Hem tips Du är här

Vysshaya Liga -Stormatcher väntar på torsdag!

Det är dags för den femte omgången av Vysshaya Liga och under torsdagen och fredagen spelas det totalt fyra matcher i ligan och givetvis tar vi dig igenom samtliga matcher med odds och speltips.  

Betta på Vysshaya Liga

betsson

En del överrasskningar i Vysshaya Liga och en besvikelse

Vitryska ligan Vysshaya Liga harbjudit på en hel del överraskningar under inledningen. Bland annat har landet största klubb BATE Borisov haft det tufft under inledningen samtidigt som Zhodino överraskande gått som tåget och leder tabellen på målskillnad före Energetik-BGU. Under torsdagen och fredagen spelas det totalt fyra matcher i ligan och givetvis tar vi dig igenom samtliga matcher med odds och speltips.

Energetik-BGU vs Gorodeja

1. 1,81 |X. 3,50 |2. 4,40 – odds hämtade från Betsson

Energetik-BGU har inlett strålande med tre segrar av fyra möjliga. Enda förlusten kom i den tidiga seriefinalen mot Zhodino vilket var i förra matchen. För Gorodeja har formkurvan varit omvänd. Laget inledde med två raka förluster men har sedan dess studsat tillbaka med två raka segrar samtidigt som man inte släppt in något mål bakåt. Därför kan det mycket väl bli en relativt jämn match även om vi håller Energetic-BGU som relativt klara favoriter då de har fördel av hemmaplan samt har ett starkare lag på pappret. Dock ska det nämnas att Energetik-BGU inte vunnit ´mot Gorodeja sedan 2015 men vi tror sviten bryts i denna match.

Speltips: Energetik-BGU vinner över Gorodeja till oddset 1,81 hos Betsson

Dinamo Minsk vs Neman

1. 1,66 |X. 3,65 |2. 5,35 – odds hämtade från Nordicbet

Två lag som haft det väldigt tufft i inledningen ska nu möta varandra. Dinamo Minsk har varit den största besvikelsen med en seger och tre förluster på de fyra matcher man spelat. Den svaga inledningen gör att Dinamo Minsk just nu ligger på negativ kvalplats. För Neman har det börjat lite bättre med en vinst, två oavgjorda och en förlust under inledningen. Trots detta är det hemmalaget som ska vinna denna matchen utan några större problem. Allt annat vore ett gigantisk fiasko och oddsen visar också vem som är klar favorit i matchen.

Speltips: Dinamo Minsk vinner mot Neman till oddset 1,66 hos Nordicbet

Belshina vs Smolevichi

1. 2,40| X. 2,80 |2. 3,00 – odds hämtade från Betfair

Det finns bottenmöten och så finns det lag i avgrunden som ställs mot varandra. Den här matchen tillhör den sistnämnda kategorin. Belshina och Smolevichi är de enda två lagen som fortfarande inte vunnit. Med ett respektive två poäng hittar vi de båda på de två platserna längst ned i tabellen. Det är framförallt målskyttet som sinat för lagen. Smolevichi har gjort ett mål medan Belshina har gjort två på fyra matcher vardera. Därför lär det inte bli någon direkt målfest i detta möte som verkligen kan sluta hur som helst. Vi tror på en målsnål historia i detta vitryska bottenmöte.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Belshina och Smolevichi till oddset 2,75 hos Betfair

Soligorsk vs Slutsk

1. 1,36| X. 4,75 |2. 8,50 – odds hämtade från Bet365

Slutsk har varit en av säsongens stora överraskningar hittills och med sina sju poäng ligger man stabilt på en tredje plats i tabellen. För Soligorsk har det varit tvärtom, en rejäl besvikelse under säsongsinledningen. Samtidigt har serien precis börjat och det är endast två poäng som skiljer Soligorsk på tolfte plats till Slutsk som ligger trea. Därför håller vi med oddsen och håller Soligorsk som solklara favoriter och trots den svaga inledningen har man i alla fall tre matcher utan förlust efter förlusten i premiären.

Speltips: Soligorsk vinner mot Slutsk till oddset 1,36 hos Bet365

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se