Hem tips Du är här

Vitryska Extraliga

Det är dags för hockeymatch i Vitryssland mellan lagen HC Shakhtyor Soligorsk och Yunost Minsk. 18.30 tisdag den 31 a mars är det nedsläpp. Vi ska kolla lite på oddsen, häng med!

Odds hos Betfair

Period Med Flest Mål

Vinner Alla Tre Perioder

Vinner Och Håller Nollan

Korrekt Resultat – 60min

Klicka här för komplett lista över alla odds som du hittar hos Betfair.

Betta på Vitryska hockey ligan

Odds på HC Shakhtyor Soligorsk och Yunost Minsk.

Vilka marknader är bäst att betta på?

Det finns väldigt många olika marknader att betta på, alla är inte med i listan ovan, utan endast ett urval. Det är tydligt att det är det korrekta resultatet man ska betta på för att vinna mest pengar. Här kan du vinna upp till 81 gånger pengarna om du lyckas pricka in det rätta resultatet. Detta är såklart mycket svårare att göra än generella resultat som vem som vinner, men utan specifika mål, och det är därför du har chans att vinna mer pengar. Är du en våghals så är detta bettet som du ska göra! Vill du så kan du kombinera ett säkrare bet med ett osäkrare bet, för att förhoppningsvis, gå plus minus noll om ditt osäkra bet inte går hela vägen. 

Speltips

Ett säkert bet borde vara på att Yunost Minsk vinner, vilket oddsen talar för, i kombination med att matchresultatet blir 2-0 till Yunost Minsk, vilket inte är så sannolikt men ger 23 gånger pengarna. Eller annat valfritt bett på ett matchresultat, men detta är våra gissning. Låt oss säga att oddsexperterna har rätt och Yunost Minsk vinner, men inte med 2-0, då har du åtminstone fått tillbaka pengarna som du bettade och slipper gå med förlust. Såklart är det inte helt säkert att det laget med lägst odds vinner, så detta är inget helt säkert kort. Men, enligt statistiken och experterna så är det så det borde bli. Detta är även det resultat som vi tror på, om man kollar på lagens senaste matcher där Yunost Minsk har legat i överkant.

Gillar du säkra bett?

Vill du istället vara säker på att vinna pengar, men inte så mycket så ska du betta på de lite säkrare marknaderna. Glöm dock inte att det aldrig är helt säkert, så man kan inte räkna med att vinna. Det kan man aldrig inom sport. Moneyline och matchvinnare är relativt säkra bet. Där spelar det ingen roll hur många mål som görs, eller vad som händer i övrigt, så länge det laget du väljer vinner inom ordinarie matchtid. Andra odds med låga odds, alltså hög sannolikhet, är att lagen gör färre än 2 mål. Oddsen är 1.4 på att hemmalaget gör under 2 mål och 1.67 att bortalaget gör under 2 mål. 

Vi tippar vinnaren

Yunost Minsk borde vinna matchen. Det var bara några dagar sedan lagen möttes senast för två matcher. Den ena vann Yunost Minsk med 5-1 och den andra förlorade dom med 2-3, men även där var det nära och HC Shakhtyor Soligorsk gjorde ett riktigt turmål.

Shakhtyor Soligorsk och Yunost Minsk

LÄGG DITT ODDS