Hem tips Du är här

Dagens bästa speltips & höga odds – Tottenham vs Manchester United

PREMIER LEAGUE – På fredag 19/6 spelar Manchester United borta mot Tottenham Spurs på Tottenham Spur Stadium. Risk för skräll med väldigt bra odds, utan risk att förlora dina pengar med Betfairs välkomst kampanj!

Erbjudande

Dagens speltips bygger på spel med större odds eftersom vi inte riskerar att förlora några pengar. 

Betfair har just nu en kampanj där du kan spela för 450kr på Tottenham eller Manchester United, och vid förlust får du tillbaka hela summan i riktiga pengar, utan omsättningskrav. Detta gör att vi vågar ta lite större risker och satsa på bets som vi annars brukar undvika.

Speltips Tottenham vs Manchester United

  • Tottenham vinner (2.9) – Ger dig 1305kr eller pengarna tillbaka
  • Tottenham + över 2.5 mål (4.5) – Ger dig 2025kr eller pengarna tillbaka
  • Båda lagen gör mål i andra halvlek (3.2) – Ger dig 1440kr eller pengarna tillbaka

Varför är detta dagens bästa speltips och odds?

Tottenham har dragit större nytta av uppehållet

Med jämna odds för vilket lag som kommer vinna ikväll är min slutsats att fördelen ligger hos Tottenham som dragit störst nytta av Corona uppehållet. Här är varför jag tror på skräll och vinst för Tottenham med minst 2-1:

Tottenhams största målgörare är tillbaka

Tottenham har bara en 4e plats i Premier League i sikte, då man gett upp FA cupen och Champions league

Tottenham är mycket starka på hemmaplan medans det gått sämre på hemmaplan

Vi har ännu inte sett Tottenham spela, vilket jag tror är en nackdel för Man. Utd då man kanske inte är beredd för hur bra form de kommer vara i efter uppehållet.

Tottenham’s största målgörare är tillbaka från skada

På fredag kommer Tottenham att spela sin första match sedan Premier League säsongen kommit igång igen efter Corona uppehållet. Med 2 förluster och en oavgjord i de senaste 3 matcherna måste Tottenham vinna för att ha chans på Top 4. Med en period av förluster var Corona uppehållet välkommet, och man har nu äntligen fått tillbaka sina två främsta målgörare Harry Kane and Son Heung-Min från en tid av skador. Samtidigt har man bra statistik på hemmaplan med 8 vunna matcher och 27 gjorda mål

Manchester United spelar dåligt på bortaplan

Även om Manchester United uppvisade toppform innan uppehållet där man vann sina 5 senaste Premier League matcher med vinster mot Chelsea och Manchester City så har det under säsongen gått betydligt sämre på bortaplan. Man. Utd har bara vunnit fyra av sina bortamatcher med totalt 15 mål.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se