Hem tips Du är här

Kommer Celtic få revansch mot Valencia CF 21a FEB? – Odds och speltips här!

Häromveckan mötte Valencia CF och Celtic varandra på Celtic Park i Glasgow. Matchen resulterade i ännu en förlust för Celtic, som hittills förlorat fyra av sina sju senaste matcher. Matchen slutade 2-0 till Valencia CF som spelade sin första matchen i turneringen. Nu är det dags för ett andra möte, och den här gången möter Valencia CF och Celtic varandra på Estadi de Mestalla i Valencia. Hur ser oddsen ut på denna match? Vad säger spelbolagen? Häng på här så kommer du få bästa odds och speltips!

Så slutade förra matchen

I förra matchen gjorde valencia CF ett mål i varje halvlek, och matchstatistiken visar att spelet var ganska jämt i första halvlek. Lagen hade bollen ungefär lika mycket och gjorde nästan lika många målförsök. Med det sagt lyckades såklart Valencia CF ta ledningen eftersom ett av deras målskott gick in.

I andra halvlek drog Valencia CF ifrån Celtic och visade att de var överlägnsa i matchen. I slutet av matchen visade matchstatistiken att Valencia CF hade bollen 64% av tiden, och att laget gjorde nästan dubbelt så många målförsök som Celtic. Celtic tog bara ledningen i antalet fouls, eftersom de hade 12 fouls mot Valencia CF:s fem. Kanske blir det lätt så när ett lag blir utklassat på hemmaplan, och desperationen ger sig tillkänna?

Nu har Celtic hur som helst chans att få revansch. Och nog hade det känts bra för Celtic om de lyckades besegra Valencia CF på bortaplan. Matchen börjar 19.55 på torsdag kväll 21:a Feb, och efter 90 minuter har vi alla fått ett svar på om Celtic kan resa hem som segrare.

Oddssättarna tror inte att Celtic får revansch

Så, vad tror experterna om Celtics chanser att besegra Valencia CF på torsdag?

Handen på hjärtat så har det inte gått särskilt bra för Celtic den senaste tiden. Laget har förlorat mer än hälften av sina matcher i Europa League, och i sin senaste förlust mot Valencia CF lyckades Celtic inte göra ett enda mål. Laget lyckades heller inte åstadkomma mer än två målskott. På det stora hela var det här aldrig en jämn match, utan snarare ännu ett tufft nederlag för Celtic som inte riktigt haft flyt så här långt in i turneringen.

All den här statistiken talar alltså inte direkt för att Celtic kommer besegra Valencia CF i nästa möte. Det är därför ganska förståeligt att oddssättarna hos Sveriges ledande bettingsajter har satt ganska höga odds för att Celtic vinner matchen mot Valencia CF på torsdag.

Hos de flesta bettingsjater har Celtic odds på runt 6.00, förutom hos Nordicbet där oddsen är en smula lägre. Valencia CF har däremot odds på runt 1.55 hos nästan alla bettingsidor, men återigen skiljer sig Nordicbet från mängden eftersom de satt odds på 1.64 för att Valencia CF vinner matchen. Tror du Celtic har chans att vinna matchen ska du därför inte spela hos Nordicbet. Men, om du, precis som de allra flesta, är övertygad om att Valencia CF slår Celtic igen tjänar du en större hacka på att lägga ditt spel hos Nordicbet.

Sveriges ledande bettingsajter verkar även ense om att det inte är stor chans att matchen slutar oavgjort, eftersom de alla satt odds på runt 4.00 för den här matchutgången. Så här ser oddsen ut hos bettingsajterna:

Nordicbets odds

Valencia CF: 1.64
Celtic:  5.35
Oavgjort: 4.00

Unibets odds

Valencia CF: 1.55
Celtic: 6.10
Oavgjort: 4.20

888Sport odds

Valencia CF:  1.55
Celtic: 6.10
Oavgjort: 4.20