Bra odds får vi hos ComeOn och Snabbare. 

Rukh Brest vs Energetik-BGU

Odds på målsnål match

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se