Hem tips Du är här

UFC 249 Ferguson VS Gaethje – 10 gånger pengarna på Ferguson!

It’s on! UFC 249 är här! I natt den 10e maj kommer det smälla högt i Jacksonville, Florida. I denna artikel täcker huvudmatchen i UFC 249 – Tony ” El Cucuy” Ferguson mot Justin ”The Highlights” Gaethje. Vi ger dig förhöjda odds från Unibet och om du är sugen på att livestreama UFC 249 så har vi ett och annat tips om det med!

UFC 249 Unibet förhöjda odds

Regler och villor gäller. 18+. https://www.stodlinjen.se. Spela ansvarsfullt”

Efter att den senaste galan blev uppskjuten var vi alla fans oroliga för hur det skulle se ut den närmsta tiden. Som tur var så försäkrade Dana White oss om att ”The show must go on”! Och vilken show det blir! Toppmatcher från början till slut, två titelmatcher och även en riktigt häftig tungviktsmatch finns med på kortet.

Erbjudandet gäller bara nya spelare


Tony Ferguson

Ferguson är näst intill omänsklig, han har kommit tillbaka från flera tuffa skador men bara fortsätter att vinna. Fantastisk brottning och jiu jitsu mixad med knivskarp stand-up gör honom till en tuff motståndare för alla figthers i lättviktsklassen – Hans vinsfacit om bevisar detta om något. Genom sin fantastiska kondition och höga tempo sätter han press på sina motståndare och maler ner dom ju längre fighten pågår. Matchen mot Gaethje kommer bli väldigt intressant då Gaethje har en liknande stil. Men med sina 12 raka vinster så är Ferguson klar favorit hos bettingoperatörerna (1,54) i skrivande stund. Vinnaren i denna matchen är garanterad en match mot Khabib Nurmagomedov och en chans att ta det ”riktiga” bältet. Ferguson besitter förtillfället ”interim”-bältet som han vann i matchen mot Kevin Lee 2017 när Nurmagomedov var skadad.

Justin Gaethje

Justin Gaethje är väldigt aggresiv, oavsett vilken motståndare han möter. Han förlitar sig väldigt mycket på sin fina brottning och kraftfulla slag och sparkar. Hans brottning används främst som försvar för att hålla fighten ståendes. Problemet i denna match som vi ser är att han är en av de fighters som tar emot mest slag, vilket kan fungera mot mindre bra fighters men mot Ferguson känns det väldigt riskabelt. Det återstår att se vilken taktik Justin Gathje använder, en rafflande fight kan vi alla fall garanteras!

Erbjudandet

1. Registrera ett konto hos Unibet och läs villkor och regler noga här
2. Gör en insättning på 100kr för att få de förhöjda oddsen
3. Sätt ditt spel på Ferguson och få 10x pengarna vid vinst


Live stream UFC 249

Vill du streama matchen kan du göra det på Viaplay Fighting som live streamar alla UFC matcher för så lite som 109 kr/mån. Du kan enkelt se matcherna på din TV, dator, mobil eller annan enhet. Så här går du tillväga för att live streama UFC 249:

  • Klicka här för att komma till Viaplay.se
  • Klicka på “Läs mer och köp” under Sport
  • Välj ditt sportpaket
  • Fyll i dina uppgifter för att skapa kontot
  • Genomför betalningen och sen är det klart!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se