Hem tips Du är här

Svensk invasion av Köpenhamn 28/9- UFC Fight night 160

MMA-eliten kommer till Köpenhamn när Royal Arena står värd för UFC Fight Night 160 på lördag 28/9. Räkna med att Köpenhamn fylls med blågula MMA-fans som stöttar Jack Hermanssons fight mot amerikanen Jared Cannonier.

En lång actionfylld match med svensk seger – ett speltips från experterna

  • Vi tror att Hermansson med publiken i ryggen fixar biffen och vinner fajten mot Cannonier. Därför spelar vi att Jack Hermansson vinner till oddset 1,42 hos Unibet.[PLACERA SPEL]
  • Dock tror vi det blir en lång match där det blir domarna som avgör vem som vinner. Ingen av de båda deltagarna är kända för att vinna eller förlora på KO. Vi spelar att matchen pågår till sista ronden och får bra odds hos Betsson. [PLACERA SPEL]

Spelbolagen har Hermansson som favorit – vi håller med!

Enligt spelbolagen är svenske Jack Hermansson relativt klar favorit och det vore väldigt speciellt för Hermansson att vinna huvudmatchen på ”hemmaplan”. Även om fajten går i Danmark kan vi räkna med att stort svenskt publikstöd för Hermansson. Jack har vunnit sina fyra senaste fajter och siktar givetvis på en femte raka seger för att klättra ytterligare i rankingen. I juli skrev Hermansson på ett kontrakt med UFC som ger honom en garanti på fem fajter och detta blir den första sedan nya kontraktet. Givetvis hoppas Hermansson att imponera på UFC-presidenten Dana White.

Båda kommer från förluster – vem tar sin första vinst?

Något de båda fightersen har gemensamt att de förlorat fyra matcher var. Skillnaden är att Jack Hermansson har 20 vinster att stoltsera med medan fyra år äldre Cannonier endast har tolv segrar. 

UFC Fight Night 160 Royal Arena Köpenhamn – odds analyser

Efter att Alexander ”The Mauler” Gustafsson pensionerat sig är det Hermansson som är den klarast lysande svenska stjärnan på UFC-himlen. Efter fyra segrar stod det klart den 17 juli att 31-åringen skrivit på ett nytt kontrakt med UFC i en deal som garanterar sex fighter. 

Detta blir den första fajten Hermansson går sedan det nya kontraktet och enligt oddsen ska det bli en svensk seger mot amerikanske Cannonier, mer känd som The Killa Gorilla. Om Cannonier kan överraska svensken med några killa moves återstår att se, men vi tror att Jack Hermansson håller för favorittrycket.

Svenskarna tar över Köpenhamns gator

Eftersom det är Köpenhamn som är spelplatsen kan vi räkna med en svensk invasion av fans för att stötta Hermansson. Det kommer att hjälpa svensken till seger tror vi och det tror spelbolagen också då oddsen på Cannonier ligger på 2,85 medan seger för Hermansson ger 1,42 hos Unibet. Vi tror på svensken som segrare och spelar detta hos just Unibet. 

Däremot tror vi på en seg match där vi inte får se någon KO eller TKO. Istället tror vi matchen pågår till sista ronden och spelar detta hos Betsson.  

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se