Hem tips Du är här

V75 Jägersro – Speltips & Erbjudande

Jägersro 2020-04-04

Det är äntligen dags för trav igen, denna gången från Jägersro i Malmö. Starkt startfält i många av loppen och mycket spänning att vänta. Vi har även ett fint erbjudande som du kan läsa härnedan om eller komma till genom trycka på knappen.


Gå till erbjudandet här

+18,bosatt i Sverige,Spela Ansvarsfullt, Regler & Villkor gäller

Mina favoriter plus ett grymt erbjudande

Nedan listar jag mina favoriter att vinna och vilka jag tror har goda möjligheter att nå topp 3. Detta gäller alla lopp som är med på lördagens V75. Med erbjudandet nedan får du också ett riskfritt spel på 250kr. Det vill säga, lägg ett spel på 250kr, vinner du så får du din vinst, förlorar du får du pengarna tillbaka.Du kan inte förlora!


Gå till erbjudandet här

+18,bosatt i Sverige,Spela Ansvarsfullt, Regler & Villkor gäller

Lopp 1:

Vinnare:  

2. Power, bäst i fältet med hästlängder, pun intended. Har inte startat sedan i november vilket är den enda nackdelen och kan vara något oroande. Vinner 9 lopp av 10 mot detta gänget.

Platsspel (topp 3):

4. Redneck Woodland, Lutfi Kolgjini på hemmaplan är alltid farlig. 2 vinster på 13 starter förra året och tog en tredjeplats i debuten i år. Topp 3 är absolut möjligt och kan ge fina pengar tillbaka.
7. Galantis, svårtippad häst som blandar och ger. Jag gillar Johan Untersteiner och om loppet utvecklar sig rätt så kan det finnas en god chans för topp 3.


Gå till erbjudandet här

Lopp 2:

Vinnare:

Två klara statistikvinnare som har goda möjligheter att ta vinsten här.

6. Alhambra hill, vinst, vinst, vinst, vinst, vinst, vinst. Så ser det ut, vilket facit! Carl Johan Jepson har styrt med ackurates och tagit 6 raka vinster med Alhambra Hill. Det är voltstart som gäller dock och det har aldrig Alhambra Hill varit med om, i alla fall inte i tävlingsform. Hade varit en spik om det inte vore för det.

7. Waiting Hill Hall, ännu en vinstmaskin med riktigt bra facit. Skillnaden på Alhambra hill och Waiting Hill Hall är att den sistnämnda i princip endast startat i voltstart och gjort det bra. Solklart kryss.

Platsspel (topp 3):

8. Alpha K, vann i årsdebuten på ett stabilt sätt med en bra tid. Lågt spelad till 4%, väl värd en chans.

13. Darah Bibo, ännu en som vann i årsdebuten, riktigt stabilt. Peter Untersteiner är en stabil kusk som kan, om loppet utspelar sig rätt, spurta sig till toppen.Gå till erbjudandet här

Lopp 3:

Vinnare:

En statistikvinnare och en formstark utmanare i detta lopp.

6. Van Gogh Z.S, storfavorit i loppet och det är förståeligt. Stark över alla distanser och bör ta detta.
7. Four Guys Dream, 4 vinster i de 5 senaste säger en del och kan utmana Va Gogh.

Platsspel (topp 3):

3. Victory’s Club, oerhört svårbedömd kuse. En start i Sverige efter en karriär i italien. Väldigt bra häst men galloperade i debuten på Axevalla, har det helt klart i sig och måste med.

4. Global Woodstock, vann överraskande senast och såg riktigt fin ut. Vore det inte för det så hade vi skippat denna. Men form är en stor faktor i trav så känslan är att topp 3 är möjlighet, kan ge bra pengar tillbaka.Gå till erbjudandet här

Lopp 4:

Vinnare:

7. Knowledge’em, det är tråkigt med högt spelade vinnare men det känns solklart. Några uppstickare men i grund och botten så finns det ingen annan vinnare.Gå till erbjudandet här

Lopp 5:

Vinnare:

2. Night Brodde – Ska vinna detta, galopp senast är något oroväckande men statistikvinnaren här och om han går felfritt så vinner han.

Platsspel (topp 3):

1. Niky Flax, 50% top 3 förra året, 50% topp 3 i år. Måste med även om jag tror att motståndet är för hårt.

8. Sevilla, bra häst, de flesta vinsterna kommer i de mindre loppen men har visat fart men har haft svårt när motståndet blir hårdare. Kan skrälla.

11. Dragster, en gammal favorit som inte längre är i samma slag. Med rätt träff kan dock vad som helst hända.

12. Prosperous, kommer in från tävlingar i Tyskland och Frankrike efter en ganska skakig karriär i Sverige. Detta gör det svårbedömt men vinsterna är många och det kan vara värt att ha med Prosperous. Örjan är Örjan.Gå till erbjudandet här

Lopp 6:

Svårtippat lopp fullt med topphästar, sätter ingen vinnare här men listar mina favoriter.

1. Lucifer Lane

5. Lionel NO

6. Portland

7. Racing Mange

8. Tae Kwon Deo

9. Velvet Gio

10. Cyber LaneGå till erbjudandet här

Lopp 7:

Vinnare:

7. Giant Shadow, storfavorit, något överspelad i mitt tycke men jag kan bevisas motsatsen. Stabil, många vinster men inte helt van vid långdistans.

Platsspel (topp 3):

5. Nero Maximus, Visat bra slag i år på både lång och medeldistans, förväntar mig första starten för året utan skor och då kan tiderna förbättras ytterligare.

6. Neelix, en gammal favorit som måste med. Har haft en del problem med galopper för några år sedan men har kommit tillbaka mycket stabilare och kommer om felfri ha en god chans.

9. Whipped eggs, Robert Bergh brukar vara stabil och hans hästar brukar vara i ordning. Bra över lång distans och har en bra chans, att nå ända fram kan bli svårt men topp 3 känns absolut rätt och en vinst är inte omöjlig.Gå till erbjudandet här

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se