Hem tips Du är här

Taiwan SBL – 2a omgången

Två matcher i Superbasketball League Second League ska avgöras när bland annat Bank of Taiwan tar emot Yulon Luxgen Dinos. Under fredagen spelar också Pauian mot Jeoutal och det är två klara favoriter som går in i båda matcherna. Andra rundan av Taiwan SBL består av fem lag och det enda laget som vilar denna fredag är serieledaren Taiwan Beer. Blir det favoriterna Pauian och Yulon Luxgen Dinos som håller för favoritskapet eller kommer vi få se en skräll i Taiwan under fredagen? Hur som helst ska det spelas basket om poängen och det blir en intressant omgång att följaB. 

Bank of Taiwan vs Yulon Luxgen Dinos – speltips med högsta odds 

Bank of Taiwan vs Yulon Luxgen Dinos

Bet365

Tankar och analys inför matchen 

Det är Yulon Luxgen Dinos som är relativt klar favorit inför mötet mot Bank of Taiwan, trots att man spelar på bortaplan. Visst lyckades Bank of Taiwan vinna senast mot Jeoutai men formen i mars månad har varit horribel. Sedan säsongen drog igång igen den 7 mars har hemmalaget spelat elva matcher. Man har tagit tre segrar på dessa matcher och samtliga har kommit mot jumbon Jeoutai. Mot alla andra lag har det blivit förluster vilket gör att vi inte har särskilt stora förhoppningar när man nu ställs mot ett lag med dubbelt så många segrar som sig själv. 

Yulon Luxgen Dinos har hittat formen

Yulon Luxgen Dinos inledde knackigt men har hittat formen på slutet. Två raka segrar har det blivit mot just Bank of Taiwain och på de åtta senaste matcherna kan laget visa upp sex segrar. Yulon Luxgen Dinos och Bank of Taiwain har mött varandra två gånger under mars med klara segrar för Yulon Luxgen Dinos vid båda tillfällena. Segermarginalen i dessa två matcher har varit tolv respektive 15 poäng. 

Ingenting talar för att trenden inte skulle fortsätta. Därför väljer vi att spela bortalaget som segrare och vi tror även att de vinner första quartern vilket vi också spelar. Oddsen på Yulon Luxgen Dinos som segrare hade kunnat vara något bättre. Med tanke på de tidigare resultaten tror vi att det blir minst sex poängs segermarginal den här gången. Vi spelar därför också bortalaget som segrare men med -5,5 i handikapp.  

Taiwan SBL

Pauian Archiland vs Jeoutai Basketball – Speltips med högsta odds 

Pauian Archiland vs Jeoutai Basketball

Bet365

Tankar och analys inför matchen 

Formstarka Pauian jagar Taiwan Beer som ligger överst i tabellen. Pauian är två segrar ifrån men har en match mindre spelad. En seger mot avsågade Jeotai vore därför förträffligt för laget som då bara är en match från att vinna gruppen. För spänningens skull hoppas den neutrale åskådaren på att Pauian ska vinna så vi får den där häftiga avslutningen med två lag som slåss om första platsen. 

Jeoutai har haft det oerhört tufft sedan återstarten av säsongen i mars. Endast en seger har laget mäktat med när de lyckades besegra Yulon Luxgen Dinos. I övrigt är det bara rött i matchkolumnen med tio förluster på elva matcher i second stage av Taiwan SBL.  

I denna match bör det därför bli Pauian som vinner. Oddsen på 1,16 som rak segrare hos Betsson är ett bevis på detta. Har Pauian en bra dag så vinner de matchen utan problem. Med tanke på att de jagar Taiwan Beer i toppen lär fokuset vara hundra inför matchen och vi tror man går igång på alla cylindrar från avkast. Därför spelar vi att de vinner matchen trots underläge med 10,5 bollar. Vi tror också att Pauian vinner första quartern och att det blir mer än 174,5 poäng i matchen.  

ODDSA PÅ MÅNGA POÄNG

betsson

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se